IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стара планина Холд АД (SPH / CENHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пончо, отговорих ти на теб защото ти се чудеше от какво било породено поскъпването на акциите на холдинга от преди 28 май. Мисля, че достатъчно ясно ти отговорих от какво - и пак ще повторя нормално ли холдинг, на който само ПРЕКИТЕ участия в публични дружества, при това в 4 от 5 дружества са мажоритарни, и тези участия да са на стойност 79 лева на акция - и на всичкото отгоре цената на акциите на този холдинг да бъде 30 лева??? Ето ти сега още по логично обяснение на "бурното поскъпване" на акциите преди 28 май!!!

Коментар

• Да, Poncho, КФН (за съжаление) отново показа, че освен да се прави на бостанско плашило, друго май няма да свърши... А пък после се сърди на "анонимните" кобоси. От друга страна като се има в предвид кой стои зад CENHL може би все пак и това е смела постъпка за КФН...
      Стенли, радвам се за теб! И все пак ако си въобразяваш, че цената се вдигна с 150-200% на базата на "очаквания", а не на "ЗНАНИЯ" - значи си голям идеалист. А ако не си го въобразяваш, а го знаеш - значи премълчаваш истината...
      Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил

Коментар

• Стенли, явно не си ме разбрал. Аз също съм от твоята страна.

Коментар

• Информацията наистина е вътрешна.ВЪТРЕ В отчетите и ВЪТРЕ В интервюто.Аз ви напуснах бойс.На мен ми стига толкова.
          Life won't wait for you.

Коментар

• На всички ни е ясно, че тези които пишат и приветсват КФН просто си гризят ноктите, че са пропуснали някой "дребни" нещица. Още през месец март ви пейстнах извадка от едно интервю на В.Велев - дали същите тези които недоволстват са си направили труда да го прочетат - убеден съм, че отговора е НЕ. Освен това всеки има достъп до отчетите на сайта на борсата и може да чете - разбира се ако иска, а не чака някой на готово да му каже. Лично аз драги ми Пончо купувам Ст. планина още от месец февруари, не спрях да си купувам до края на май. Причината затова разбира се е във вътрешната информация според теб нали ??? Да, прав си, ако наричаш вътрешна информация това което се съдържа в отчетите или пък ползваш информация от ПУБЛИЧНО достъпни интернет сайтове. И само като завършек ще добавя - лично за мен и без тази новина за т. нар. сплит холдинга пак щеше да достигне текущите си нива. Новината за сплита само катализира целия процес. Успех на Пончо и на всички останали ревльовци!!!

П.С - информацията е навсякъде около нас, стига да искаш да я намериш - и най-важното да знаеш как да я тълкуваш!!! Честито и на Капман!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
              имам предвид, че са се излъгали, че си готин, а ти се оказа завистливо злобарче. ама такива мнгоо има де

П.С. Сега иди и пиши и за Фазера и Пътищата какви балони са нали и от тях нямаш
              Ти иди и пиши, че Фазера са новите Пътища

Коментар

• Първоначално изпратено от Мариян Йорданов
                http://www.investor.bg/?id=49862
                ето отговора за сплита

На въпрос дали се предвижда сплит след увеличението на ХЕС Велев отговори, че може да се направи сплит по-късно, не непосредствено след увеличението. На същия въпрос за Стара планина Холд бе отговорено, че "сплит при Стара планина е логично да се направи, до момента няма решение на мениджмънта за такава стъпка, но до общото събрание има време и може да се реши".
                Това излезе на 02.05.07
                Колко по-ясно искахте да ви се каже, че ще има сплит???????

Коментар

• имам предвид, че са се излъгали, че си готин, а ти се оказа завистливо злобарче. ама такива мнгоо има де

П.С. Сега иди и пиши и за Фазера и Пътищата какви балони са нали и от тях нямаш

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
                    Първоначално изпратено от Investorrr
                    С риск да не се харесам ще кажа, че приветствам КФН за смелата, навременна и необходима намеса. Успех!
                    ами да ти кажа, поизлъгали са се за теб моите приятели. доста по български подхождаш. ти си знаеш защо
                    Не са те излъгали . Просто във всяко нещо трябва да си има мяра.

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
                      С риск да не се харесам ще кажа, че приветствам КФН за смелата, навременна и необходима намеса. Успех!
                      ами да ти кажа, поизлъгали са се за теб моите приятели. доста по български подхождаш. ти си знаеш защо

Коментар

• напиши им, напиши им

ама тез момчета големи шегаджии. сега заради тях ще вземе още да се вдигне цената

Коментар

• С риск да не се харесам ще кажа, че приветствам КФН за смелата, навременна и необходима намеса. Успех!

Коментар

• КФН започна проверка относно търговията с акции на „Стара планина холд” АД 05.6.2007 г.

Във връзка с провеждания текущ надзор над търговията на „Българска фондова борса – София” АД, уведомяваме инвестиционната общност, че КФН предприема действия по изясняване на обстоятелствата, станали причина за активизирането на търговията с акции на „Стара планина холд” АД и съответно покачването на цената на акциите на компанията в периода 28 май – 4 юни 2007 г. Изходна точка на проверката представляват публикуваните новини, касаещи дружеството, а именно: публикуването на консолидирания отчет за първото тримесечие на 2007 г. и включването на допълнителна точка към дневния ред за предстоящото ОСА на 15 юни 2007 г. относно увеличението на капитала със собствени средства на дружеството чрез издаване на нови акции.

С оглед спазване на законовите изисквания, КФН започна проверка на търговията с акции на „Стара планина холд” АД, като ще бъде изискана информация от инвестиционните посредници относно страните по сключените сделки. Също така ще бъде изискано мотивирано обяснение от акционера, упражнил законовото си право за включването на допълнителната точка в дневния ред на ОСА.

След приключване на извършваната проверка, КФН ще уведоми за резултатите от нея.

Мечка, май не целеше точно това? На мен ми е по интересно покачването преди 28 май ама нейсе. Пък и на акционера законовото право ще разследват... Тия момчета... абе нямам думи за момента. Ще трябва да посветя един ден да им напиша какво мисля за тях.

Коментар

• голям напън...
                              голямо нещо...
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• каааааааак ми се спи. мдам, работа по планината е свършена, чакаме си спокойно да продължава да расте. сега като се замисля от неколко дена нищо не съм купувал и ме ръчка отвътре. дали пък и аз като Ветъра да не се заложа малко по-надолу да оберем половинките плодове на продаващите сега. кавам половинките, защото едва нахапали и захвърлят.

ще видим

Коментар

Working...
                                X