Първоначално изпратено от harry
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стара планина Холд АД (SPH / CENHL)
Collapse
X
-
Bobi75
Първоначално изпратено от vhkМисля че видяхме върха на ценхл ,който по моя преценка стигна безумно високите нива от 69лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vhkМисля че видяхме върха на ценхл ,който по моя преценка стигна безумно високите нива от 69лв.. Ти от доста време мислиш по този начин за доста позиции
. Ето и аз какво мисля - участието на холдинга в ПУБЛИЧНИ КОМПАНИИ Е по текущи цени на обща стойност 139 371 476 лева, което прави точно по 79 лева на акция. Дела на холдинга в тези ПУБЛИЧНИ компании е от 73% до 30,91%. Интересно как би се отразило това ако Ст.планина не е холдинг а взаимен фонд
. Лично мнение - първа почивка и лек застои на цената ще има при цена 79 лева. После знаете какво следва - логичен спад на цената от 9 пъти
. Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от korkТук и аз като KOSTJUMAR май излезнах по-рано отколкото трябваше,особено като гледам ордерите,тук вероятно ще се гони 80 лева, но като си бях сложил ордерите около макса ей така,ако някой реши да ги вземе...ами взеха ги.Печалба има доволно...но и пропуснати ползи май ще има доволно.Честито на устискалите)
tuk ima smi da se stoi dulgosro4no.
Коментар
-
Тук и аз като KOSTJUMAR май излезнах по-рано отколкото трябваше,особено като гледам ордерите,тук вероятно ще се гони 80 лева, но като си бях сложил ордерите около макса ей така,ако някой реши да ги вземе...ами взеха ги.Печалба има доволно...но и пропуснати ползи май ще има доволно.Честито на устискалите
Коментар
-
Поздрави, г-н Майната за прогнозата - 1/14, ако беше взел предвид Фибоначито, щеше да е още по-точно,
Сега да видиме, как е тръгнало, дали ще го докара на капитализация, колкото на Синергона
Kak мислиш, докъде ще се фърчи, вече изфърча 2 пъти повече и от Оргахим за 2 месеца, та ако от Оргахима некой слънчев ден решат да направат некое увеличение, дали нема да закарат и те на 500
между тех разбира се, не може да стават сравнения, тия са различни работи, само коментарии...
/Ше стискаме палци, - само след още 2 разграбвания на макси цената ше ходи до Синергонската на капитализация
кво са тва две разграбвания, едно нищо
ето офертите гледаме за утре са вече наредени, остава и други ден да е така
/
Коментар
Коментар