IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнение
    Аз го намерих във дело/заявление А5, но ми излиза че съм нямал джава плъгин и други подобни. Ако не те затруднява прати ми ги на лични. Благодаря предварително.
    Колега Мариан го е свалил и дал линк в статията си .
    Ot tranzit може без проблем да си го свалиш .
    И после трябва само да го разархивираш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
      Аз списъка го свалих без къф да е подпис. Ако речеш, ще ти го пратя.
      Аз го намерих във дело/заявление А5, но ми излиза че съм нямал джава плъгин и други подобни. Ако не те затруднява прати ми ги на лични. Благодаря предварително.

Коментар

• Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнение
        не иска подпис, само да въведеш кода от картинката, след което сваляш .зип-а и разархивираш... обаче мене ме няма нещо в списъка с моите 2 акции ще им се карам на бтх..
        Не е по азбучен ред, та търсенето затруднено. Не си се намерил.

Коментар

• не иска подпис, само да въведеш кода от картинката, след което сваляш .зип-а и разархивираш... обаче мене ме няма нещо в списъка с моите 2 акции ще им се карам на бтх..

Коментар

• Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнение
            Иска електронен подпис за сваляне. Ако някой има желание и възможност, може да го сложи тук за разглеждане.
            Аз списъка го свалих без къф да е подпис. Ако речеш, ще ти го пратя.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
              Иска електронен подпис за сваляне. Ако някой има желание и възможност, може да го сложи тук за разглеждане.

Коментар

• http://www.investor.bg/novini-i-anal...ionera-214965/

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  това е държавна тайна.....а и никой не знае....
                  Не е баш така .... ТОЙ знае
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                    A австрийската и дубайската компании на КОЙ са?
                    това е държавна тайна.....а и никой не знае....

Коментар

Той няма акции в БТХ ,това е ключа на палатката ,не може да узакони нещо което няма....
                      A австрийската и дубайската компании на КОЙ са?
                      Life won't wait for you.

Коментар

И на БЛАБТ не им трябва Полиграфията ама я купиха.Изсмуква пари Дебелия. И пак го прави по "техния си" начин.Ако го беше направил през дивидент поне щеше да има оправдание пред "обществеността" Контролира 92% от БТХ. Спокойно можеше да раздаде 58 млн. печалба за 2015 г. Миналата година раздаде 3 + 29 млн. от неразределената печалба. Ако доспуснем, че и тази година беше направил така, можеше 80 млн. да прибере в Дубай чисти и с платени данъци. Но..... той реши друго.
                        Той няма акции в БТХ ,това е ключа на палатката ,не може да узакони нещо което няма....

Коментар

Или нямат пари в наличност или щеше да е много явно при затваряне на фабриката при софия БТ за бъдещите им намерения ....само гадаем...
                          Ти какво мислиш....за какво са им складове на Гагарин, като имат целия склад на сохфия БТ....или им е малък....
                          Не е препоръка..
                          И на БЛАБТ не им трябва Полиграфията ама я купиха.Изсмуква пари Дебелия. И пак го прави по "техния си" начин.Ако го беше направил през дивидент поне щеше да има оправдание пред "обществеността" Контролира 92% от БТХ. Спокойно можеше да раздаде 58 млн. печалба за 2015 г. Миналата година раздаде 3 + 29 млн. от неразределената печалба. Ако доспуснем, че и тази година беше направил така, можеше 80 млн. да прибере в Дубай чисти и с платени данъци. Но..... той реши друго.
                          Life won't wait for you.

Коментар

И защо имота не го купи БТХ или направо София БТ?

Или нямат пари в наличност или щеше да е много явно при затваряне на фабриката при софия БТ за бъдещите им намерения ....само гадаем...
                            Ти какво мислиш....за какво са им складове на Гагарин, като имат целия склад на сохфия БТ....или им е малък....
                            Не е препоръка..

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera
                              A дали е възможно тук да се направи имотна сделка в стил ала Гагарин ?
                              Те я направиха с БЛАБТ и Полиграфическия комбинат.
                              Life won't wait for you.

Коментар

Според мен този парцел ,ще бъде купен от София БТ или от Холдинга...а парцела на София БТ ще бъде продаден...
                                За какво им е на гагарин ако има София БТ такъв голям празен парцел ..
                                Не е препоръка...
                                И защо имота не го купи БТХ или направо София БТ?
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X