IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
    meche_cveti93
    Пуснато на: 13:37:05 ч. | 27.05 Заглавие:
    --------------------------------------------------------------------------------

чудно кое Ви кара да мислите че държавата ще пропусне да си вземе дивидента?
    memo , има значение дали дивидента е около 4 лв. както е предложението на управителния съвет и друго да е 10 лв. / да се пипне и неразпределената печалба от минали години / и държавата да го продаде с 50 м. кеш , а не както сега е предложението 50 % дивидент и кеша от 85 м. и 100 м. в Благоевград.... да остане в купувача и той да плати 150 м. примерно....
    П.П. Дивидента ми само в тази позиция е над 1200 лв/ на първо четене/ , интересно защо никъде не се пише при положение ,че от вчера е публикувано на борсата...
    Мечка ..... едно мнение което Дянков изпълнява ..... преди първия дивидент при средна над 14 лв..... около 350 акции ....
    След това Корнелия Нинова спря приватизацията , Петър Димитров пък я пусна , след това се остави на новото правителство , Трайчев я стартира , после пък не му бе ясно метода , Дянков пък за акциза се скараха с Трайков и след това нов дивидент ...и при това цената играеше между 18 и 25 лв. и винаги съм купувал при спадове и продавал при положителни новини.... и с 30 % купувал повече акции от продадените и защото толкова показва ... системата и че съм прехвърлил няколко пъти наличните ....
    ОК, приемам, че си превъртял няколко пъти акциите, но системата дето ти намалява средната - нямам думи...
    Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил

Коментар

• meche_cveti93
      Пуснато на: 13:37:05 ч. | 27.05 Заглавие:
      --------------------------------------------------------------------------------

чудно кое Ви кара да мислите че държавата ще пропусне да си вземе дивидента?
      memo , има значение дали дивидента е около 4 лв. както е предложението на управителния съвет и друго да е 10 лв. / да се пипне и неразпределената печалба от минали години / и държавата да го продаде с 50 м. кеш , а не както сега е предложението 50 % дивидент и кеша от 85 м. и 100 м. в Благоевград.... да остане в купувача и той да плати 150 м. примерно....
      П.П. Дивидента ми само в тази позиция е над 1200 лв/ на първо четене/ , интересно защо никъде не се пише при положение ,че от вчера е публикувано на борсата...
      Мечка ..... едно мнение което Дянков изпълнява ..... преди първия дивидент при средна над 14 лв..... около 350 акции ....
      След това Корнелия Нинова спря приватизацията , Петър Димитров пък я пусна , след това се остави на новото правителство , Трайчев я стартира , после пък не му бе ясно метода , Дянков пък за акциза се скараха с Трайков и след това нов дивидент ...и при това цената играеше между 18 и 25 лв. и винаги съм купувал при спадове и продавал при положителни новини.... и с 30 % купувал повече акции от продадените и защото толкова показва ... системата и че съм прехвърлил няколко пъти наличните ....

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
        Пич, бая послъгваш
        Мечка ,
        Раздумка ли си търсиш...... и ако не , защо смяташ така...?
        Защото не може след 7лв дивидент средната да ти е около 5 лева, а дивидентът да е за няколко К.
        Или нямаш толкова много акции, колкото твърдиш, или не ти е 12 лева средната на придобиване!
        Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил

Коментар

• Пич, бая послъгваш
          Мечка ,
          Раздумка ли си търсиш...... и ако не , защо смяташ така...?

Коментар

• За Нова година ще имам подаръче от Дянков .... няколко К... и с тях средната ми ще отиде около 5 лв . и следва продажба ....аз доволен..... много доволен ..по 3.42 лв. на акция ..... чисто... грубо сметнато..[/quote]

Пич, бая послъгваш

Коментар

• http://www.investor.bg/?cat=5&id=88295

Енергийният холдинг дава цялата си печалба за 2008 г. на държавата
              Да.... работата е сериозна , мислех ,че става въпрос за стария дивидент.....
              За Нова година ще имам подаръче от Дянков .... няколко К... и с тях средната ми ще отиде около 5 лв . и следва продажба ....аз доволен..... много доволен ..по 3.42 лв. на акция ..... чисто... грубо сметнато..

Коментар

• Ами евентуалния купувач като види, че дружеството е източено до дупка, че ще му вдигнат и акциза ще се запита за чий му е..........?
                Аз като видя в една кръчма, че ракията е менте отивам в друга.
                gigow,
                Има логика ... но не е съвсем така . Пловдив БТ го пуснаха на борсата , като имот без марките с лиценз за производство на цигари .
                Хората направиха подобрения и повишиха си пазарния дял.... а и платиха хубава цена над борсовата близо 300 %.... а го бяха също източили с 90 % дивидент.....

Коментар

• Стига рИвахте.Когато приватизираха БТК с дивидента пак рИвахте.Ако "цената" е Х значи след дивидента ще е Х-21 млн.А тези пари пак ще са в акционерите.Какво толкова ви притеснява?Продайте си акциите на пазарна тогава.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов
                    Мноооого интересно. И как ще стане без решение на ОС? И дали ще успеят да го свикат преди НГ? А как ще погледнат евнтуалните кандидат-купувачи? Май пак сметка без кръчмар.
                    Ами евентуалния купувач като види, че дружеството е източено до дупка, че ще му вдигнат и акциза ще се запита за чий му е..........?
                    Аз като видя в една кръчма, че ракията е менте отивам в друга.
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Правителвтвото дава много коректен тон. Естественно, че първо трябва да се вземе печалбата и после да се приватизира, а не както стана с БТК.
                      И това действие дава голяма гаранция, че тук приватизацията ще е коректна и успешна.
                      Tradera,
                      Не искам да ти опонирам .... защото сме на една маса седнали , но ако е вярно следва покана за ОСА след 30 дни и 14 дневен срок за акциите с право на дивидент ....
                      И тогава какво става с приватизацията .... догодина .. акцизи .. ?
                      Ако стане това да се приватизира на прилична цена и вземе новия дивидент тази година .... ще му се извиня лично на Дянков ...

Коментар

• Правителвтвото дава много коректен тон. Естественно, че първо трябва да се вземе печалбата и после да се приватизира, а не както стана с БТК.
                        И това действие дава голяма гаранция, че тук приватизацията ще е коректна и успешна.

Коментар

• Мноооого интересно. И как ще стане без решение на ОС? И дали ще успеят да го свикат преди НГ? А как ще погледнат евнтуалните кандидат-купувачи? Май пак сметка без кръчмар.

Коментар

• Най-после някой да се сети какво отлежава в държавните дружества.
                            Сега остава да ликвидира и Слънчев бряг...

Коментар

• Най- голями резерви има БЛАБТ- да не руснат там по 10 лева- ха-ха

Коментар

• Два дивидента за една година??
                                Некои дружества и по един не дават

Коментар

Working...
                                X