If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пак почваме вечната песен.....
на спамерите...
самото внимание което ми оказва един явен спамер е достатъчно за моето самочувствие....
А и да...
става въпрос за БТХ....
Е какво толкова, нека да знае момчето, ще си оправи доходността на тази основа!
На Монти никога не му се сбъдват очакванията, поради тази причина той е изключително полезен в ролята си на контрериан индикатор! И пак ще подчертая - никога не се реализират очакванията му, трак рекорда е впечатляващ!
Пак почваме вечната песен.....
на спамерите...
самото внимание което ми оказва един явен спамер е достатъчно за моето самочувствие....
А и да...
става въпрос за БТХ....
На Монти никога не му се сбъдват очакванията, поради тази причина той е изключително полезен в ролята си на контрериан индикатор! И пак ще подчертая - никога не се реализират очакванията му, трак рекорда е впечатляващ!
Значи БлаБТ работи на екс и ако не го разбираш си е твоя грешка...
Тук не става въпрос за тука има ,тука нема от фонда на малкия мук и игрички на чичо оги и хим....а кеш в брой....
И колко време още ще работи Благоевград, как мислиш? Само търговия с бяла техника ще остане май, че изхарчи луди пари там!
"Икономиката" го била казала, сериозно ли? Хахахаха!
Значи БлаБТ работи на екс и ако не го разбираш си е твоя грешка...
Тук не става въпрос за тука има ,тука нема от фонда на малкия мук и игрички на чичо оги и хим....а кеш в брой....
Икономиката ,кой ли го каза.....
Да не забравяме че с дивидент акцията епак над 41 лв.....и то благодарение на някакъв с 23 бройки...а стигаше 47 лв преди месец и даже имам продаде около 70 бройки на тази цена и сега .си ги възстановявам благодарение на тебе и Джони...а и много повече ми требват...
какво обезценяване ,какви пет лева ,аман от манипулации....
А сега като влезе дивидента.....
Ех ако някой те послуша пак....
"Икономиката" го била казала, сериозно ли? Хахахаха!
Коментар