IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

М+С хидравлик АД (MSH / MCH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Сико
    Първоначално изпратено от B.Graham
    Ако компанията работи и печели добре(което прави) , дали някой ще ги купува или продава е на заден план.
    С малкото изключение, че ние не сме и мениджерите, а акционери и точно по колко се купува и продава ни интересува.

Когато повода за рязко увеличение на цената не идва от параметрите на компанията, явно се правят спекулации за причината. За мен тя е очевидна, за вас не знам.
    Имах в предвид дали някой ще купува или продава цялата компания е на заден план.Естествено че е важно дали се купуват или продават акциите.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
      Ако компанията работи и печели добре(което прави) , дали някой ще ги купува или продава е на заден план.
      С малкото изключение, че ние не сме и мениджерите, а акционери и точно по колко се купува и продава ни интересува.

Когато повода за рязко увеличение на цената не идва от параметрите на компанията, явно се правят спекулации за причината. За мен тя е очевидна, за вас не знам.
      If you're not sure - google it!

Коментар

• Ако компанията работи и печели добре(което прави) , дали някой ще ги купува или продава е на заден план.
        Life won't wait for you.

Коментар

• Бльъ - каквито и завъртяни предположения да правите, истината е една - компанията е секси, а дълго време спа като пор на комично ниски нива - докато пазарът като цяло вървеше нагоре.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Мика, sorry не те видях
            не е препоръка!!!

Коментар

• MCH изостана достта от пазара това е сигнал за инвеститорите които търсят подценени акции...

не е препоръка
              не е препоръка!!!

Коментар

• Точно при това дружество за какво гледане зад завесата говорим

Просто в един момент доста поизостана в сравнение с общия ръст на пазара и това, което става беше просто въпрос на време... поне за мен беше така
                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Цялата ракетност идва от вероятността за търгово на бтк и евентуално освобождаващите се от там средства. Който има излишен кеш се опитва да превари събитията, като напазарува по-стабилнички акции, а после да го възстанови от търговото.
                  If you're not sure - google it!

Коментар

• Първоначално изпратено от Marti
                    Райфайзен и Капман пълнят тук усилено от известно време, освен те ПАК да са погледнали зад завесата
                    Завесата е вдигната от доста време, въпроса е дали има някой който иска да види какво се крие зад завесата . Някой успяха доста рано, други по-късно, но такъв е живота . Успех!

Коментар

• Райфайзен и Капман пълнят тук усилено от известно време, освен те ПАК да са погледнали зад завесата

Коментар

• Нищо подобно трапер, не съм любимец на подобни схеми. Друго имам предвид, но дали съм прав ще разберем до края на януари 2008 .

Коментар

• Първоначално изпратено от Стенли
                          Ако се окаже вярно предположението ми още доста поводи ще имаме да си честитим в близките няколко месеца . Всъщност може би още 7 подобни честитки на всеки лев нагоре . Успех!
                          какво е това предположение, Стенли? аз не си спомням ...

Коментар

• Да не би да предполагаш, че някой много голям иска да ги купи ?

Коментар

• Ако се окаже вярно предположението ми още доста поводи ще имаме да си честитим в близките няколко месеца . Всъщност може би още 7 подобни честитки на всеки лев нагоре . Успех!

Коментар

• И аз да река щях тоже същото....

Да ни е честита тринайсетуната... Яхо-о-о-о-о !!! :-)
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X