Г-н Митанкин, какво става с обратните изкупувания, които обявихте по всички ваши позиции?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стара планина Холд АД (SPH / CENHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Боримечкатаами всички приказки за обратни изкупувания се оказаха бабини деветини. не само по тази позиция ...
Първоначално изпратено от StormПървоначално изпратено от dexхубав е холдинга, но за съжаление май са повече по приказките, от колкото по действията....
нема дъ лъжиш...
:PХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
ами всички приказки за обратни изкупувания се оказаха бабини деветини. не само по тази позиция ...
Първоначално изпратено от StormПървоначално изпратено от dexхубав е холдинга, но за съжаление май са повече по приказките, от колкото по действията....
Коментар
-
Първоначално изпратено от beginnerКакво става с този холдинг? Аз ли някакви лоши новини изтървам или просто посоката е яко надолу??!!
njakolko predpriatia kato ELHIM, HES, ROZA i MCH
za 70mln leva.
az mislja 4e e dalavera.
naroda javno pak se e panikiosal.
ni6to-az ve4e prigotvih malko vun6ni pari za pokupki
za julti stotinki.
Коментар
-
Под РМД имах предвид М+С 97, мислех че е очевидно. (поне за спецове). Много други икономически групи започнаха да изчистват структурите си от подобни сложни и преплетени участия.
Първоначално изпратено от СтенлиНезнам как си го отчитате, но само участията на т. нар. от предходния "спец" РМД в публични дружества по текущи цени е за над 91 млн. лева, при капитализация на холдинга от 85 млн...Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Коментар
Коментар