IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• само ти си мислиш, че съм допуснал грешка --- някакъв начин ще измислят за да приберат кинтите от благоевградБТ

бъди поне честна и си признай, че доста време тръбеше за 38 лв за акция на холдинга след раздаване на допълнителния дивидент къде е пеньо секретарката да ти изкара поста, че не ми се търси ............ дори и за бутилка уиски
    Полки ,
    Ще ми е интересно да видя този пост за допълнителният дивидент от 9 лв. и да съм определил цена от 38 лв. за холдинга след като е раздаден дивидента на акционерите... мисля ,че не съм писал такова нещо защото за новият дивидент е взето решение от тази седмица ...Но даже да съм писал преди няколко месеца ... без да съм извадил юлският дивидент ... 3 лв . е в диапазона различно оценяване ....
    Не разбрах дали си съгласе за бас при тези условия ...
    Продажбата на държавния дял от БТН ще бъде между 25 и 32 лв на акция ... ако бъде под 25 лв. аз ще ти пратя в Пловдив "Черно Джони" ако го продадат над 25 лв. ти ще ми пратиш в София бутилката .

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
      цвети , преди месец пак смяташе дивидент и 38 лв на акция

сега ги вадиш

затваряш ножицата .................... започнала си да се усещаш...
      Полки ,
      може да си нагъл , досаден и арогантен , но глупав ..... не си.
      Допусна грешка в структурата на БТН и оттам тръгна конфликта ...
      В момента това 25 лева го слагам в най лошият случай , загуба на пазарен дял под 48 % ,увелечения акциз , загуби в дъщерните предприятия , лихви в София БТ и Хасково , неиздължаване на дистрибутори...и т.н.. Но като се има в предвид увеличеното производство за износ , паричните потоци в Благоевград / виж в капитал ,че държат 90 м в банки/ и печалбата която ще реализират със старите бандероли / запасяване / и продажбата на марките ... цената я виждам от 25 до 32 лв. .... на акция за държавния дял което прави от 150 лв. до 180 м. лева ... без премията за водещ пазарен дял.....
      Не е препоръка ...
      П.П. Искаш ли да сложим едно басче.... на някоя бутилка уиски ... знам ,че си изпълняваш басовете.
      Продажбата на държавния дял от БТН ще бъде между 25 и 32 лв на акция ...
      Съгласен ли си ...
      само ти си мислиш, че съм допуснал грешка --- някакъв начин ще измислят за да приберат кинтите от благоевградБТ

бъди поне честна и си признай, че доста време тръбеше за 38 лв за акция на холдинга след раздаване на допълнителния дивидент

къде е пеньо секретарката да ти изкара поста, че не ми се търси ............ дори и за бутилка уиски
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• А колко ще е цената след дивидента
        van69,
        Цената ще бъде определена с последната цена на сделка на 21 декември като се извади дивидента от 9.02 лв....

Коментар

• цвети , преди месец пак смяташе дивидент и 38 лв на акция

сега ги вадиш

Полки ,
          може да си нагъл , досаден и арогантен , но глупав ..... не си.
          Допусна грешка в структурата на БТН и оттам тръгна конфликта ...
          В момента това 25 лева го слагам в най лошият случай , загуба на пазарен дял под 48 % ,увелечения акциз , загуби в дъщерните предприятия , лихви в София БТ и Хасково , неиздължаване на дистрибутори...и т.н.. Но като се има в предвид увеличеното производство за износ , паричните потоци в Благоевград / виж в капитал ,че държат 90 м в банки/ и печалбата която ще реализират със старите бандероли / запасяване / и продажбата на марките ... цената я виждам от 25 до 32 лв. .... на акция за държавния дял което прави от 150 лв. до 180 м. лева ... без премията за водещ пазарен дял.....
          Не е препоръка ...
          П.П. Искаш ли да сложим едно басче.... на някоя бутилка уиски ... знам ,че си изпълняваш басовете.
          Продажбата на държавния дял от БТН ще бъде между 25 и 32 лв на акция ...
          Съгласен ли си ...

Коментар

• А колко ще е цената след дивидента

Коментар

преди месец цветито чакаше 38 лв на акция
              Като се извади от 38 лв. - 12 , 40 лева дивидент .... става 25.6 лв. ... в рамките на статистическата грешка.... а за излъганите , да не вземеш и ти да си признаеш ,че имаш акции от тютюните , като един друг колега с ник от йероглифи......
              П.П. Отговарям ти защото съм доволен от позицията и от печалбата си тези дни...тук.
              цвети , преди месец пак смяташе дивидент и 38 лв на акция

сега ги вадиш

Коментар

• преди месец цветито чакаше 38 лв на акция
                Като се извади от 38 лв. - 12 , 40 лева дивидент .... става 25.6 лв. ... в рамките на статистическата грешка.... а за излъганите , да не вземеш и ти да си признаеш ,че имаш акции от тютюните , като един друг колега с ник от йероглифи......
                П.П. Отговарям ти защото съм доволен от позицията и от печалбата си тези дни...тук.

http://www.dnevnik.bg/pazari/2009/11...kum_septemvri/

"Няма да приватизираме наличния финансов ресурс на "Булгартабак" заяви днес по време на парламентарния контрол днес икономическият министър Трайчо Трайков, цитиран от БТА. Той е посочил, че правителството вече е взело решение за разпределяне на печалбата на холдинга, която е около 66 млн. лв., и 53 млн. лв. от нея ще отидат в държавния бюджет.

Според Трайков в условията на криза и по-висок акциз върху цигарите приватизацията на холдинга ще бъде по-трудна, но приходите от новите акцизи и печалбата му ще надвишат сумата от 80 млн. лв., посочена през май.

Все пак Трайков е заявил, че приватизация ще има, но прозрачна и подпомагана от качествени консултанти, избрани с конкурс.
                http://www.capital.bg/show.php?storyid=822065

Подозрително единомислиеТри банки държат 60% от парите на най-големите държавни фирми
                БТН и сие - кеш и банки в който е вложен...

Коментар

Цената на материалните активи /движими и недвижими/, марки цигари , суровини започва от 150 м за държавния дял на различните анализатори ... около 25 лв на акция без бъдещият дивидент... който ще бъде сигурно даден до края на годината....
                  Не е препоръка ....
                  преди месец цветито чакаше 38 лв на акция

то като е за 25 кинта , то и сега е толкова ................. да не се окаже по-ниска

дано не си подвела някой от писаниците ти

Коментар

• Този Христо Лаков дето вчера се изказва нещо, какъв началник е? Аз мислех, че са го окошарили за далавери, пък той акъл дава по радиото! Не следя много темата, не пуша
                    gigow,
                    Не съм го слушал по радиото , но беше един от изпълнителните директори на БТН преди няколко години/ тогава бяха двама с един ранг/ ....свалиха го за законо нарушения и е подведен под съдебна отговорност... но нали знаеш как работи съдебната система ,делата се влачат поне 10 г. , а може и да са го оправдали ... вече.

Коментар

• Този Христо Лаков дето вчера се изказва нещо, какъв началник е? Аз мислех, че са го окошарили за далавери, пък той акъл дава по радиото! Не следя много темата, не пуша
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• само че не са 66 а са 40милки нов )
                        Майната,
                        Колко дивидент ще получиш през 2009 г. от БТН ....

6. Вземане на решение за разпределяне на допълнителна вноска - дивидент за акционерите, в размер на 50 на сто от печалбата на дружеството за 2008 г. по годишния финансов отчет след данъчно облагане и отчисленията, направени за фонд „Резервен”, в размер на 10 на сто в съответствие с чл. 246, ал. 2, т.1 от Търговския закон.
                        Проект за решение:
                        Общото събрание взема решение за разпределяне на допълнителна вноска - дивидент за акционерите в размер на 50 на сто от печалбата на дружеството за 2008 г. по годишния финансов отчет след данъчно облагане и отчисленията, направени за фонд „Резервен”, в размер на 10 на сто в съответсквие с чл.246, ал. 2, т.1 от Търговския закон;
                        8. Вземане решение за разпределяне между акционерите на „Булгартабак-холдинг” АД на неразпределена печалба на дружеството в размер на 40 000 000 /четиридесет милиона/ лева.
                        Проект за решение:
                        Общото събрание на акционерите взема решение за разпределяне между акционерите на „Булгартабак-холдинг” АД на неразпределена печалба на дружеството в размер на 40 000 000 /четиридесет милиона/ лева."
                        Още 66 м .... декември.

Коментар

• само че не са 66 а са 40милки нов )
                          Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• де ги видя тия 12лв .. аз смятам общо 8.50 ) с новия )
                            Майната,
                            Новият 8 .57 лв. и старият 3.42 лв.....общо 12 лв. за годината
                            На Нова година акцията беше 12 лв. .... борсова цена. ...
                            Ще интересно дали няма да има промяна на точките и в Благоевград БТ ....

Коментар

• де ги видя тия 12лв .. аз смятам общо 8.50 ) с новия )
                              Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Тук имаме демонстрация на добра воля вече, а не както стана с БТК, което бе продадено с кеша
                                На Дянков му трябва кеш , не му е до демонстрации на добра воля ....
                                Един колега , B.Graham който може и да е продал вече.... казваше " кеша отива в акционерите , няма значение дали е продаден холдинга с кеша на по висока цена или е продаден без кеша който е раздаден предварително на акционерите" Тогава потдържах мнението за източване , сега си го променям . Продажбата е нещо имагинерно / не е сигурна / но дивидента от над 12 лв. за тази година е факт....
                                Цената на материалните активи /движими и недвижими/, марки цигари , суровини започва от 150 м за държавния дял на различните анализатори ... около 25 лв на акция без бъдещият дивидент... който ще бъде сигурно даден до края на годината....
                                Не е препоръка ....

Коментар

Working...
                                X