If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Едни и същи рядко приказки.
Задай си въпроса защо не идва 12 и защо не идва 20лв ,както твърдите от 1 год?
Не е лошо да видиш и текуща цена !!!! както и колко ордера има до 10лв и защо са толкова малко
Никъде, нищо не твърдя. Средната ми цена е около 7,00лв. Защо не идвало 12, или 20, или в каква фаза е луната, не ме интересува. Колко ордера и на какви суми, също. Интересува ме дивидентната доходност, спрямо покупната ми цена. А тя е удовлетворяваща. Година след година. За вас оставам да пускате картинки, и да чакате апокалипсиса.
Едни и същи постове. Само датата друга...Кога ли ще дойде този апокалипсис...
Едни и същи рядко приказки.
Задай си въпроса защо не идва 12 и защо не идва 20лв ,както твърдите от 1 год?
Не е лошо да видиш и текуща цена !!!! както и колко ордера има до 10лв и защо са толкова малко
Цената не е над 20лв,нито даже над 12 както твърдяха уверено разни шарани
Много оредяха и ордерите на 10 . Няма ли желаещи да държат горещи картофи с години
Скоро шок и ужаса започва
Едни и същи постове. Само датата друга...Кога ли ще дойде този апокалипсис...
Цената не е над 20лв,нито даже над 12 както твърдяха уверено разни шарани
Много оредяха и ордерите на 10 . Няма ли желаещи да държат горещи картофи с години
Скоро шок и ужаса започва
Виждам всичко бе, Рибарче!
Виждам как прогнозите ти една по една отиват в канала.
Виждам, че половин година чакаш цената да падне под 10 лева, а това не се случва.
Виждам, че щях да ти прибера паричките, ако беше приел баса.
Потвърждавам!
Бяга по тъча без топка!
Прогнозираше клане при индекса когато слезе под 800, ако това неговото изобщо може да се нарече прогноза - всички знаем вече, че не е никаква прогноза!
"6 кокошки съм заклала" - имаше такава култова песен! - За акордеона!!!
Гугутка,включвай си всички акаунти и почвай да хейтиш от страх.
Но това няма да те спаси от катастрофа в Шелликойн.И сам го знаеш.
Още март месец ти предложих едно басче, ама ти не прие
Потвърждавам!
Бяга по тъча без топка!
Прогнозираше клане при индекса когато слезе под 800, ако това неговото изобщо може да се нарече прогноза - всички знаем вече, че не е никаква прогноза!
"6 кокошки съм заклала" - имаше такава култова песен! - За акордеона!!!
Още март месец ти предложих едно басче, ама ти не прие
Бе ти си толкова глупав без извинение,че 3 дена не може елементарни неща да се разберем.
Защо не сме на 12 и 20лв още ,а го твърдиш от 1 година?
Виж цената,СЛЯП ЛИ си,къв си
То ще иде на 5лв и тоя още ще се радва и няма да е загрял
Но щом те прави щастлив дерзай хахах
Той само си приказва колкото да не заспи
Или бидва с някакви жълти стотинки
...................
Иначе тук продавача ги чака с дни и седмици да съберат бидове малко над 10лв и лиска директно в лицето
Всеки следващ път обаче редиците на купувачите оредяват и накрая ще стане белята...
Между 10:00 и 10:50 се появява доста сериозно търсене. Засега продавачите се давят в него… при тези лоши данни всеки месец си е направо похвално!
Кажи къде си се разположил ,да знам колко да ти пусна още. Явно си много надолу.
Той само си приказва колкото да не заспи
Или бидва с някакви жълти стотинки
...................
Иначе тук продавача ги чака с дни и седмици да съберат бидове малко над 10лв и лиска директно в лицето
Всеки следващ път обаче редиците на купувачите оредяват и накрая ще стане белята...
Коментар