IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• По-внимателно с валюто на БФБ, не се губи, но понякога неочаквано сменя притежателя си

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      Айде, и мене ме пишете в отбора. Открих сметка преди малко. Чакам стъпаловидно за още и по надоле.
      Не я следя отблизо артията, ала дет се появи валю и контрарна възможност - цъфвам и аз .
      А тук валю бол, каквито и проблеми да има понастоящем...все още си е един от малкото сини чипове на бфб с добър потенциал. Да видим как ще се развият нещата

що така ..
      привилигированите на Тим не са ли ти достатъчни......

Коментар

• Айде, и мене ме пишете в отбора. Открих сметка преди малко. Чакам стъпаловидно за още и по надоле.
        Не я следя отблизо артията, ала дет се появи валю и контрарна възможност - цъфвам и аз .
        А тук валю бол, каквито и проблеми да има понастоящем...все още си е един от малкото сини чипове на бфб с добър потенциал. Да видим как ще се развият нещата

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
          Проблем е това, че не се показва това което се върши. Донякъде е оправдано да не се влияе на пазарите, но да се публикуват и оповестяват решения с близо месец закъснение, а някой така и да не видят бял свят, ми се струва, че е не по-малко лошо. По-добре да знаем отколкото не или да гадаем.
          В Капитал на няколко пъти се публикува информация за наложена мярка срещу гласа на мажоритаря, а има ли наистина такава, няма ли, започната ли е изобщо някаква работа в тази насока никой от публиката не знае.
          Така е, кажи ми как и кога го има оповестено решение.
          Всичките тия решения трябва да ги ровиш, АКО са качени и то овреме, да не говорим, че няма час и дата на качване, което за тия пазари за мен е задължително, а може и да не са качени. Същевременно седят новинки от типа "Стрина Гина не ще се спомина"...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
            Аз тоже.
            Интересно обаче е разнобоя в Комисията, както и че все един засега гледа съвестно задачките си.
            Какви инвестиции, каква борса искаш след като от днес за утре вече си г-н Никой. Всеки сам да преценява без или с чия помощ.
            Проблем е това, че не се показва това което се върши. Донякъде е оправдано да не се влияе на пазарите, но да се публикуват и оповестяват решения с близо месец закъснение, а някой така и да не видят бял свят, ми се струва, че е не по-малко лошо. По-добре да знаем отколкото не или да гадаем.
            В Капитал на няколко пъти се публикува информация за наложена мярка срещу гласа на мажоритаря, а има ли наистина такава, няма ли, започната ли е изобщо някаква работа в тази насока никой от публиката не знае.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
              А това аз го разбирам, че КФН няма да се спрат само с глобите, ако разбира се ВАС си свърши работата. И това не се отнася само до сделката с Табак Маркет, а и за обезпеченията по кредитите.
              Аз тоже.
              Интересно обаче е разнобоя в Комисията, както и че все един засега гледа съвестно задачките си.
              Какви инвестиции, каква борса искаш след като от днес за утре вече си г-н Никой. Всеки сам да преценява без или с чия помощ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                http://offnews.bg/news/%D0%98%D0%BA%...ka_361013.html

Това го разбирам аз, КФН ще напълни гушката от глоби. А дребните акционери ДГД
                Поправете ме ако греша!
                Не е препоръка за търговия с артии!!!!
                Препоръка е най-накрая нещо да се направи, държава без борса не е държава!!!!
                КФН не може да обяви взетото решение за сделка на Общото събрание за нищожно до произнасянето на Върховния административен съд, пред който "Булгартабак" обжалват принудителната мярка, обясняват още от комисията. В жалбата има особено искане за спиране на изпълнението.
                А това аз го разбирам, че КФН няма да се спрат само с глобите, ако разбира се ВАС си свърши работата. И това не се отнася само до сделката с Табак Маркет, а и за обезпеченията по кредитите.

Коментар

• http://offnews.bg/news/%D0%98%D0%BA%...ka_361013.html

Това го разбирам аз, КФН ще напълни гушката от глоби. А дребните акционери ДГД
                  Поправете ме ако греша!
                  Не е препоръка за търговия с артии!!!!
                  Препоръка е най-накрая нещо да се направи, държава без борса не е държава!!!!

Коментар

• http://www.sac.government.bg/court22...c?OpenDocument

Дата: 04.07.2014 Касае: Акт
                    Вх. номер: 11592 Вид: Жалба

Подател: "Булгартабак Холдинг"АД

Акт: Решение
                    Номер: 577-ПД от 2014 г. Издаден от: Заместник председателя на Комисия за финансов надзор

ВАС Дело: Посока: Седмо отделение
                    Регистрирал: Мариана Василева

Резолюция: Без движение. В седемдневен срок от получаване на съобщението жалбоподателят следва да внесе държавна такса в размер на 50 лева по сметка на Върховен административевн съд и представи копие от вносния документ в канцеларията на съда. Приложеното бордеро касае държавна такса за обжалване по решение № 579-ПД на КФН, а предмет на настоящата жалба е решение № 577-ПД/23.06.2014 година на регулатора - 07.07.2014 година М.Ц.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Абе, някой да се сеща как е бил представляван основния акционер?
                      уведомление
                      От г-н Венцислав Чолаков, управител на БТ Инвест. По информация от Капитал той е и онова "физическо лице".

Коментар

• Тука става все по интересно да видим имали закони в тази страна и спазват
                        Ли се да каже КФН
                        бавно и тихо нагоре

Коментар

• Ключови сделки в "Булгартабак" одобрени от акционерите въпреки забраната на КФН

http://m.mediapool.bg/r_222378

Коментар

• Никъде не прочетох да са викнали нотариус, а е трябвало.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнение
                              Най-вероятно тези акции ще минат извън борсово ако изобщо се стигне до този вариант. Към момента параметрите на БТХ са евтини според мен.
                              Надали ще е извънборсово ...твърде оборимо е, ако е без търг или на чисто пазарен принцип. За справка - случая с мажоритарния пакет на Петрол от преди месеци

Ако пък Миролио се пребори да докаже че мажоритара е нямал право на глас дали пък няма шанс за тлъст дивидент.. надали са направили такова предложение и са гласували ЗА само за да се дразнят Ама с тая съдебна система... ще е като борба с вятърни мелници...

Коментар

• Абе, някой да се сеща как е бил представляван основния акционер?
                                уведомление

Коментар

Working...
                                X