IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стара планина Холд АД (SPH / CENHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Николай Митанкин
    Първоначално изпратено от kaloqn
    Какво става тук с мненията и коментарите. Няма включване вече кажи - речи 5 месеца. Да не би да има нова тема или пък няма какво толкова да се коментира в планината.
    И на мен ще ми бъде интересно да разбера.
    Ми изкарайте отчети най-накрая и ще коментираме..

Кога можем да ги очакваме?

Коментар

• Първоначално изпратено от kaloqn
      Какво става тук с мненията и коментарите. Няма включване вече кажи - речи 5 месеца. Да не би да има нова тема или пък няма какво толкова да се коментира в планината.
      И на мен ще ми бъде интересно да разбера.

Коментар

• Какво става тук с мненията и коментарите. Няма включване вече кажи - речи 5 месеца. Да не би да има нова тема или пък няма какво толкова да се коментира в планината.

Коментар

• Да Гъмзата например си я взех щото съм фен на червените вина Не правя анализи и никви такива ....просто хазарт ...ничщо лично

Коментар

• Да, точно като на еврофутбол

Коментар

• Воала .... Дългосрочните да си търсят дяловете ....другите са търсачи на хартийки и силни усещания .....

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO
                Първоначално изпратено от Phoenixheart
                Ок тогава замисли се защо повечето модели машини за чорапи са китайски и пакистански (не ми казвай, че произвеждат чорапи с нископлатени работници и после прецакват задняците като им продават машини):

http://www.alibaba.com/catalogs/3300...ml?searchweb=Y

Има и добри оферти за употребявани машини:

http://www.alibaba.com/product-free/..._Knitting.html

Не можеш да караш без технологично обновление и да си конкурентноспособен. Това са го разбрали няй-добре по време на индустриалната революция. Сега всички говорят за качество, но в крайна сметка е по-важна цената, съжалявам. Ето защо Тойота имат повече продажби от Ролс Ройс.
                При тези дневни ръстове ...вече не ме интересува честно казано технологичното обновление
                Тогава излиза, че възприемаш акциите като хартийки, които си менят цената, а не като дял от компания.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA
                  Първоначално изпратено от Николай Митанкин
                  Първоначално изпратено от Малкия
                  Наясно съм, че "шареното пиле" е част от "Планината", но си има и отделна тема ФАЗАН. Но ме кефите, че дебатът е смислен и всеки е с аргументите си - дерзайте и успехи
                  Малкия ме изпревари, благодаря.
                  Нека да преместим разговора за Фазан на мястото му.
                  А тук място има тази картинка от днешния Дневник.

Г-н Митанкин, картинката в утрешния Дневник ще изглежда далеч по-добре :-) Благодаря ви, че пишете тук, мисля, че това е добър пример .
                  защо да чакаме утрешния дневник ??? - като може да пейстнем и днешния инвестор

fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Не знам за Хес, но в М+С картината е доста мрачна.Работят на 4-дневна работна седмица, ще правят и нови съкращения, доколкото чувам

Коментар

• Първоначално изпратено от Phoenixheart
                      Ок тогава замисли се защо повечето модели машини за чорапи са китайски и пакистански (не ми казвай, че произвеждат чорапи с нископлатени работници и после прецакват задняците като им продават машини):

http://www.alibaba.com/catalogs/3300...ml?searchweb=Y

Има и добри оферти за употребявани машини:

http://www.alibaba.com/product-free/..._Knitting.html

Не можеш да караш без технологично обновление и да си конкурентноспособен. Това са го разбрали няй-добре по време на индустриалната революция. Сега всички говорят за качество, но в крайна сметка е по-важна цената, съжалявам. Ето защо Тойота имат повече продажби от Ролс Ройс.
                      При тези дневни ръстове ...вече не ме интересува честно казано технологичното обновление

Коментар

• А защо е такава картинката? Ясно, че има подценени акции, но защо точно тези поскъпнаха точно тази седмица?
                        Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Г-н Митанкин, защо спряхте да публикувате акционерната структура? Тази информация от счетоводните отчети беше доста интересна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Николай Митанкин
                            Първоначално изпратено от Малкия
                            Наясно съм, че "шареното пиле" е част от "Планината", но си има и отделна тема ФАЗАН. Но ме кефите, че дебатът е смислен и всеки е с аргументите си - дерзайте и успехи

Г-н Митанкин, картинката в утрешния Дневник ще изглежда далеч по-добре :-) Благодаря ви, че пишете тук, мисля, че това е добър пример .

Коментар

• Първоначално изпратено от Малкия

Коментар

• Наясно сам, че "шареното пиле" е част от "Планината", но си има и отделна тема ФАЗАН. Но ме кефите, че дебатът е смислен и всеки е с аргументите си - дерзайте и успехи

Коментар

Working...
                                X