IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хора темата е за Булгартабак Холдинг АД ако не знаете. Не е място за лични нападки. Ако продължите в същия дух отново ще пусна жалба до Админа да Ви изтрие "глупостите". Искам като вляза в една тема да чета по темата, а не да получавам n - e-mail-а, че има нови съобщения по темата, а всъщност някой хора да си избиват комплексите.
    Благодаря за вниманието и спазвайте правилата те са за всички !!!

Коментар

• Айде тези сме ги чували вече за доста други - той е много добар, ама му пречат да работи. И какво си се заплюнчил пак из форума като наебана и изоставена девица. Дръж си там акциите и мълчи. Нали щеше да отваря на 29 лева след новината. Какво стана. Сега след дивидента ще е с колкото е размера с толко надолу. А първите месеци с новите акцизи да не казвам какви ще са продажбите.

Ако смяташ, че тук ще си избиеш загубите от петрола, много си в грешка. И не е полки тоя на който трябва да си го изкарваш. Той не те е карал да се буташ в неликвидни позиции и да си мислиш, че там има сигурна печалба защото "ти съвпадали интересите с на мажоритара". Явно той не мисли така.

Не е препоръка.

Първоначално изпратено от meche_cveti93
      и аз споделям това мнение - първо ще източат всички кинти по един или друг начин , а накрая ще го подарят на някого, който след това ще го разпродаде на парче и ще му вземе поне двойна цена на това което е платил
      не е препоръка за покупко/продажби - нямам акции тук
      Полки ,
      за какво се хвана на баса ..... за спорта ли ?
      Министър Трайков посочва ,че комунистите щели да го продадат за 80 м. и той ще вземе повече ... ти си сигурен ,че купувача ще го продаде после двойно по скъпо което означава над 160 м. .... долната цена на моята прогноза ?
      Което означава ,че при прозрачна и честна приватизация холдинга струва над 160 м.....
      За разлика от Дянков на Трайчев засега му вярвам ....защото е в час , въпроса е че не го оставят да работи самостоятелно , а всички са специалисти в неговия ресор... като се почне от бат Бойко и свършим с класната ... на Костов.

Коментар

• и аз споделям това мнение - първо ще източат всички кинти по един или друг начин , а накрая ще го подарят на някого, който след това ще го разпродаде на парче и ще му вземе поне двойна цена на това което е платил
        Полки ,
        за какво се хвана на баса ..... за спорта ли ?
        Министър Трайков посочва ,че комунистите щели да го продадат за 80 м. и той ще вземе повече ... ти си сигурен ,че купувача ще го продаде после двойно по скъпо което означава над 160 м. .... долната цена на моята прогноза ?
        Което означава ,че при прозрачна и честна приватизация холдинга струва над 160 м.....
        За разлика от Дянков на Трайчев засега му вярвам ....защото е в час , въпроса е че не го оставят да работи самостоятелно , а всички са специалисти в неговия ресор... като се почне от бат Бойко и свършим с класната ... на Костов.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
          и аз споделям това мнение - първо ще източат всички кинти по един или друг начин , а накрая ще го подарят на някого, който след това ще го разпродаде на парче и ще му вземе поне двойна цена на това което е платил

Точно така! И ще се оправдаят с международното положение... Ще кажат нещо от рода на "Дружеството загуби голям пазарен дял, не е конкурентно вече..." и т.н. А причините да не е конкурентно никой няма да ги обясни, ще трябва сами да се сещаме. Справка - току-що приетия нов акциз и по-специално начина на формирането му. Изцяло в полза на мултинационалните производители и ущърб на Булгатабак и другите две български предприятия в Пловдив и Ст. Загора. Евтините, разбирай българските, марки ще са почти на една цена с реномираните световни марки, с разлика някакви стотинки, и познай какво ще стане.

Коментар

• Първоначално изпратено от superchampion
            Хайде и аз да се пробвам с една прогноза. Мисля, че до края на 2010 Булгартабак няма да бъде приватизиран. Прогнозирам, че ще се започне една имитация на процедура с всичките и атрибути - одитори, консултанти (на които между другото ще се плаща добре) и т.н. , но до реална продажба няма да се стигне.
            Да видим дали ще съм прав.

fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
              цвети, аз алкохол не употребявам - така, че тази еднолитрова бутилка черно джони ме удовлетворява

ти постави условието на баса и ти определи залога по баса...
              Полки, имаме бас и бутилката е определена. Остава да чакаме приватизацията и цената на закупуваме. Имаше една тема за басове , пусни го там ,че аз не знам къде да я търся...
              цвети, в този форум пеньо е хроникьора .................... понякога и ти си се опитвала да му изпълняваш задълженията

Коментар

• Хайде и аз да се пробвам с една прогноза. Мисля, че до края на 2010 Булгартабак няма да бъде приватизиран. Прогнозирам, че ще се започне една имитация на процедура с всичките и атрибути - одитори, консултанти (на които между другото ще се плаща добре) и т.н. , но до реална продажба няма да се стигне.
                Да видим дали ще съм прав.

Коментар

• цвети, аз алкохол не употребявам - така, че тази еднолитрова бутилка черно джони ме удовлетворява

Полки, имаме бас и бутилката е определена. Остава да чакаме приватизацията и цената на закупуваме. Имаше една тема за басове , пусни го там ,че аз не знам къде да я търся...

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                    цвети, приемам ти баса, и казвам, че държавата ще получи по-малко от 150 млн. за нейния дял, а ти казваш, че държавата ще получи повече от 150 млн.лв. за нейния дял...
                    Полки ,
                    Да същата е формулировката за баса , наградата за победилия да е литрова бутилка Черно Джони Уокър. Съгласен ли си да е такава ?
                    цвети, аз алкохол не употребявам - така, че тази еднолитрова бутилка черно джони ме удовлетворява

Коментар

• цвети, приемам ти баса, и казвам, че държавата ще получи по-малко от 150 млн. за нейния дял, а ти казваш, че държавата ще получи повече от 150 млн.лв. за нейния дял...
                      Полки ,
                      Да същата е формулировката за баса , наградата за победилия да е литрова бутилка Черно Джони Уокър. Съгласен ли си да е такава ?

Коментар

• Над 80 млн. лева от продажбата на "Булгартабак"
                        чака министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков.
                        Той обяви това по време на парламентарния контрол вчера в отговор на депутатско питане за раздържавяването на тютюневия холдинг.
                        ОК,
                        Виж колко кеш държи Благоевград в банки ... 87 м. Ами да направят едно събрание да прехвърлят тези пари в холдинга, той с ОСА в държавата -пък девет фабрики с имотите и машините / София, Благоевград , Хасково, Плевен и т.н. / и холдинга с малката къщичка на Граф Игнатиев да го подарят на този който са избрали за купувач.... ако е за 80 м.
                        Тези политици съвсем ни вземат за идиоти .... всичко е да кажат старите управляващи колко са корумпирани , а ние какво сме направили и какви продажби сме направили......
                        Пловдив БТ и Слънце БТ се продадоха като имоти и само с лиценз без марки на цигари за 58 м. .... през борсата .
                        Ти какво мислиш....

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК
                          http://paper.standartnews.com/bg/art...article=303736

Над 80 млн. лева от продажбата на "Булгартабак" чака министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков.
                          Той обяви това по време на парламентарния контрол вчера в отговор на депутатско питане за раздържавяването на тютюневия холдинг.
                          тоя министър нищо не разбира ............................... да дойде и да пита цветито за колко ще се продаде табака

няколко поста по-надолу тя каза, че цената ще е 150 млн и дори 180 млн. лв. за държавния дял

цвети, приемам ти баса, и казвам, че държавата ще получи по-малко от 150 млн. за нейния дял, а ти казваш, че държавата ще получи повече от 150 млн.лв. за нейния дял...

Първоначално изпратено от meche_cveti93
                          цената я виждам от 25 до 32 лв. .... на акция за държавния дял което прави от 150 лв. до 180 м. лева ... без премията за водещ пазарен дял.....
                          Не е препоръка ...
                          П.П. Искаш ли да сложим едно басче.... на някоя бутилка уиски ... знам ,че си изпълняваш басовете.
                          цвети, имаме сделка ......................... избери си бутилка уиски...

Коментар

• http://paper.standartnews.com/bg/art...article=303736

Над 80 млн. лева от продажбата на "Булгартабак" чака министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков.

Коментар

• Продажбата на държавния дял от БТН ще бъде между 25 и 32 лв на акция ... ако бъде под 25 лв. аз ще ти пратя в Пловдив "Черно Джони" ако го продадат над 25 лв. ти ще ми пратиш в София бутилката .
                              цвети, тези дни ще ти намеря постовете ........................ щом самата ти не се сещаш какво си писал...
                              Полки ,
                              Избягваш отговора за баса .... но като помисля и аз не бих се хванал на тези условия , защото цената може да ги удари и преди продажбата ...
                              Стоя зад всичко каквото съм писал и ще си призная грешката ако е съществена ... а не заяждане и дребнавост.

Коментар

• цвети, тези дни ще ти намеря постовете ........................ щом самата ти не се сещаш какво си писала...

Коментар

Working...
                                X