If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сега гледах годишния отчет....
Да вземе някой да ми обясни тези 37милиона и 782 хиляди лева за обезценка на репутация какво чудо са като загуба ....
че нямам време да чета простотии....
Не е препоръка...
И аз не съм чел още, ама ти е ясно че ако затвориш завод и му съкратиш персонала трябва да го обезцениш. Чисто счетоводна операция, а и няма да плащат 5 млн данък печалба за миналата година.
Миналата година още през февруари - март казаха, че ще дават дивидент.
Сега гледах годишния отчет....
Да вземе някой да ми обясни тези 37милиона и 782 хиляди лева за обезценка на репутация какво чудо са като загуба ....
че нямам време да чета простотии....
Не е препоръка...
Да прав си и мин год е било така предвид акционерното участие може да има ти монти кво мислиш
Скептичен съм за по голяма сума...
Ако искаха дадат ,щяха да вземат и от гагарин а там няма като предложение...
Така че ако има изобщо ще е само за парлама до леФче......
Не е препоръка...
Добре, де, Предложението на СД не трябва ли и то да бъде публикувано?
Все пак касае решение на предстоящо ОСА и трябва да е част от материалите за него?!
И миналата година постъпиха по същия начин но бяха качили решението на СД на сайта на компанията а сега ...нищо на сайта ?
Добре, де, Предложението на СД не трябва ли и то да бъде публикувано?
Все пак касае решение на предстоящо ОСА и трябва да е част от материалите за него?!
Булгартабак-холдинг АД-София представи копие от публикация на покана за свикване на Редовно общо събрание на акционерите.
ОСА ще се проведе на 30-06-2016 г. от11:00 часа в София - 1000 на адрес ул. Граф Игнатиев при следния дневен ред:
Булгартабак-холдинг АД-София представи копие от публикация на покана за свикване на Редовно общо събрание на акционерите.
ОСА ще се проведе на 30-06-2016 г. от11:00 часа в София - 1000 на адрес ул. Граф Игнатиев при следния дневен ред:
Eстествено не мога да кажа нищо сигурно.
Има страхотна опозиция против БТ холдинг.
Едва преди 2-3 дни им вписаха новото ръководство ,след като на няколко пъти им връщаха документите от ТР.
Виждаш ,че даже и в Инвестора вадят статии по индивидуални отчети от преди 15 дена и ги представят като някаква новина ,но защо ли не коментират годишния консолидиран на Химимпорт ?
Изведнъж всички станаха големи борци против Пеевски (на умряло куче нож вадят) - даже и ПИК
Предполагам .че годишното ОСА може да закъснее тук.( пък и още не са извадили год,конс.отчет ).А трябва и да насрочат ОСА на дъщерните. Миналата година са го направили юни месец.
Предполагам има шанс за дивидент за 2015 г ,но все още си мисля ,че за компанията ,а и за нас е по добре да я отпишат като публична.
А и ЧЕЗ бях уверен до голяма степен , че ще има дивидент - така че нямам успехи в гадаенето.
То в този си вид БФБ за кои ли компании е от полза ?
Имам акции и в Гагарин и при дивидент в БТХ става съвсем сигурен и дивидента и там...
Иначе досега Гагарин до 30 май е отправял покана за ОСА и от там може да има информация.....
Иначе ако имаха повече акъл отдавна щяха да я отпишат табаците ....
Коментар