Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Булгартабак (BTH)
Collapse
X
-
Честито
Единственият кандидат за "Булгартабак" подаде оферта
http://www.livebiz.bg/kompanii/s/722880534Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеНякой беше лабилен, не искаше да стигне до край.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеНякой беше лабилен, не искаше да стигне до край.НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Абе,
не ви ли е ясно,
че КФН няма да позволи търгово за без пари.................,
мнооого търгови бяха анулулирани и връщани, когато са не адекватни със състоянието на съответното дружество!!!!
Тук световни анализатори и оценители са дали мин 100-200млн ЕУР ,
а ние ще правим търгово за 50, ГОЛЕМ смех!!!
Коментар
-
Архив
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеИма едно изречение в норматива относно цената по търговото - цената е минимум тази която търговия предложител е платил за акции на дружеството в последните 3 (или 6 месеца беше).
Преди доста години имаше и още нещо - че когато се минава 50% при приватизационна сделка, търгово не е задължително. Не знам обаче дали това не отпадна.
Така че, първо се запознаваме добре с норм. уредба по казуса и тогава коментираме в детайли
Публикувано от low
на 23.11.2010, 08:48
в същата тази тема Булгартабак (57B / BTH)
Н А Р Е Д Б А № 13
от 22 декември 2003 г.
за търгово предлагане за закупуване и замяна на акции
Чл. 11. (1) (Предишен текст на чл. 11 - ДВ, бр. 109 от 2004 г. изм.бр.13 2009г.) Задължението по чл. 6 , съответно по чл. 10, ал. 1 , не възниква, ако лицето преминава установените прагове в резултат на приватизационна сделка по реда на чл. 32, ал. 1 от Закона за приватизацията и следприватизационния контрол , освен ако сделката е сключена на регулиран пазар.
.................................................. .................................................. .........................
Не мога да разбера защо ми доставя удоволствие да публикувам такива негативни коментари.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеНещо много се обнадеждихте за това трябва да се напише малко отрицателно мнение за да има баланс.
Да приемем, че оферта има и дори тя е над 30 лева. Обаче ако сделката мине на не регулярен пазар
Не съм запознат дали сделките които минават на не регулярен пазар влизат в определението за средно претеглена цена за последните 3 месеца.
Когато се обявява търгово взима ли се предвид сделка минала на не регулярен пазар?
С две думи ония 50 000 бройки дето минаха на 23 лева те са нещо истинско и все още са като воденичен камък
Преди доста години имаше и още нещо - че когато се минава 50% при приватизационна сделка, търгово не е задължително. Не знам обаче дали това не отпадна.
Така че, първо се запознаваме добре с норм. уредба по казуса и тогава коментираме в детайли
Коментар
Коментар