If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А грешка, да моя. Днес определно беше добър оборота. Аз просто не мога да повярвам, че още продават. То вече е късно. По-добре да стискат зъби вместо да излизат сега. Пак се извинявам. Коментара ми беше за предните сесии по скоро. Браво на купилите.
Не забравяйте, че виждаме само по 10 оферти, така че не може само по тях да броим купува/продава. Виждал съм другаде и нарочно набутани оферти през 1 ст. за да се скрие голям пакет, който обаче е видим за ИП.
нищо не забравяме , дори и , че някъде може да е заложено айсбергче
А грешка, да моя. Днес определно беше добър оборота. Аз просто не мога да повярвам, че още продават. То вече е късно. По-добре да стискат зъби вместо да излизат сега. Пак се извинявам. Коментара ми беше за предните сесии по скоро. Браво на купилите.
Не забравяйте, че виждаме само по 10 оферти, така че не може само по тях да броим купува/продава. Виждал съм другаде и нарочно набутани оферти през 1 ст. за да се скрие голям пакет, който обаче е видим за ИП.
Господин Митанкин, благодаря за светкавичния отговор !
Имах предвид конкретно дали не смятате да пристъпите вече към реалното обратно изкупуване. Въпросът бе риторичен с оглед на изказаната от Вас позиция за своевременно уведомяване чрез медиите.
Jekata, вече отговорих на този въпрос, мога само да цитирам себе си.
Първоначално изпратено от Николай Митанкин
Съветът на директорите е овластен да избере лицензиран инвестиционен посредник, чрез който да бъде извършено обратното изкупуване, да определи датата и цената. Гарантирам, че всичко това своевременно ще бъде обявено веднага, щом бъде взето решение.
Първоначално изпратено от Николай Митанкин
dex, отново и лично пред Вас гарантирам, че информацията ще бъде обявена веднага, щом бъде взето решение. Така, както сме го правили и досега. Този въпрос е регламентиран в закона. Никой няма право да споделя само с една медия каквато и да е важна информация, която би могла да повлияе на цената на акциите. Длъжен е да уведоми КФН, борсата и обществеността. От тук започва "тънката" разлика между различните емитенти. Приетата от нашия мениджмънт корпоративна практика ме задължава да пусна съобщението почти едновременно. Ние сме в договорни отношения с 4 медии, на които изпращам информацията в същия нередактиран вид и пълнота, както съм ги изпратил на надзора.
Препоръчвам холдинга на пенсионните фондове (макар че не бих си дал никога парите на тях, освен по принуда )
Добро управление, коректно към инвеститорите, предсказуемо в най - добрия смисъл!
Коментар