Първоначално изпратено от vale1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Булгартабак (BTH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
Ребалансирането на Софикс фонда повлякло надолу Гагарин и Булгартабак! Мале, мале!
Тези две компании не са спрели да се обезценяват! Сигурно защото според теб са "добри компании", нали!
Да не забравяме че с дивидент акцията епак над 41 лв.....и то благодарение на някакъв с 23 бройки...а стигаше 47 лв преди месец и даже имам продаде около 70 бройки на тази цена и сега .си ги възстановявам благодарение на тебе и Джони...а и много повече ми требват...
какво обезценяване ,какви пет лева ,аман от манипулации....
А сега като влезе дивидента.....
Ех ако някой те послуша пак....Last edited by X_Y; 04.09.2017, 11:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПродажбите във фармата и Ребаланса на Софикс фонда и че не може всички да печелят почнаха да се отразяват на добри компании ,като Гагарин и БТХ...
Тези две компании не са спрели да се обезценяват! Сигурно защото според теб са "добри компании", нали!
- 1 like
Коментар
-
Продажбите във фармата и Ребаланса на Софикс фонда и че не може всички да печелят почнаха да се отразяват на добри компании ,като Гагарин и БТХ...
Бях спрял покупките в Табака, но на тези цени и надолЕ почвам да допълвам.....
Днес влезнах с малко и просто се възхищавам на онзи хитрец продавача как от 38,23 и танцуването ме от 37 нагоре,надолЕ цял ден и накрая продаде под 36....
дано тази продажба му помогне....
Коментар
-
Хаха, дедукция! Не е важно колко е платено до сега и дали имат вземане! Важно е за колко са ги продали, това са различни неща!
Помисли!
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Чиста дедукция.
Нищо по вече.
Коментар
-
Хм, интересно, и как го разбра? Сигурно БАТ са нямали свободни 50 млн. евро и са им казали сега ще вземат половината от марките и другите по-нататък!
Нищо по вече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Марките не са продадени за 40млн.
За марките до сега е платено 40 млн.
Малка, но съществена разлика..Last edited by 4f4; 30.08.2017, 11:06.
Коментар
-
Ако искаше да дава дивидент нямаше да продаде марките за 40 млн. лв.! Парите е трявало да отидат в Благоевград, който да купи Техномаркет, положителната репутацията нараства с близо 120 млн. лв., което най-вероятно е от тази сделка!
За марките до сега е платено 40 млн.
Малка, но съществена разлика..
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Мисля, че Q3 ще е по -важен от този ....а и тука ги интересува дивидента.Имат натрупани пеачлби над 220 млн. и кеш за 130 млн. ..... може да си раздадат солиден дивидент .... ако Шиши иска .....Last edited by 4f4; 30.08.2017, 10:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМежду друтото НАП почнала да проверява фирми с повече от 1 млн. кеш ..... тук са много повече....... Не се ли притеснявате?
И само още 134 млн. по сметки...
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
Толкова е нетната печалба след всичките тези продажби и обезкървяване на дружеството.Life won't wait for you.
Коментар
Коментар