Първоначално изпратено от onakilev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Булгартабак (BTH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАз също имам акции и то не малко ,но си спомням времето когато БТН се оценяваше на 250 евро.Какво ще направиш ако не направят търгово сега а след шест месеца когато акцията е 15 лв. като ТИМ например. БАТ звучеше привлекателно и акционерите щяха да са добре даже и без търгово. А сега ,утре ще препродаде фиктивно и държавата ще вземе 100 бона а може и да обяви фалит и да разпродаде по отделно фабриките ,а може и да източва на изходите Сега е ситуацията АСАН си е купил Порше ама не го карал той а му се води.Та така и ние с акциите имаме ,но не знаем дали струват нещо ....
До сега беше ясно ,всяка пролет 80 % дивидент...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДа не би да твърдиш, че работниците не знаят колко струват машините с които работят. На какво основани защитаваш продажбата- очакваме факти, че акционерите ще са по добре и ще спечелят. Или си човек на АП- всички се притесняват а ти си много весел
Защитавам приватизацията по принцип, смятам че цената е нормална и държавата съвсем не е продала за жълти стотинки холдинга. Дали акционерите ще са по-добре времето ще покаже, аз съм умерен оптимист. Изключвам порочните практики, известни ни от някои други мажоритари у нас по отношение на търгови предложения и други "радости" за акционерите. Достатъчно отдавна съм в този форум, за разлика от някои новоизлюпени коментатори, за да се поставя под съмнение чие мнение изразявам, освен своето.
Иначе и аз искам да знам, кой конкретно е отговорен в тази държава за тъпите критерии в процедурата - АП ли, Бойко ли или някой друг?
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеИ между другото нека всеки, който пише, да обясни от какъв интерес твърди своите твърдения - като акционер, като политически заинтересован, като обикновен българин-запалянко и т.н.
Аз говоря, като човек с приличен пакет в компанията и в дъщерните.
До сега беше ясно ,всяка пролет 80 % дивидент...
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеKaто какъвто искаш мога да ти отговоря...
Като акционер да питам - някакво право на дивидент за 2011 г. спрягаха управляващите, какво се случи с него????
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеИ между другото нека всеки, който пише, да обясни от какъв интерес твърди своите твърдения - като акционер, като политически заинтересован, като обикновен българин-запалянко и т.н.
Аз говоря, като човек с приличен пакет в компанията и в дъщерните.
Като акционер да питам - някакво право на дивидент за 2011 г. спрягаха управляващите, какво се случи с него????Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеГледам протестите на работниците, които казват че само машините в една от фабриките са по- скъпи от продажната цена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАми ако произвеждаш домати пък те карат да продаваш краставици...
нали не си тъп ,моля.
един голям като БАТ няма да засява тютюн че някой го изкупил с цел далавера и да го глобяват за това или че чистачката не идва на работа а той да се гри жи за нея че ако я съкрати какво ще стане....
Коментар
-
[QUOTE=all_trader2;1059140242]и аз не искам да ти коментирам глупостите ама ми се налага щото именно заради подобни хора с такова мислене като твойто сме на това дередже
1-во държавен монопол какъвто е Булгартабак НЕ СЕ ПРИВАТИЗИРА защото е важен отрасъл и носи приходи на държавата
2-ро - работниците много добре знаяш какво ги чака - всички знаем как протече "приватизацията " в БГ - държавата беше разпродедена за жълти стотинки а предпприятията закрити
3-то никой не спази никакви приватизационни договори
4-то явно ти нямаш представа за какво протестират и за това по -доре замълчи защото си смешен
Стотици протестиращи поискаха намесата на Борисов по сделката "Булгартабак"
http://news.ibox.bg/news/id_84798174[/QUOTE
няма да коментирам квалификации, но:
1. протестират, защото щели да останата без работа, нямало да могат да си гледат децата и прочие глупости, при положение, че договорът гарантира броят на персонала и фонд работна заплата за няколко години напред.
2. протестират, защото се продавало на безценица. колко от тези работници са учили финанси и имат представа от оценка на компании, за да твърдят колко е справедливата цена на холдинга? аз твърдя, че оценката е много близо до справедливата. явно същото смятат и от ситибанк, но кои са те, че да знаят, друга е леля Пена - чистачката в холдинга
3. същите синдикати, които днес организират протести, наложиха или подкрепиха повечето от безумните условия в процедурата, заради които накрая остана само един кандидат. Пак казвам, цената не е никак лоша, но можеше да се вземат още 10-15 млн., ако имаше конкуренция между няколко купувача
Коментар
-
Честита ти пенсия, Доги,
Русия те създаде, сега и пенсия ти осигуриха.
Те вече си имат нов герой, който самоотвержено се "бори" с тях!
Против е гласувал само един от членовете на съвета - представителят на БСП Руси Статков. Всички останали членове са гласували "за". Надзорният съвет се състои от трима представители на ГЕРБ и по един от БСП, "Атака", ДПС и ДСБ.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
Коментар