Първоначално изпратено от White Walker
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Булгартабак (BTH)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнениеАко консолидирания покаже/ а аз мисля, че ще/, че е възстановен износа, нищо по-логично от това акцията да се върне към ценовите равнища от преди срива, породен именно от срив на износа
Коментар
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнениеСамо на мен ли ми се струва, или тук има сериозен потенциал за ръст от около 50-тина процента в рамките на няколко месеца?/, че е възстановен износа, нищо по-логично от това акцията да се върне към ценовите равнища от преди срива, породен именно от срив на износа
Коментар
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнениеСамо на мен ли ми се струва, или тук има сериозен потенциал за ръст от около 50-тина процента в рамките на няколко месеца?
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение.
Приходите от продажби на БТХ за Q3 /2016 са по големи от Q3/2015.
А от пролетта на 2016 не продаваме в Близък Изток.
Уж..
Тогава къде ли продаваме ?!
Чакаме консолидирания..
за мен е добър.... вярно пада печалбата с милион и 600 К ....в сравнение на 2015
продажбите растат с 23% .... другото също се увеличава с 29%...
Утре ще видим как ще реагира маркета ,за мен е нагорЕ....ама ..
Коментар
-
[QUOTE=Монти;1060043695]Предполагам утре ще излезе отчета на Гагарин и ще направим някаква рекапитулация за положението....
Има слабости ,но при това преструктуриране ....
Приходите от продажби на БТХ за Q3 /2016 са по големи от Q3/2015.
А от пролетта на 2016 не продаваме в Близък Изток.
Уж..
Тогава къде ли продаваме ?!
Чакаме консолидирания..
Коментар
-
Първоначално изпратено от increce Разгледай мнениеВидяхте ли приходите за третото тримесечие колко са се сринали...
Такова чудо не е било от 2010 г., когато все още си беше държавно предприятие. Може би слуховете, че се готви продажба ще се окажат истина.
Има слабости ,но при това преструктуриране ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнениеХубаво е, финансовите отчети да се четат с внимание и разбиране.
Иначе се стига до не толкова верни мнения и изводи..
Коментар
-
Първоначално изпратено от increce Разгледай мнениеВидяхте ли приходите за третото тримесечие колко са се сринали...
Такова чудо не е било от 2010 г., когато все още си беше държавно предприятие. Може би слуховете, че се готви продажба ще се окажат истина.
Иначе се стига до не толкова верни мнения и изводи..
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеВЗеми речи нещо за птиченцата, що ти хортуват , че скоро не си ни осветлявалПомагам ви да да не падне софикса в три , четири позиции......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЕ и...
Ти нали намери петрол в морето....а хъбчето за газ ,какво стана....
ВЗеми речи нещо за птиченцата, що ти хортуват , че скоро не си ни осветлявал
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеОще 8 млн. загуба за тримесечието ли излиза
Ти нали намери петрол в морето....а хъбчето за газ ,какво стана....
Коментар
Коментар