IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от shareman Разгледай мнение
    предполагам както бях писал през годините на държавно предприятие как е търбушено за черни каси....
    Тия 250 000 евро на месец за Р.Овч. май са били само върха на айсберга.Точили са та са се забравили, но както казва моя добър приятел Ози - no more tears
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Аз прочетох но не знам дали да вярвам на очите си ....

как разбра и аз какво мисля и си казвам ....

+1

предполагам както бях писал през годините на държавно предприятие как е търбушено за черни каси....

Коментар

Аз прочетох но не знам дали да вярвам на очите си ....
        И мен ме изненадаха....

Коментар

• Аз прочетох но не знам дали да вярвам на очите си ....
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
            И какво стана сега ? Никой не знае или не иска да сподели ?

За сега знам какво става, и можеш и ти "погледнеш в бъдещето" /Open to the future/ от 6-месечния отчет ............http://www.bse-sofia.bg/?page=News&e...e=1&SECNUM=57B

Размишленията не са препоръка за покупка или продажба на ценни книжа ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
              Не, това БТХ го касае микро-минимално.
              Но пък цени от 105 лева го касае супер-максимално
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                Я ми обяснете каква е врътката с тези субсидии за тютюна. Щели да ги спират от новия програмен период, това няма ли да е голям удар за БТ?
                Не, това БТХ го касае микро-минимално.

Коментар

• И какво стана сега ? Никой не знае или не иска да сподели ?
                  The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                  не е препоръка

Коментар

• Я ми обяснете каква е врътката с тези субсидии за тютюна. Щели да ги спират от новия програмен период, това няма ли да е голям удар за БТ?
                    The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                    не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                      Възможно е. Но има и друга стратегия, да се прикрие монополизиране
                      Отделно че кингса не се търгува на БФБ и няма как да го отиграем това.
                      И в случая, според мен, през Гагарин е най-евтиния вариант човек да се включи в тази просперираща структура
                      Така е.Идеята ми беше, че могат да си извадят от единия джоб едни милиони и да си ги метнат в другия и така да консолидират явно.Но пък наистина може да имат проблем с КЗК. Макар че там вероятно знаеш как се решава всеки такъв въпрос
                      А с фабриката в Косово /може и Босна да беше/ знае ли се вече какво става?Купиха ли я?
                      Life won't wait for you.

Коментар

Аз и друго се питам.Понеже вече и баба ми знае, че пещаците държат в съдружие БТХ, дали няма в един момент да интегрират освен ГАГБТ и "Кингс Табако"?
                        Възможно е. Но има и друга стратегия, да се прикрие монополизиране
                        Отделно че кингса не се търгува на БФБ и няма как да го отиграем това.
                        И в случая, според мен, през Гагарин е най-евтиния вариант човек да се включи в тази просперираща структура

Коментар

• Аз и друго се питам.Понеже вече и баба ми знае, че пещаците държат в съдружие БТХ, дали няма в един момент да интегрират освен ГАГБТ и "Кингс Табако"?
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                            Гледам отчета на Булгартабак трейдинг - има създадено дружество Bulgartabac Trade със седалище Дубай и акционери холдинга и трейдинга и Секретар на дружеството е Делян Деянов Денчев Съвсем случайно това е новия изпълнителен директор на Гагарин
                            Браво за разкритието.
                            Да, Гагарин вече си е в групата на БТХ. Може би е въпрос на време да го интегрират напълно. Затова и реших да инвестирам сериозно там, веднага щом научих че го придобиват. Първо че новия мажо ще цели мах. да увеличи дела си там, по начина който приложи при БЛАБТ и СОФБТ, и съответно това ще покачи пазарната цена. И второ, че е логично Гагарин значително да подобри фин. си резултати, влизайки в бързо растящата група на БТХ
                            Остава само да се въоръжим с търпение

Коментар

• Гледам отчета на Булгартабак трейдинг - има създадено дружество Bulgartabac Trade със седалище Дубай и акционери холдинга и трейдинга и Секретар на дружеството е Делян Деянов Денчев Съвсем случайно това е новия изпълнителен директор на Гагарин

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
                                55 милки
                                Да се понапънат за малко повече, че се разглезихме и искаме още
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X