само ти си мислиш, че съм допуснал грешка --- някакъв начин ще измислят за да приберат кинтите от благоевградБТ
бъди поне честна и си признай, че доста време тръбеше за 38 лв за акция на холдинга след раздаване на допълнителния дивидент къде е пеньо секретарката да ти изкара поста, че не ми се търси ............ дори и за бутилка уиски
бъди поне честна и си признай, че доста време тръбеше за 38 лв за акция на холдинга след раздаване на допълнителния дивидент къде е пеньо секретарката да ти изкара поста, че не ми се търси ............ дори и за бутилка уиски
Ще ми е интересно да видя този пост за допълнителният дивидент от 9 лв. и да съм определил цена от 38 лв. за холдинга след като е раздаден дивидента на акционерите... мисля ,че не съм писал такова нещо защото за новият дивидент е взето решение от тази седмица ...Но даже да съм писал преди няколко месеца ... без да съм извадил юлският дивидент ... 3 лв . е в диапазона различно оценяване ....
Не разбрах дали си съгласе за бас при тези условия ...
Продажбата на държавния дял от БТН ще бъде между 25 и 32 лв на акция ... ако бъде под 25 лв. аз ще ти пратя в Пловдив "Черно Джони" ако го продадат над 25 лв. ти ще ми пратиш в София бутилката .
Коментар