Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Булгартабак (BTH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеМного грозно останаха и в мен картофчета
Мислите ли, че е възможно дотам да я докараме, че въобще да няма търгово или то да бъде одобрено на цени, по-ниски от моментните?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеняма май кой да прави преоценки ..тук...
чакаме търгово или преди това хипопотамчо да си купи пак акциите от корп....
Не е препоръка...
Мислите ли, че е възможно дотам да я докараме, че въобще да няма търгово или то да бъде одобрено на цени, по-ниски от моментните?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеАферим, машалаа......
И какво правим сега?
Търгово ли да чакаме, преоценки ли...............
чакаме търгово или преди това хипопотамчо да си купи пак акциите от корп....
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеПредположения кой ще гледа жалбата?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениене се продава качествено.....
та затова мисля каква е играта....
Не е препоръка...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИ аз това си мислех. До 30 ще не ще Бате Цецо ще трябва да подкрепи.... Иначе тръгвам за Виена да го търся ....
та затова мисля каква е играта....
Не е препоръка...
замислих се и за алианц...и той трябва да излезе в гагарин ихбг ,ника и някой други.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗамислих се ,че тук ако държат на преоценките ще стане жежко.........Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеAбе тука КТБ на колко купи от Миролио, че ми се губи паметта при тия сривове?
иначе нещо над 90 ми се мяркав паметта...
не е препоръка....
Коментар
Коментар