IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Е както казах пет лева са по-добре от нищо, една екскурзийка до Лидъл можеш да направиш с тях
    А ти с късите на сбербанк до къде ходи ,до мостовете на Сена ли ....
    Ама колеги ,гроздето действително е кисело ,даже и неузрело да кажем...
    Но идва и неговото време....

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение

Един въпрос - марките не бяха ли собственост на холдинга, а не на дъщерните? Не знам, но аз имам такъв спомен, още от преди приватизацията.
      Марките ги продава холдинга но ЕЛД е в активите на БЛАБТ, доколкото знам
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Точно така продължавай ,фалит ,фалит и след фалита ,фалит....
        Увисваш мой човек..
        Е както казах пет лева са по-добре от нищо, една екскурзийка до Лидъл можеш да направиш с тях

Коментар

Като си осребриш и акциите тогава се радвай на дивидента. Защото дивидент от предприятие, което всъщност вече няма да е действащо предприятие обикновено се нарича ликвидационен дивидент. А за сега срещу тази графа стоят само едни 5 и нещо лева.
          Точно така продължавай ,фалит ,фалит и след фалита ,фалит....
          Увисваш мой човек..

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение

Един въпрос - марките не бяха ли собственост на холдинга, а не на дъщерните? Не знам, но аз имам такъв спомен, още от преди приватизацията.
            И аз имам такъв спомен, даже съм почти сигурен, но не ми се рови да търся.
            Иначе по темата - тразбирам и двете страни, като тук има един ясен и един неясен елемент:
            - ясният е , че едно дружество явно се ликвидира или поне се изпразва
            - неясният е как точно ще стане, като тук има 2 варианта:
            1. Пускат го чрез дивидент - супер за дребосъка, ама трябва да се плати и данък, пък той не е много малка сума
            2. Правят си втора врътка и се купува нещо свързано с КОЙто трябва за тази сума, така сумата излиза от тук и готово
            Може да се направи и някакъв хибриден вариант, въпрос на сметки е
            Аз не знам какъв вариант ще се избере, но нещо нямам особено доверие на корпулентния гусин. Обаче от друга страна БТХ не веднъж си е плащал доста стабилен дивидент точно тогава, когато най-много са го отписвали. Нямам, но ми е интересна акцията. Успех!
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
              Между другото за любопитните с по 1-2 поста, които ме провокират на лични .... не, нямам акции в БТХ ... което значи, че нито вчера, нито днес съм купувал ....
              И аз вярвам за това на един от най толерантните форумци ....
              Вчера пък няколко човека пък ме изкараха "големия" продавач...
              Ако смятаме новината за бат и новината за дивидента и акцията тръгна от 37 толкова беше моята последна покупка през април , но понеже знам че има една групичка леко преебана в ситуацията и работи против акцията ,акцията не е в момента 60 плюс а 40 плюс с надежда да стане 40 минус и групичката да заработи по активно..и на лични ,че не се справя нещо щом и аз разбрах.........

Коментар

И дивидента си е мой....
                Там ги няма тези 200 милиона..
                Прочети мнението ми преди месец ,прогнозирал съм дивидент от 4 лв при бързия начин на шиши ..
                Е той е бил по щедър от мойте виждания....
                Като си осребриш и акциите тогава се радвай на дивидента. Защото дивидент от предприятие, което всъщност вече няма да е действащо предприятие обикновено се нарича ликвидационен дивидент. А за сега срещу тази графа стоят само едни 5 и нещо лева.

Коментар

Има няколко въпроса.
                  имота на гагарин и самия него ,лавка и сградата на БТХ ...
                  Лафка, акциите в ГАГБТ са в СОФБТ и БЛАБТ ....
                  Life won't wait for you.

Коментар

Е твои са си парите и мнението си е твое.
                    И дивидента си е мой....
                    Там ги няма тези 200 милиона..
                    Прочети мнението ми преди месец ,прогнозирал съм дивидент от 4 лв при бързия начин на шиши ..
                    Е той е бил по щедър от мойте виждания....

Коментар

• Между другото за любопитните с по 1-2 поста, които ме провокират на лични .... не, нямам акции в БТХ ... което значи, че нито вчера, нито днес съм купувал ....
                      Life won't wait for you.

Коментар

По-бърз начин да приберат парите в холдинга виждаш ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Не съм се заглеждал толкова подробно,но трябва...И все пак,продавачът на марките ,Булгартабак холдинг ли е,или Благоевград БТ,та да са отишли "ония"/200/пари в благоевградския табак и той от своя страна да плаща на холдинга и да са се превърнали в "тия"/104/ пари?Простено ми е да пиша на толково елементарно ниво,защото не съм икономиист,пък и малко "веселба" да става...
                          Марките ги продава холдинга но ЕЛД е в активите на БЛАБТ, доколкото знам
                          Life won't wait for you.

Коментар

Има няколко въпроса.
                            имота на гагарин и самия него ,лавка и сградата на БТХ ...

Коментар

Мисля, че "тия" /92+12=104/ млн. са част от "ония" 200 млн. Така ще приберат в холдинга повечето пари, които ще прибере БЛАБТ от ЕЛД. Така си мисля поне. И ще концентрират почти всичко в Благоевград.
                              Не съм се заглеждал толкова подробно,но трябва...И все пак,продавачът на марките ,Булгартабак холдинг ли е,или Благоевград БТ,та да са отишли "ония"/200/пари в благоевградския табак и той от своя страна да плаща на холдинга и да са се превърнали в "тия"/104/ пари?Простено ми е да пиша на толково елементарно ниво,защото не съм икономиист,пък и малко "веселба" да става...

Коментар

мислиш ...
                                А аз мисля ,че в другия отчет на БТХ ще излезе печалба от 205 милиона лв....неконс....
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X