IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стара планина Холд АД (SPH / CENHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• абе човек да вземе да се успи и то гледай какво станало

Коментар

• Колеги, с тези темпове след 2 месеца пак ще правим сплит на 12 . Само дано Дъндо не ме зачеше пак . Просто вкарвам малко усмивки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
        и к'ва стана тя. изкупиха всички и сме на ограничението.

нямало интерес. ха ха ха
        Що да не изкупят като не им коства много пари, а и ефекта е добър.

Коментар

мисля, че отдавна хората даваха прогнози за 7-8 лева.

и пак там аз обяснявах защо добрите дружества им се налага да правят сплит и какво означава той.

не е препоръка

.....

Коментар

и к'ва стана тя. изкупиха всички и сме на ограничението.

нямало интерес. ха ха ха
            няма...
            от страна на продавачите..
            :P
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• и к'ва стана тя. изкупиха всички и сме на ограничението.

нямало интерес. ха ха ха

Коментар

• Първоначално изпратено от ggg62
                Е да де, на теория. Ама сметката ми днес не е заверена с нови 11 акции и е доста на червено
                Вижте тук и ако имате още въпроси, обадете ми се на тел. 02/9634161 или моб.: 0888804844

Коментар

• Сега преизчислените
                  На база консолидираните отчети
                  P/B 3.12
                  P/E 34.91
                  P/Е х P/B = 108.91
                  Прави сте, тук нещата не са безнадеждни. Е, умния инвеститор ще си сметне отчетите на някои други холдинги, но в крайна сметка пазара се определя от масата.

На база индивидуални отчети
                  Печалба от 2006 351 х
                  от 1во трим.2007 476 х.
                  Много приятно съм изненадан от размера на печалбата.

Оставам всеки сам да си изчисли показателите, защото ми е повреден компютъра и при цена 68,65 или 5,72 излизат много по-лоши и от тези показатели, които са поместени в сайта на инвестор.

Но важния отчет е консолидирания, спор няма. Нали от него дойде сплита. Да са живи издрави оценителите и всяка година да преоценяват активите на дъщерните дружества. Аз също съм оценител на недвижими имоти, така, че ако закъсат мога да помагам. Мога и колеги да изпращам.

Коментар

• mislja 4e s evtiniata tuka 6te se svur6i. Vijte i obemite.
                    Da smjatam li?
                    6x12=72

Коментар

• Боби, не се занимавай с Диагностика, остави го да си прави диагнози, аз отдавна съм му казал, че винаги са му грешни, така, че нека не те изненадва това . Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от Диагностик
                        Данните са от инвестор - и са към 31.03.2007 г. Признавам си, не съм ги преизчислявал. По тяхната методика - мисля, че са взети са 3/4 от миналогодишната печалба и тази от 1во тримесечие. Затова, Боби ако има грешки, преизчисли ги и ги копирай на база на твоите данни.
                        Тази позиция към момента по никакъв начин не ме интересува и не съм емоционално обременен към нея.
                        ами все пак като даваш цифри, които могят са повлияят някому си е отговорност.; после иди обяснявай, че не е нарочно.

в инвестора, както самия инвестор казва, данните са от НЕконсолидираните отчети. Виж колко лесно може да се обърка човек като не следи дадена позиция и после си мисли, че е надценена!

Коментар

• Данните са от инвестор - и са към 31.03.2007 г. Признавам си, не съм ги преизчислявал. По тяхната методика - мисля, че са взети са 3/4 от миналогодишната печалба и тази от 1во тримесечие. Затова, Боби ако има грешки, преизчисли ги и ги копирай на база на твоите данни.
                          Тази позиция към момента по никакъв начин не ме интересува и не съм емоционално обременен към нея.

Коментар

Е да де, на теория. Ама сметката ми днес не е заверена с нови 11 акции и е доста на червено[/list]
                            nali ti kazah. ostanalite 11 sled 2 meseca

Коментар

• Е да де, на теория. Ама сметката ми днес не е заверена с нови 11 акции и е доста на червено[/list]

Коментар

Пак не можах да се обуча! Какво става с една акция, закупена вчера на 68,25? Каква е цената й днес?
                                1*68,25 = 68.25 лева
                                11 нови акции = 0 лева
                                1+11=12 акции
                                похарчил си 68,25
                                68,25/12 = 5.6875

Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X