If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не те разбирам ,новината е на 45 -48 е съобщена ,януари..... и отиде до 52 лв....
сега ще се консумира.....че ще има такова чудо при пеевски....
Просто никой не вярваше ,че ще дадат дивидент.....но нещата станаха....
След дивидента ще бъде поне 45 ако си прав за биковете..... през лятото
Това винаги е било дивиденска позиция ....и чакам добър отчет през второто тримесечие...
лъска се ,лъска се.....
Не е препоръка...
Не те разбирам ,новината е на 45 -48 е съобщена ,януари..... и отиде до 52 лв....
сега ще се консумира.....че ще има такова чудо при пеевски....
Просто никой не вярваше ,че ще дадат дивидент.....но нещата станаха....
След дивидента ще бъде поне 45 ако си прав за биковете..... през лятото
Това винаги е било дивиденска позиция ....и чакам добър отчет през второто тримесечие...
лъска се ,лъска се.....
Не е препоръка...
Дивидент от 4,2 лв на акция...
близо 11 % доходност ,плюс придобиване на Гагарин....
Преди дни се купуваше на 40 .... плюс дивидент от 4,2 и вече не на 40 а на 39 лв...
Смятам ,че утре това изкривяване ще се оправи ,понеже още няма информация за дивидента на борсата....
Не е препоръка....
Някой засече ли продавачът, който свали цената? #Кой така упорито му трябва цената да стои около и под 40 лева.?
Не , защото купувах преди дни над този с 1500 бр. на 39.... ,мисля ,че има едър купувач ,който работи уплашения маркет.....и търси ниска цена около 39 ...
Не е препоръка....
Дивидент от 4,2 лв на акция...
близо 11 % доходност ,плюс придобиване на Гагарин....
Преди дни се купуваше на 40 .... плюс дивидент от 4,2 и вече не на 40 а на 39 лв...
Смятам ,че утре това изкривяване ще се оправи ,понеже още няма информация за дивидента на борсата....
Не е препоръка....
Тогава си продадох пакета на загуба (средна малко над 53 лв ) , но сега го възстанових и ще гледаме мача.
Не знам дали има ПФ в тази позиция.
като написа това 53 лв ми стана интересно защото август и началото на септември купувах от 56 до 53,30 .а после от 11 септември съм почнал да продавам от 53 до 50 ...
но по интересно е че на 30 юни и на 01. юли 2014 г. съм купувал от 47,7 до 50 а на 02 юли съм продавал от 63 до 67.......
което навежда на следното съждение ,даже и петдневен масов оптимизъм и тук ще излетим като ракета до над 65 лв....а падането е бавно и постепенно ,даже дразнещо..... от 110 лв....а резултатите са добри...
За пакета ,готов е на 2/3 ..останалата част ако падне още....
Не е препоръка..
по принцип отчета е идеален 18 милиона в най слабото тримесечие.... и то оперативна печалба...
Аз също като теб мислех че Индексния няма да си намери купувач за 12К акции ,когато БТН излезна от софикс и цената ще отиде на 35 лв ама си го намери над 48 лв миналата есен ..... винаги има ПФ който може да грабне тези акции за да угоди на държавата най малко ....
не е препоръка...
Тогава си продадох пакета на загуба (средна малко над 53 лв ) , но сега го възстанових и ще гледаме мача.
Не знам дали има ПФ в тази позиция.
Според отчета дружеството се развива добре.
Повишават се приходите от оперативна дейност и съотвено печалбите.
Да и аз не видях да са консолидирали Гагарин.
И аз очаквам решението за обещания дивидент .
Но търговията най -вече се влияе от очакванията за продажба на пакета на КТБ и слуховете относно Пеевски.
по принцип отчета е идеален 18 милиона в най слабото тримесечие.... и то оперативна печалба...
Аз също като теб мислех че Индексния няма да си намери купувач за 12К акции ,когато БТН излезна от софикс и цената ще отиде на 35 лв ама си го намери над 48 лв миналата есен ..... винаги има ПФ който може да грабне тези акции за да угоди на държавата най малко ....
не е препоръка...
Коментар