If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Айде, и мене ме пишете в отбора. Открих сметка преди малко. Чакам стъпаловидно за още и по надоле.
Не я следя отблизо артията, ала дет се появи валю и контрарна възможност - цъфвам и аз . А тук валю бол, каквито и проблеми да има понастоящем...все още си е един от малкото сини чипове на бфб с добър потенциал. Да видим как ще се развият нещата
що така ..
привилигированите на Тим не са ли ти достатъчни......
Айде, и мене ме пишете в отбора. Открих сметка преди малко. Чакам стъпаловидно за още и по надоле.
Не я следя отблизо артията, ала дет се появи валю и контрарна възможност - цъфвам и аз .
А тук валю бол, каквито и проблеми да има понастоящем...все още си е един от малкото сини чипове на бфб с добър потенциал. Да видим как ще се развият нещата
Проблем е това, че не се показва това което се върши. Донякъде е оправдано да не се влияе на пазарите, но да се публикуват и оповестяват решения с близо месец закъснение, а някой така и да не видят бял свят, ми се струва, че е не по-малко лошо. По-добре да знаем отколкото не или да гадаем.
В Капитал на няколко пъти се публикува информация за наложена мярка срещу гласа на мажоритаря, а има ли наистина такава, няма ли, започната ли е изобщо някаква работа в тази насока никой от публиката не знае.
Така е, кажи ми как и кога го има оповестено решение.
Всичките тия решения трябва да ги ровиш, АКО са качени и то овреме, да не говорим, че няма час и дата на качване, което за тия пазари за мен е задължително, а може и да не са качени. Същевременно седят новинки от типа "Стрина Гина не ще се спомина"...
Аз тоже.
Интересно обаче е разнобоя в Комисията, както и че все един засега гледа съвестно задачките си.
Какви инвестиции, каква борса искаш след като от днес за утре вече си г-н Никой. Всеки сам да преценява без или с чия помощ.
Проблем е това, че не се показва това което се върши. Донякъде е оправдано да не се влияе на пазарите, но да се публикуват и оповестяват решения с близо месец закъснение, а някой така и да не видят бял свят, ми се струва, че е не по-малко лошо. По-добре да знаем отколкото не или да гадаем.
В Капитал на няколко пъти се публикува информация за наложена мярка срещу гласа на мажоритаря, а има ли наистина такава, няма ли, започната ли е изобщо някаква работа в тази насока никой от публиката не знае.
А това аз го разбирам, че КФН няма да се спрат само с глобите, ако разбира се ВАС си свърши работата. И това не се отнася само до сделката с Табак Маркет, а и за обезпеченията по кредитите.
Аз тоже.
Интересно обаче е разнобоя в Комисията, както и че все един засега гледа съвестно задачките си.
Какви инвестиции, каква борса искаш след като от днес за утре вече си г-н Никой. Всеки сам да преценява без или с чия помощ.
Това го разбирам аз, КФН ще напълни гушката от глоби. А дребните акционери ДГД
Поправете ме ако греша!
Не е препоръка за търговия с артии!!!!
Препоръка е най-накрая нещо да се направи, държава без борса не е държава!!!!
КФН не може да обяви взетото решение за сделка на Общото събрание за нищожно до произнасянето на Върховния административен съд, пред който "Булгартабак" обжалват принудителната мярка, обясняват още от комисията. В жалбата има особено искане за спиране на изпълнението.
А това аз го разбирам, че КФН няма да се спрат само с глобите, ако разбира се ВАС си свърши работата. И това не се отнася само до сделката с Табак Маркет, а и за обезпеченията по кредитите.
Това го разбирам аз, КФН ще напълни гушката от глоби. А дребните акционери ДГД
Поправете ме ако греша!
Не е препоръка за търговия с артии!!!!
Препоръка е най-накрая нещо да се направи, държава без борса не е държава!!!!
Акт: Решение
Номер: 577-ПД от 2014 г. Издаден от: Заместник председателя на Комисия за финансов надзор
ВАС Дело: Посока: Седмо отделение
Регистрирал: Мариана Василева
Резолюция: Без движение. В седемдневен срок от получаване на съобщението жалбоподателят следва да внесе държавна такса в размер на 50 лева по сметка на Върховен административевн съд и представи копие от вносния документ в канцеларията на съда. Приложеното бордеро касае държавна такса за обжалване по решение № 579-ПД на КФН, а предмет на настоящата жалба е решение № 577-ПД/23.06.2014 година на регулатора - 07.07.2014 година М.Ц.
Най-вероятно тези акции ще минат извън борсово ако изобщо се стигне до този вариант. Към момента параметрите на БТХ са евтини според мен.
Надали ще е извънборсово ...твърде оборимо е, ако е без търг или на чисто пазарен принцип. За справка - случая с мажоритарния пакет на Петрол от преди месеци
Ако пък Миролио се пребори да докаже че мажоритара е нямал право на глас дали пък няма шанс за тлъст дивидент.. надали са направили такова предложение и са гласували ЗА само за да се дразнят Ама с тая съдебна система... ще е като борба с вятърни мелници...
Коментар