If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Priqteli az izlqzoh ot tazi poziciq v4era, za6toto mi se struva 4e pak 6te zamre skoro turgoviqta tuk. Bqh kupuval na 295 predi okolo mesec i v4era izlqzoh na 360, no malko sqka6 me e qd 4e si prodadoh tazi akciq, za6toto naistina e podcenena na fona na drugite pozicii na BFB. A puk i biznesa im e dosta rentabilen i postoqnen.Edinstveniq problem e, 4e cikli4nostta vliqe vurhu prihodite na kompaniqta prez vsqko edno trimese4ie. A i ve4e rusta se zabavq ot golqmata absolutna stoinost.
Vse pak uspeh na vsi4ki investitori tuk - siguren sum 4e 6te vi radva o6te
изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Priqteli az izlqzoh ot tazi poziciq v4era, za6toto mi se struva 4e pak 6te zamre skoro turgoviqta tuk. Bqh kupuval na 295 predi okolo mesec i v4era izlqzoh na 360, no malko sqka6 me e qd 4e si prodadoh tazi akciq, za6toto naistina e podcenena na fona na drugite pozicii na BFB. A puk i biznesa im e dosta rentabilen i postoqnen.Edinstveniq problem e, 4e cikli4nostta vliqe vurhu prihodite na kompaniqta prez vsqko edno trimese4ie. A i ve4e rusta se zabavq ot golqmata absolutna stoinost.
Vse pak uspeh na vsi4ki investitori tuk - siguren sum 4e 6te vi radva o6te
Че е цикличен цикличен е, ама го уцелихме баш в цикъла :-)
Текущи ремонти винаги ще има, товаропотоците само ще се увеличават ...
А и заварки за 1000лв/месец никой не прави по света.
Супер рентабилно.
Първоначално изпратено от evlogi
За стабилно стабилно си е дружеството,ама корабостроенето е много цикличен и не особенно растящ бранш, а и конкуренцията там е страшна особенно от азиатците и се засилва,така че не знам ....
Оки доки, Франки :-)
Всяка година по 400% да правите :-)
Ама сега нещо зациклихте с това 300, айде че ние скоро ще праснем 400 :-) :-)
Първоначално изпратено от franky4fingers
Дръж се ОРГА идваме. Фазер издишаш нещо
Малий не ми се мисли като се появи и докчето на хоризонта.
Дълги пари за тлъсти старини
Alan ODES za 1 godina e donesul dohodnost ot 171,16%, dokato investiralite vuv FZLES se radvat na dohodnost ot 480,1%, a investiralite v ORGH na 505,73% (dannite sa ot www.bse-sofia.bg)
Uspeh!
Ne e preporuka!
Alan ODES za 1 godina e donesul dohodnost ot 171,16%, dokato investiralite vuv FZLES se radvat na dohodnost ot 480,1%, a investiralite v ORGH na 505,73% (dannite sa ot www.bse-sofia.bg)
За стабилно стабилно си е дружеството,ама корабостроенето е много цикличен и не особенно растящ бранш, а и конкуренцията там е страшна особенно от азиатците и се засилва,така че не знам ....
Ако говорим за корабостроенето като цяло, не специално за кораборемонта, а то между двете все пак има връзка, мога да ти кажа че в момента всички световни корабостроителници имат поръчки за по 5-6 години напред и правят стотици МИЛИАРДИ печалба.
А иначе време му беше на Одесос да тръгне малко, аз очаквам приятни изненади на деветмесечието.
Че е цикличен цикличен е, ама го уцелихме баш в цикъла :-)
Текущи ремонти винаги ще има, товаропотоците само ще се увеличават ...
А и заварки за 1000лв/месец никой не прави по света.
Супер рентабилно.
Първоначално изпратено от evlogi
Коментар