IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стара планина Холд АД (SPH / CENHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Вижте пичове, далеч съм от мисълта да давам преценки за стойността на холдинга или да твърдя, че не се е чувало за сплит ...
    Но пак подчертавам - позиции които са (относително) ликвидни и бум за няколко месеца - 100-200% - хайде да не се правим, че си вярваме!

А на репликата за Топливо само ще подчертая, че точно затова се е затлачило - защото нищо "интересно" не се чува. И така може да бъде с години. И Никола, готов съм да се хвана на бас на каса бира, че поне 2-3 месеца преди да се чуе каквото и да е - цената вече ще е отлепила поне с 20-30% - ей така - без никакви новини!
    бе да ви кажа честната, дано стане 3 цифри тва е число ФИбоначи ама я съм се заложил за още, савсем профилактично на надоле, па да видиме Мечка - тук, там е бъкано с инсайдер, брате, тея се репродуцират некак я даже така си мисла, че кога един инсайдер се поналапа, може би саобщава нещо на некой приятел и го прави и него полуинсайдер все пак да се консумира тая новина, и така числото им понараства ама тва е хипотеза, Мечка никак не твърда че е верно да ми не дърпат после ушите в кфн. тва е само невеществена мисъл сама за себе си и всеки я има в неква степен нема кво да се лъжеме тука взаимно Даже INSIDERA веднъж сподели, че има некои съмнения

Коментар

• О.К. приятел!
      Само исках да кажа споко, че много се наелектризира темата.
      А те умните пари купуват, когато трябва, но и здраво бутат нагоре пак когато трябва )

Коментар

• Първоначално изпратено от Дан
        Първоначално изпратено от vhk
        Днес е май последен ден за надуване на балона свърщиха се баламите.
        Мисля си, че ще е коректно да наричаш балами купувачите от вчера и онзи ден когато котировките върнат с 10-20 лева!
        Иначе е доста грозничко!
        Имам в предвид следното : холдинга е качествен но нямаме промяна в фундамента повече от 2 години така че умните пари са го купували на в пъти по ниска цена а на върха кои купуват?

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
          Първоначално изпратено от Инвеститор1
          3 цифри преди сплита. Залагам 100 акции! Желаещи?
          Не е препоръка!
          Ако прогнозата ти се сбъдне /хващам бас за колкото кажеш, че няма са сбъдне/ - продавам всичко и напускам БФБ...
          Имаш ЛС.

Коментар

• Първоначално изпратено от Инвеститор1
            3 цифри преди сплита. Залагам 100 акции! Желаещи?
            Не е препоръка!
            Ако прогнозата ти се сбъдне /хващам бас за колкото кажеш, че няма са сбъдне/ - продавам всичко и напускам БФБ...

Коментар

• 3 цифри преди сплита. Залагам 100 акции! Желаещи?
              Не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от vhk
                Мисля си, че ще е коректно да наричаш балами купувачите от вчера и онзи ден когато котировките върнат с 10-20 лева!
                Иначе е доста грозничко!

Коментар

• Първоначално изпратено от vhk
                  Така де, абсолютно съм съгласен с теб, що да купуват сега на 70-75 като после ще могат да си купят на 8-8,30 .

Коментар

• Днес е май последен ден за надуване на балона свърщиха се баламите.

Коментар

• ако hika струва 28 лв, то cenhl трябва да е над 120 лв.

Коментар

• Ако бяха ги изтеглили и подновили щяха да го гризнат както каза Стенли ама ги задържаха. Тяхна воля дето се казва. Те си знаят

Коментар

• днес няма, просто офертите къпъжа са на макс и са по стари от продава

Коментар

• днес няма, просто офертите къпъжа са на макс и са по стари от продава

Коментар

• Ако в ляво ги дръпнат от дясно ще ги продадат на мин ама да видим Тъкмо казах о взеха да ги махат

Коментар

• В 9,30 някой дребни хитреци, ако не си изтеглят поръчките как ще гризнат дървото не е истина просто !

Коментар

Working...
                                X