IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не мога да разбера толкова ли е трудно, като искат да направят нещо да го изпипат както трябва: Решение 740 – ПД от 12.08.2014 г. на Н. Попов, с което задължава „Шумен Табак” АД да не подлага на гласуване т. 2 от дневния ред на извънредното общо събрание на акционерите на дружеството

Има наложен ПАМ на Булгартабак 645-ПД/11.07.2014, който не е качен на страницата на КФН и все още не е обжалван пред ВАС.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Нали слънчогледите трябва да търсят новото слънчице....
      +1

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
        първото заседание по казуса е насрочено за 6 октомври - точно след изборите
        Нали слънчогледите трябва да търсят новото слънчице....

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
          Съдът ще решава за търговото предложение в "Булгартабак" -- http://www.capital.bg/biznes/kompani...predlojenie_v/
          първото заседание по казуса е насрочено за 6 октомври - точно след изборите

Коментар

• Съдът ще решава за търговото предложение в "Булгартабак" -- http://www.capital.bg/biznes/kompani...predlojenie_v/

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
              То сценария е ясен и на баба ми вече.Prasio да си даде търгово когат ценичката е смешна
              М да видим дали туй ще е gameto

Не е препоръка за PK на CK
              Твоя сценарий е просто извън закона - за справка чл. 150, ал. 7, т. 2 от ЗППЦК.

Коментар

Не знам дали вони ама спад на печалбата 9 пъти лично мен не ме кефи и определено ще си направя конкретните изводи от това.
                Не е препоръка за ПК на ЦК
                Разликата в печалбата представлява разпределените дивиденти от 2012 г от 3U9 и 57B, които не разпределят печалбата за 2013 г. Не е чак толкова фатално, важен е консолидирания резултат за 2013 и за шестмесечието! А, че дружеството е в безтегловност от няколко месеца е ясно, но проблема не е във финансовите резултати, поне така мисля, без да препоръчвам нищо!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                  E то целта на занятието е точно такава - треперещите ръчички да си правят "конкретни" изводи ....
                  То сценария е ясен и на баба ми вече.Prasio да си даде търгово когат ценичката е смешна
                  М да видим дали туй ще е gameto

Не е препоръка за PK на CK
                  Last edited by mibova; 12.08.2014, 10:20.

Коментар

Не знам дали вони ама спад на печалбата 9 пъти лично мен не ме кефи и определено ще си направя конкретните изводи от това.
                    E то целта на занятието е точно такава - треперещите ръчички да си правят "конкретни" изводи ....

Коментар

Нека видим консолидирания отчет, тогава да говорим за печалбата

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                        От всякъде вони тая компания

Коментар

• Първоначално изпратено от scandy Разгледай мнение
                          Виж бюлетина на КФН от юни - http://www.fsc.bg/public/upload/file...LETIN62014.pdf на стр. 6 има споменат ПАМ 574 на BTInvest, но не е публикуван на сайта им. Иначе пак на тази стр. има още три ПАМ свързани с БТХ, но те май са публикувани на сайта на КФН.
                          Благодаря! Разглеждах преди време бюлетина, но явно съм пропуснал.
                          Жалбата във ВАС е подадена на 24.07, делото е образувано на 07.08. Качени са вече документите по делото - жалбата и ПАМ-а на КФН. Сбъркали са обаче името на жалбоподателя - изписан е "БТ Ивнест" и трудно се намира.
                          Жалба
                          Дело
                          Документи

Коментар

• От всякъде вони тая компания

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                              Странно, че за търговото и КФН пишат само Капитал. Нито има нещо от КФН, нито по съдилищата, нито се чу нещо да е споменавано на ОС.
                              Прозрачност, равнопоставеност...
                              Виж бюлетина на КФН от юни - http://www.fsc.bg/public/upload/file...LETIN62014.pdf на стр. 6 има споменат ПАМ 574 на BTInvest, но не е публикуван на сайта им. Иначе пак на тази стр. има още три ПАМ свързани с БТХ, но те май са публикувани на сайта на КФН.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                                Странно, че за търговото и КФН пишат само Капитал. Нито има нещо от КФН, нито по съдилищата, нито се чу нещо да е споменавано на ОС.
                                Прозрачност, равнопоставеност...

Коментар

Working...
                                X