IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стара планина Холд АД (SPH / CENHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Верно е тия баби са доста здрави.

Коментар

• бе кат гледам...
      некои баби бая са се поояли..

Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Тук само бабите продават днес

Коментар

• Първоначално изпратено от pepo11
          Жалая ти успех. А като се заговорихме забравих да ти кажа че нещо спря да пишеш в темата за цска.
          Шегичка
          Е там думите са излишни
          Life won't wait for you.

Коментар

• Жалая ти успех. А като се заговорихме забравих да ти кажа че нещо спря да пишеш в темата за цска.
            Шегичка

Коментар

• Първоначално изпратено от pepo11
              Ще видим, ще видим. Ако излезнат още мечоци ще си понапълня пак, но не съм сигурен че ще стане. Имаше лека корекцийка на цената след еуфорията, но мисля че пътя е един.
              Така де.Всеки има мнение и желания Аз излязох на 70 защото това ми беше целта.Сега се надявам че ще слезе и да вляза пак но с по-малко от преди.А дали ще стане не знам.Надявам се.
              Life won't wait for you.

Коментар

• Ще видим, ще видим. Ако излезнат още мечоци ще си понапълня пак, но не съм сигурен че ще стане. Имаше лека корекцийка на цената след еуфорията, но мисля че пътя е един.

Коментар

• за тая позиция.И по принцип ви е готина компанията.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Graham говориш за тази позиция или по принцип.

Коментар

• Бойс ще има още една мечешка вълна и аз ще се завърна във вашата готина компания
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Абе и аз поизтръпнах малко, но като цяло гледам оптимистично на нещата.

Коментар

• Само така. Ами остава и другите да си кажат мнението тук. Аз понапълних но не очаквам сега повдигане на самочувствието. Аз вече съм претръпнал и каквото стане.

Коментар

• Адаш харесва ми виждането ти по въпроса

Коментар

• До тук им стигнаха силичките на мечоците. Ами няма как. Някой беше казал по-рано около 100 преди сплита пък после каквото сабя покаже

Коментар

• Мечоците!
                                Хайде напънете се още мъничко де! Бабичките станаха по-пъргави от вас. Не че не обичам бабешки акцийки, но от вас ми е по-сладко )

Коментар

Working...
                                X