Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Булгартабак (BTH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДомусчиеви продадоха техния парцел от 100 дка. за 39 млн. евро. Ъгъла на Тотлебен и Гешов.
Коментар
-
[QUOTE=abc;1059969149]Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Добре де, колко може да струва този терен?
По груба преценка, към 30 дка е , струва ми се...Life won't wait for you.
Коментар
-
[QUOTE=Монти;1059968983]Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Немат време сигурно с купувача на терена .....затова им дават такива големи обезщетения...
ще оставят две къщички с пет работника и така ще измият очите на АП
Не е препоръка...
По груба преценка, към 30 дка е , струва ми се...
Коментар
-
[QUOTE=спекуланта;1059968933]Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Може и така да стане и понеже няма как да го заявят открито си измислиха номера с "близкия изток" че да си намерят повод да освободят служителите.Не можеха ли да го направят постепенно и без трусове да прехвърлят производството към др. подразделения?
ще оставят две къщички с пет работника и така ще измият очите на АП
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДнес Булгартабак ще съкрати работници и ще увеличи броя на директорите в СД
винаги се действа на обратната позиция.....която защищава...В случая спада ще свърши....
306 работници ще съкрати не 400 както се пише...Last edited by X_Y; 31.03.2016, 11:13.
Коментар
-
[QUOTE=vale1;1059968919]Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеТова, което се случва със софийската фабрика, според мен, е политика на собствениците. Да продадат един добър актив и там да се строи – да се използва скъпото място на софийската цигарена фабрика. Това, между другото, е стара идея. Просто сега тръгват да я реализират.
Това каза Тихомир Безлов от Центъра за изследване на демокрацията по БНР. Според него аргументът, че „Булгартабак“ понася сериозни щети заради негативната кампания е „абсолютно безсмислен“. Фабриката в София е точно в полите на Витоша и в непосредствена близост до кв. Княжево, обясни Безлов.
https://www.frognews.bg/news_109474/...-se-stroi-tam/
Споделям мнението на господина и съм го писал още на 21.3. тук -
vale1
21.03.2016, 16:16
Относно София Бт – жалко за работниците , но мажоритарите по скоро използват ситуацията .
Ще реализират един голям и скъп терен в София , а производството може да се изнесе по слабо развити райони,където имат фабрики – Шумен, Плевен,Благоевград,Хасково или пък в чужбина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от shareman Разгледай мнение".... и най-хубавата ябълка, прасето я яде" - народна мъдрост
Що за нещастие излъсканата перла БТХ, да попадне в ДПс /Доган+Пеевски+свинщина/
Не е препорЪкАD
)))))))))))))))))))))))))))))))))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
[QUOTE=BSEtrader;1059968899]Това, което се случва със софийската фабрика, според мен, е политика на собствениците. Да продадат един добър актив и там да се строи – да се използва скъпото място на софийската цигарена фабрика. Това, между другото, е стара идея. Просто сега тръгват да я реализират.
Това каза Тихомир Безлов от Центъра за изследване на демокрацията по БНР. Според него аргументът, че „Булгартабак“ понася сериозни щети заради негативната кампания е „абсолютно безсмислен“. Фабриката в София е точно в полите на Витоша и в непосредствена близост до кв. Княжево, обясни Безлов.
Споделям мнението на господина и съм го писал още на 21.3. тук -
vale1
21.03.2016, 16:16
Относно София Бт – жалко за работниците , но мажоритарите по скоро използват ситуацията .
Ще реализират един голям и скъп терен в София , а производството може да се изнесе по слабо развити райони,където имат фабрики – Шумен, Плевен,Благоевград,Хасково или пък в чужбина.
Коментар
-
Това, което се случва със софийската фабрика, според мен, е политика на собствениците. Да продадат един добър актив и там да се строи – да се използва скъпото място на софийската цигарена фабрика. Това, между другото, е стара идея. Просто сега тръгват да я реализират.
Над 200 работници от „София-БТ“ са приели предложението за прекратяване на трудовите им договори срещу обезщетение, коментираха от ръководството на „Булгартабак“ пред „Труд“. Това на практика означава, че повечето от работниците ще разтрогнат договорите си с предприятието по взаимно съгласие. Обезщетенията за служителите са със среден размер от 15 000 лв и достигат до 35 000 лв.
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=5400231Last edited by BSEtrader; 30.03.2016, 22:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениесамо ти не си видял как властта прибира парите ....................... и то не само у нас, но и по света (например путин в русия)
е това е разликата
И двамата са долнопробни боклуци.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИска да плати към 30 лева.Или мааалко над.Дали ще успее .. ?Ще видиме до няколко месеца.
когато разбрах кой е купил БТХ & щерките си продадох всички акции и никога повече не съм се замислял дали да ставам съакционер на свиньо...
не е препоръка да взимате решения за финансови транзакции на базата на моите "размисли и страсти" тази вечер в темата БТХ ................... повечето трябва да сте пълнолетни и трябва да взимате решенията си сами защото отговорността за печалбите и загубите са си само ваши...
Коментар
Коментар