IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравейте играчи!
    Върви ли сега газта и нефта, и кое по-върви прочуването или добова
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Щом Химимпорт искат да купуват още - значи си заслужава

Коментар

• Аз пъки си мисля, че трябва да се купува по време на търговото

Коментар

• Батя, защо си мислиш, че ще зациклим?

Аз пък залагам на вариант от типа ПИБ

Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          Да, продадох малко преди търговото с няколко % дисконт за да не чакам още месец-два, а да ползвам кеша за други горещи инвестиции
          Тогава търговото беше ясно че е предимно за "свои хора"... нямаше много акции навън.
          И сега може би е нещо подобно. Ще се съберат на едно място пакетите разхвърлени по разни ДФ и ПФ. Може би има основания за позитивни очаквания за вбъдеще и Хим-аджии искат по-голям дял да се консолидира при тях - пряко. Т.е. търговото не е толкова насочено към масовата публика, но ако някой все пак реши да си даде акциите - добре дошло
          Ето тук Керезов потвърждава някой неща.

Иначе аз нямам акции тук. Заиграх се между 5 и 8 лв., но така и не задържах пакет. Реших че 3 Тим-ски позиции ми стигат и няма смисъл да отварям още една. Ще блажа от нея косвено

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
            Химснаб - Батя може да сподели впечатляния, ако не си е продал пакета преди това разбира се.
            Да, продадох малко преди търговото с няколко % дисконт за да не чакам още месец-два, а да ползвам кеша за други горещи инвестиции
            Тогава търговото беше ясно че е предимно за "свои хора"... нямаше много акции навън.
            И сега може би е нещо подобно. Ще се съберат на едно място пакетите разхвърлени по разни ДФ и ПФ. Може би има основания за позитивни очаквания за вбъдеще и Хим-аджии искат по-голям дял да се консолидира при тях - пряко. Т.е. търговото не е толкова насочено към масовата публика, но ако някой все пак реши да си даде акциите - добре дошло
            Ето тук Керезов потвърждава някой неща.

Иначе аз нямам акции тук. Заиграх се между 5 и 8 лв., но така и не задържах пакет. Реших че 3 Тим-ски позиции ми стигат и няма смисъл да отварям още една. Ще блажа от нея косвено

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
              аз и толкова щедро търгово не помня да са отправяли
              Химснаб - Батя може да сподели впечатляния, ако не си е продал пакета преди това разбира се.

Коментар

Варна плод бе нещо подобно )
                Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
                  Сега просто е време да отъпкате и 9-те лефа...
                  Би било хубаво да ги отъпкаме , но за съжаление няма да скоро

Коментар

• Първоначално изпратено от BGold Разгледай мнение
                    Някога ТИМ-аджии да са отписвали? Не им е такъв бизнеса

Коментар

Много смели купувачи, не се ли страхуват, че може да има и отписване след време
                      Някога ТИМ-аджии да са отписвали? Не им е такъв бизнеса

Коментар

• Тая GAZ прилича на FIB след търгово.

Коментар

• Много смели купувачи, не се ли страхуват, че може да има и отписване след време

Коментар

• Това 10,20 като някаква тапа се явява май

Коментар

• Сигурно се очакват добри отчети ,ако спрат и кранчето от USSR не ми се мисли

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                                да няма някоя допълнителна изненада с тия находища,че така се разкупуваха напоследък
                                time flies ...
                                Ne e prep..
                                Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

Working...
                                X