Първоначално изпратено от meche_cveti93
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Булгартабак (BTH)
Collapse
X
-
meche_cveti93
Пуснато на: 13:37:05 ч. | 27.05 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
чудно кое Ви кара да мислите че държавата ще пропусне да си вземе дивидента?
П.П. Дивидента ми само в тази позиция е над 1200 лв/ на първо четене/ , интересно защо никъде не се пише при положение ,че от вчера е публикувано на борсата...
След това Корнелия Нинова спря приватизацията , Петър Димитров пък я пусна , след това се остави на новото правителство , Трайчев я стартира , после пък не му бе ясно метода , Дянков пък за акциза се скараха с Трайков и след това нов дивидент ...и при това цената играеше между 18 и 25 лв. и винаги съм купувал при спадове и продавал при положителни новини.... и с 30 % купувал повече акции от продадените и защото толкова показва ... системата и че съм прехвърлил няколко пъти наличните ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93Пич, бая послъгваш
Раздумка ли си търсиш...... и ако не , защо смяташ така...?
Или нямаш толкова много акции, колкото твърдиш, или не ти е 12 лева средната на придобиване!Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил
Коментар
-
За Нова година ще имам подаръче от Дянков .... няколко К... и с тях средната ми ще отиде около 5 лв . и следва продажба ....аз доволен.....много доволен ..по 3.42 лв. на акция .....
чисто...
грубо сметнато..
[/quote]
Пич, бая послъгвашНастоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил
Коментар
-
http://www.investor.bg/?cat=5&id=88295
Енергийният холдинг дава цялата си печалба за 2008 г. на държавата
За Нова година ще имам подаръче от Дянков .... няколко К... и с тях средната ми ще отиде около 5 лв . и следва продажба ....аз доволен.....много доволен ..по 3.42 лв. на акция .....
чисто...
грубо сметнато..
Коментар
-
Ами евентуалния купувач като види, че дружеството е източено до дупка, че ще му вдигнат и акциза ще се запита за чий му е..........?
Аз като видя в една кръчма, че ракията е менте отивам в друга.
Има логика ... но не е съвсем така . Пловдив БТ го пуснаха на борсата , като имот без марките с лиценз за производство на цигари .
Хората направиха подобрения и повишиха си пазарния дял.... а и платиха хубава цена над борсовата близо 300 %.... а го бяха също източили с 90 % дивидент.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво ОрозовМноооого интересно. И как ще стане без решение на ОС? И дали ще успеят да го свикат преди НГ? А как ще погледнат евнтуалните кандидат-купувачи? Май пак сметка без кръчмар.
Аз като видя в една кръчма, че ракията е менте отивам в друга.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Правителвтвото дава много коректен тон. Естественно, че първо трябва да се вземе печалбата и после да се приватизира, а не както стана с БТК.
И това действие дава голяма гаранция, че тук приватизацията ще е коректна и успешна.
Не искам да ти опонирам .... защото сме на една маса седнали , но ако е вярно следва покана за ОСА след 30 дни и 14 дневен срок за акциите с право на дивидент ....
И тогава какво става с приватизацията .... догодина .. акцизи .. ?
Ако стане това да се приватизира на прилична цена и вземе новия дивидент тази година .... ще му се извиня лично на Дянков ...
Коментар
Коментар