IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стара планина Холд АД (SPH / CENHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от harry
    Ако беше чел Дневник, щеше да разбереш, че предстои сплит. 11 безплатни акции.
    Самия сплит с нищо не променя фундаменталната стойност на акциите това е все едно дали имаш една банкнота от 10лв. или 10 банкноти по един лев стойноста не се променя .А иначе холдинга е качествен но това не пречи да бъде надценен.

Коментар

• Първоначално изпратено от vhk
      Мисля че видяхме върха на ценхл ,който по моя преценка стигна безумно високите нива от 69лв.
      мисля, че видяхме поредното стъпало в изкачването, а безумните нива са още далече

Коментар

• Първоначално изпратено от vhk
        Мисля че видяхме върха на ценхл ,който по моя преценка стигна безумно високите нива от 69лв.
        Браво мислителю . Ти от доста време мислиш по този начин за доста позиции . Ето и аз какво мисля - участието на холдинга в ПУБЛИЧНИ КОМПАНИИ Е по текущи цени на обща стойност 139 371 476 лева, което прави точно по 79 лева на акция. Дела на холдинга в тези ПУБЛИЧНИ компании е от 73% до 30,91%. Интересно как би се отразило това ако Ст.планина не е холдинг а взаимен фонд . Лично мнение - първа почивка и лек застои на цената ще има при цена 79 лева. После знаете какво следва - логичен спад на цената от 9 пъти . Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
          Първоначално изпратено от B.Graham
          Тука ще купуват чак сряда,май.
          коя сряда ???
          Не познах.Имало мечки в планината
          Life won't wait for you.

Коментар

• Ако беше чел Дневник, щеше да разбереш, че предстои сплит. 11 безплатни акции.

Коментар

• Мисля че видяхме върха на ценхл ,който по моя преценка стигна безумно високите нива от 69лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                Тука ще купуват чак сряда,май.
                коя сряда ???
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Тука ще купуват чак сряда,май.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от kork
                    Тук и аз като KOSTJUMAR май излезнах по-рано отколкото трябваше,особено като гледам ордерите,тук вероятно ще се гони 80 лева, но като си бях сложил ордерите около макса ей така,ако някой реши да ги вземе...ами взеха ги.Печалба има доволно...но и пропуснати ползи май ще има доволно.Честито на устискалите
                    i mene me zasurbjavat ruzete, )
                    tuk ima smi da se stoi dulgosro4no.

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
                      Поразду се малко цената , обаче

) Има нещо верно Приятелю )) ама капацитета тук )) далеч не е запълнен над 120% ))
                      Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Тук и аз като KOSTJUMAR май излезнах по-рано отколкото трябваше,особено като гледам ордерите,тук вероятно ще се гони 80 лева, но като си бях сложил ордерите около макса ей така,ако някой реши да ги вземе...ами взеха ги.Печалба има доволно...но и пропуснати ползи май ще има доволно.Честито на устискалите

Коментар

• Поразду се малко цената , обаче
                          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Така си е г-н Майната, така се прави бизнес, дано забележат арменците, че така е по-убаво за сички

Коментар

• ами бат Маджо) е широко скроен като ТИМ) .. не играч с )) арменски номера Ветре ))
                              Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Поздрави, г-н Майната за прогнозата - 1/14 , ако беше взел предвид Фибоначито, щеше да е още по-точно, Сега да видиме, как е тръгнало, дали ще го докара на капитализация, колкото на Синергона Kak мислиш, докъде ще се фърчи, вече изфърча 2 пъти повече и от Оргахим за 2 месеца, та ако от Оргахима некой слънчев ден решат да направат некое увеличение, дали нема да закарат и те на 500 между тех разбира се, не може да стават сравнения, тия са различни работи, само коментарии...
                                /Ше стискаме палци, - само след още 2 разграбвания на макс и цената ше ходи до Синергонската на капитализация кво са тва две разграбвания, едно нищо ето офертите гледаме за утре са вече наредени, остава и други ден да е така /

Коментар

Working...
                                X