IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стара планина Холд АД (SPH / CENHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Г-н Митанкин, какво става с обратните изкупувания, които обявихте по всички ваши позиции?

Коментар

• Г-н Митанкин, какво става с обратните изкупувания, които обявихте по всички ваши позиции?

Коментар

• А дека се загуби KOSTJUMAR-а? Липсва ми с коментари по тази позиция ;-)
        Вероятно е напуснал този кораб и се е качил/потопил на друг ...

Коментар

• А дека се загуби KOSTJUMAR-а? Липсва ми с коментари по тази позиция ;-)
          Вероятно е напуснал този кораб и се е качил/потопил на друг ...

Коментар

• Ейййй, и туй доживяхме .... 3 лв. х 21 М = 63 М

Ми те предприятията да си изметат отпадъците от дворовете и складовете, току виж събрали половината от тези пари .

* Нали си знаете - не е препоръка за нищо, че то кафето в КаФеНе-то май беше по 20 К BGN

Коментар

• Ейййй, и туй доживяхме .... 3 лв. х 21 М = 63 М

Ми те предприятията да си изметат отпадъците от дворовете и складовете, току виж събрали половината от тези пари .

* Нали си знаете - не е препоръка за нищо, че то кафето в КаФеНе-то май беше по 20 К BGN

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
                ами всички приказки за обратни изкупувания се оказаха бабини деветини. не само по тази позиция ...

Първоначално изпратено от Storm
                Първоначално изпратено от dex
                хубав е холдинга, но за съжаление май са повече по приказките, от колкото по действията....
                Да, така излиза. Гласуваха за обратни откупувания, но явно нямат никакво желания да ги правят.
                Аааа момините батки купуят...
                нема дъ лъжиш...
                :P
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• ами всички приказки за обратни изкупувания се оказаха бабини деветини. не само по тази позиция ...

Първоначално изпратено от Storm
                  Първоначално изпратено от dex
                  хубав е холдинга, но за съжаление май са повече по приказките, от колкото по действията....
                  Да, така излиза. Гласуваха за обратни откупувания, но явно нямат никакво желания да ги правят.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex

Коментар

• Е те ако почнат да купуват цената нали пак ще се качи?

Коментар

• Първоначално изпратено от beginner
                        Какво става с този холдинг? Аз ли някакви лоши новини изтървам или просто посоката е яко надолу??!!
                        stava tova, 4e skoro njakoi 6te moje da si kupi
                        njakolko predpriatia kato ELHIM, HES, ROZA i MCH
                        za 70mln leva.
                        az mislja 4e e dalavera.
                        naroda javno pak se e panikiosal.
                        ni6to-az ve4e prigotvih malko vun6ni pari za pokupki
                        za julti stotinki.

Коментар

• Какво става с този холдинг? Аз ли някакви лоши новини изтървам или просто посоката е яко надолу??!!

Коментар

• Ммм вкусно ..хапнах днеска ма 4.05

Коментар

• Под РМД имах предвид М+С 97, мислех че е очевидно. (поне за спецове). Много други икономически групи започнаха да изчистват структурите си от подобни сложни и преплетени участия.
                              Първоначално изпратено от Стенли
                              Незнам как си го отчитате, но само участията на т. нар. от предходния "спец" РМД в публични дружества по текущи цени е за над 91 млн. лева, при капитализация на холдинга от 85 млн...
                              Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Незнам как си го отчитате, но само участията на т. нар. от предходния "спец" РМД в публични дружества по текущи цени е за над 91 млн. лева, при капитализация на холдинга от 85 млн...

Коментар

Working...
                                X