IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стара планина Холд АД (SPH / CENHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И аз се качих малко късно ама да се надявам че не е много късно

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
      Абе, голям скок направихте, чак да го е яд човек къде съм бил януари на 20 лв. Следващият път
      Още не си изпуснал влака...

заповядай..
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Абе, голям скок направихте, чак да го е яд човек къде съм бил януари на 20 лв. Следващият път

Коментар

• Първоначално изпратено от joro lex-a
          ...И аплодисменти за колегата който обира почти на макс без да се притеснява....! :-)
          Капман направи "голямата хапка" с "голямата стъпка"....Следват бурни възгласи "Браво" и "Да живей".
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
            да бе...

за миг помислих че ще ги оберат всичките...
            да не е луд да ги обере всичките. чака още някой да нареди оферти на тези нива, за не купува на високо и пак ще обира

Коментар

• да бе...

за миг помислих че ще ги оберат всичките...
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• ...И аплодисменти за колегата който обира почти на макс без да се притеснява....! :-)

Коментар

• Какъв е делът им във Вамо според теб? И другото как да си ги продадат на 86 като тва беше блокова сделка и офертата е била за определен пакет. Нали иначе и ние щяхме да продадем на тия нива.

Коментар

• А делът им във Вамо що не е продаден за 80 леа за акция
                    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• айдееееее ))) отиде си големия Cobos

Коментар

• Боби с тези цифри направо ми оправи настроението...дано си прав
                        успех утре

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната
                          )) Все си мисля, че утре )) ако не избяга Каролския КОБОС/колко е такъв той си знае / )) ще бъде погълнат ))
                          аааами, ами той човекът ще ги премести просто към 80-те лева. е то, ако иска да излиза бързо де

Коментар

• )) Все си мисля, че утре )) ако не избяга Каролския КОБОС/колко е такъв той си знае / )) ще бъде погълнат ))
                            Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• малииии, не ми се мисли какво ще става тука утре трети път

Коментар

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
                                Кота 50 ще е върха според мен и после ще има слизане. Един симпатяга е запушил пътя над 50 лева, така че това ниво трудно ще падне. Ще излезе и отчета, които очаквам малко да свали цената. Да видим и ОСА какво ще гласува.
                                Костюмарче, съжаляваш, че продаде или..... . ОСА каквото и да гласува и каквото и да не гласува цената няма как да върне, просто фундаментчето под холдинга е доста солидно.

Коментар

Working...
                                X