IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стара планина Холд АД (SPH / CENHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е, аз бях тука от 15,30 от 31,10,2005г. Даже и няколко врътки направих, но този път не се получи. Кофти е като излезеш преди голямото бум. 50 лева ми се стураше психологическа граница. И онзи с 16 000 като го видях ме подведе.
    Е, познах в това мнение от началото на годината, че СЕНХЛ е ракета. Бях убеден, че съм прав.
    Сега смятам, че БАКБ ОДЕС и Синергон са добри за влизане. Днес избухнах със Одеса с част от парите от тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
      Честито на търпеливите. Аз излязох малко рано от тук. При първа възможност ще се върно, но нека мине цунамито. Този път не познах посоката.
      Скоро да очакваме значи Сенхл в Софикс.
      Kostjumar, имаш бутилка уиски от мен! В началото на годината с твои коментари в различни теми, косвено ме накара да обърна внимание на този холдинг. До тогава просто бях много скептично настроен към всички бивши приватизационни фондове и ги игнорирах. Та едно твое мнение (мисля че беше в тема от рода на "кои акции ще поскъпнат най много през 2007....") ме накара да разгледам холдинга подробно и съответно по късно да вляза. Тенкс, пич :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Николай Митанкин
        Ето и линк към новината на нашия сайт:
        Нови въпроси, включени в дневния ред на ОСА
        г-н Митанкин
        Life won't wait for you.

Коментар

• Ето и линк към новината на нашия сайт:
          Нови въпроси, включени в дневния ред на ОСА

Коментар

• За всички акционери http://www.youtube.com/watch?v=szcVWTyrq_Q
            Life won't wait for you.

Коментар

• Честито на търпеливите. Аз излязох малко рано от тук. При първа възможност ще се върно, но нека мине цунамито. Този път не познах посоката.
              Скоро да очакваме значи Сенхл в Софикс.

Коментар

• Честито.
                Всичко друго казано в момента би било интерпретация в стил за "лисицата и киселото грозде"

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t
                  1/14 ми се вижда множко, 1/7 не е ли по-добре?
                  Не разбирам, щом Велев смята, че е логично да се очаква сплит, какво им пречеше предварително да го вкарат в дневния ред на ОСА, ами сега ще го направят изненадващо на самото ОСА. Така беше при М+С преди време, явно и тук ще е така.

Istinata ) izleze pomejdu ni Znae6t ))
                  Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Стара планина Холд АД-София /CENHL/:
                    С определение на СГС от 31.05.2007 год. се допуска включване на допълнителни въпроси към свиканото ОСА за 15.06.2007 год. на Стара планина Холд АД-София /CENHL/, както следва:
                    - Вземане на решение за увеличаване на капитала със собствени средства на дружеството чрез издаване на нови акции. Проект за решение: Общото събрание на акционерите увеличава капитала със собствени средства на дружеството - за сметка на натрупани резерви и неразпределена печалба от минали години, от 1 750 000 лева на 21 000 000 лева чрез издаване на 19 250 000 броя обикновени, безналични, поименни акции с право на глас. Всеки акционер има право да получи част от новите акции, съразмерна на участието му в капитала до увеличението.
                    - Приемане на изменение в устава в резултат на увеличението на капитала. Проект за решение: Общото събрание на акционерите приема предложеното изменение в устава относно размера на капитала.
                    Право на глас в ОСА имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери 14 дни преди датата на ОСА, или към 01.06.2007 год.
                    Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в ОСА, е 30.05.2007 год.

Коментар

• Брао
                      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• по 11 нови акции

Коментар

• Ето каква била работата, капитала
                          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• ИИИИИИ БУРНИ АПЛОДИСМЕНТИ ЗА 132 КОИТО НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАТ ДА КУПУВАТ НА МАКС

ИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИАААААААААААААААААААХХХХХХХХХУУ УУУУУУОООООООООО

Коментар

• Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• )
                                Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

Working...
                                X