IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Правилно те мързи. Иначе ако 6 милиона акции минат през борсата на 34 лв . и спекулантите след това купуват един месец на 30-32 лв каква ли ще е средната .

Никой не знае на колко ще бъде офертата. Може би само Борисов. Знам, че Хората се надяват на една добра оферта но уви аз вече съм разбрал Борисов какъв е тъй, че по скоро ще е не

Да не забравяме думите на Борисов по отношение на офертата за Белене: Борисов каза по телевизията: Да дойдат да се разберем в кабинета ми за цената...

Съжалявам ама няма да ви пожелая успех за една добра оферта щото съм в лошо настроение
    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
      Не се радвайте толкова много, малки калпазани такива

Първо знаете, че държавата иска да си запази дивидента за 2011-та а това е една голяма сума която най-вероятно ще бъде извадена от цената на офертата която ще се подаде.

И второ дори да се сключи сделка където ще имате търгово явно сигурно то има едно малко условиице

Търговото гласи така: Да се предложи не по ниска цена от търгуваната средно претеглена на борсата за последните 3 месеца. Тук не съм запознат и честно мързи ме да проверя дали става дума за целия период от 3 месеца или само за един ден в която е била най-висока средно претеглената.

Обаче ако е за целия период от 3 месеца средно претеглената тогава положението не е толкова розово защото да не забравяме, че на 16.08.2011 има изтъргувани 50 000 бройки на цена 23лева средно претеглена и този ден ша ви влезе
      Правилно те мързи. Иначе ако 6 милиона акции минат през борсата на 34 лв . и спекулантите след това купуват един месец на 30-32 лв каква ли ще е средната .

Коментар

• Злодеян Кучков

Не се радвайте толкова много, малки калпазани такива

Първо знаете, че държавата иска да си запази дивидента за 2011-та а това е една голяма сума която най-вероятно ще бъде извадена от цената на офертата която ще се подаде.

И второ дори да се сключи сделка където ще имате търгово явно сигурно то има едно малко условиице

Търговото гласи така: Да се предложи не по ниска цена от търгуваната средно претеглена на борсата за последните 3 месеца. Тук не съм запознат и честно мързи ме да проверя дали става дума за целия период от 3 месеца или само за един ден в която е била най-висока средно претеглената.

Обаче ако е за целия период от 3 месеца средно претеглената тогава положението не е толкова розово защото да не забравяме, че на 16.08.2011 има изтъргувани 50 000 бройки на цена 23лева средно претеглена и този ден ша ви влезе
        Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          Договорът не допуска препродажба на акции, но нишо не може да спре закупуването на цялата компания от нов собственик.... Ще ти драсна едно лично след малко
          Драсни и на мен,ако не е проблем.А между другото,май и дивидента се е появил при мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Останаха два работни дни до края конкурса. Ако има купувач търговото е 100 % сигурно защото договорът няма да допусне препродажба на акции след това.
            Настроението на инсайдърите е за нагоре..
            Договорът не допуска препродажба на акции, но нишо не може да спре закупуването на цялата компания от нов собственик.... Ще ти драсна едно лично след малко
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Останаха два работни дни до края конкурса. Ако има купувач търговото е 100 % сигурно защото договорът няма да допусне препродажба на акции след това.
              Настроението на инсайдърите е за нагоре..

Коментар

• Първоначално изпратено от TRAPPER Разгледай мнение
                По-добре да няма сделка при тези условия, дивидента си е идеален.
                Условията са ужасни и най важно анти пазарни ,но на мен вече ми омръзна няколко години да страхувам и купувам до 13 лв и да чакам след това Годо над 25 лв и да псувам управляващите за идиотизма им .
                Цена от 34 лв на търговото в момента ме устройва.Това са си около 30 % плюс , при световен и БФБ с 30% спад.

Коментар

• По-добре да няма сделка при тези условия, дивидента си е идеален.

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                    Сега очаквам и любимата ми компания да тръгне рязко нагоре, може би е още въпрос на половин-един месец.
                    Ако пишеш реалистично на 30 август за акцията ще бъде открит пътя към 33 и нещо лв или рязко към 13 лв.
                    Аз съм заложил на 33 лв. с 40 % от портфеила.Малко хазартно ,но....ако се продаде холдинга ще си струва риска.

Коментар

• Сега очаквам и любимата ми компания да тръгне рязко нагоре, може би е още въпрос на половин-един месец.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнение
                        Bravus s Gigow ste N1taya sedmica
                        Good luck !!!
                        А защо само тази седмица?
                        Почти винаги когато съм писала нещо е ставало, с малки изключения за SOFIX.

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                          Тая седмица ще ме изкефи тази акцийка.
                          Bravus s Gigow ste N1taya sedmica
                          Good luck !!!
                          не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнение
                            Как ли се чувстват тези дето продадоха сутринта
                            Е как, доволни са сигурно, сега депозитите ще им носят тлъсти лихви

Иначе купувал посредника на Цецо Василев, което е интересен знак

Коментар

• Как ли се чувстват тези дето продадоха сутринта

Коментар

• май няма кой да му продаде на тоя

Коментар

Working...
                                X