IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

М+С хидравлик АД (MSH / MCH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 33 degree
    Импе, извинявай но не издържах и продадох всичко!!! Съжалявам...
    Ъххх - защо-о? :-(

Туканка някои говорят за розови очила, ама аз днес пък ударих 100% ръст от Коледа насам - не в М+С, а в целият си портфейл... ;-)
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator
      Ако гледаме например Елтос, където P/E вече е над 60 (ама като го вкараха в SOFIX продължава да си расте), М+С може и още да се понадуе в тия пусти модерни времена

А иначе да добавя, че като по-консервативен инвеститор, нямам акции тука и не препоръчвам нищо на останалата инвестиционна общност
      сега вече знаем защо вкараха елтос в софикс - за да изглеждат всички останали евтини и да растат по-бързо.

Коментар

• Ако гледаме например Елтос, където P/E вече е над 60 (ама като го вкараха в SOFIX продължава да си расте), М+С може и още да се понадуе в тия пусти модерни времена

А иначе да добавя, че като по-консервативен инвеститор, нямам акции тука и не препоръчвам нищо на останалата инвестиционна общност

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator
          Задай си въпроса какъв е ръста на взаимните фондове в рамките на периода Акцията е позната, в официален индекс SOFIX е (син чип), инвестиционната общност е позитивно настроена към компанията, резултатите и са традиционно добри, перспективите също - защо да не се понадуе малко повече Да не би да е единствената компания при която P/E е над 40, ама то сега казват, че при пазари в развитие било нормално Е, някои сме по-консервативно настроени, но сега времената на БФБ са модерни Абе, важното е да сме от правилната страна на тренда, особено при промени

Първоначално изпратено от Борис
          Аз пък се кефа като се надуват цените на дружества като това. Тогава акциите от моя портфейл започват да изглеждат евтини и получават нов импулс за поскъпване
          Друг въпрос е доколко новите високи цени ще се задържат. Ако в следващия си отчет дружеството покаже че ги заслужава - ОК, ако ли не - жална ни майка
          Впрочем я и аз да попитам че може да сте казали пък да съм пропуснал - какво се случи че цената скочи с 40% за месец?

п.п. не се заяждам - просто въпрос на неинформиран човек
          само че тук п/е вече мина и 50 аз лично съм изненадан и според мен, който е продал на 15 лв е направил добре в краткосрочен план

Коментар

• Задай си въпроса какъв е ръста на взаимните фондове в рамките на периода Акцията е позната, в официален индекс SOFIX е (син чип), инвестиционната общност е позитивно настроена към компанията, резултатите и са традиционно добри, перспективите също - защо да не се понадуе малко повече Да не би да е единствената компания при която P/E е над 40, ама то сега казват, че при пазари в развитие било нормално Е, някои сме по-консервативно настроени, но сега времената на БФБ са модерни Абе, важното е да сме от правилната страна на тренда, особено при промени

Първоначално изпратено от Борис
            Аз пък се кефа като се надуват цените на дружества като това. Тогава акциите от моя портфейл започват да изглеждат евтини и получават нов импулс за поскъпване
            Друг въпрос е доколко новите високи цени ще се задържат. Ако в следващия си отчет дружеството покаже че ги заслужава - ОК, ако ли не - жална ни майка
            Впрочем я и аз да попитам че може да сте казали пък да съм пропуснал - какво се случи че цената скочи с 40% за месец?

Коментар

• Аз пък се кефа като се надуват цените на дружества като това. Тогава акциите от моя портфейл започват да изглеждат евтини и получават нов импулс за поскъпване

Коментар

• [quote="dreamhell"]Привет Кико,
                Нямам време да съм обстоятелствен, нито пък желание. Който има акции тук да си пресметне сам рисковете. Аз нямам и нямам желание да имам на тези нива. След като се толкова надъхани можеш да се опиташ ти да обосновеш сегашната цена. Аз лично не намирам такава обосновка. Наблюдава се някаква еуфория по позицията, в което няма нищо лошо. Какво ще стане обаче, когато тя отмине и когато се види, че цената е без нужното покритие?
                Не претендирам да съм светило, нито член на някакъв отбор. Просто споделям гледна точка, различна от вашата. Но явно тук се толерират само изказвания от рода "up-up" и че акцията е "секси" (очевидно обосновани твърдения).
                Иначе... не ми се спори, а и е безсмислено. Пожелавам борсови успехи на всички!

Не съм адвокат на Императора, но секси е запазена негова марка така да се каже.Очевадно е че не го познаваш добре, може да ти даде много по смислен коментар но едва ли ще го направи,трябва истински да го предизвикаш във което се съмнявам доста.Междудругото не е лошо да му прочетеш някои от постовете.

Коментар

• Импе, извинявай но не издържах и продадох всичко!!! Съжалявам...

Коментар

• Привет Кико,
                    Нямам време да съм обстоятелствен, нито пък желание. Който има акции тук да си пресметне сам рисковете. Аз нямам и нямам желание да имам на тези нива. След като се толкова надъхани можеш да се опиташ ти да обосновеш сегашната цена. Аз лично не намирам такава обосновка. Наблюдава се някаква еуфория по позицията, в което няма нищо лошо. Какво ще стане обаче, когато тя отмине и когато се види, че цената е без нужното покритие?
                    Не претендирам да съм светило, нито член на някакъв отбор. Просто споделям гледна точка, различна от вашата. Но явно тук се толерират само изказвания от рода "up-up" и че акцията е "секси" (очевидно обосновани твърдения).
                    Иначе... не ми се спори, а и е безсмислено. Пожелавам борсови успехи на всички!

Горното не е препоръка за покупко-продажба. Както може би се досещате
                    Не е препоръка. Нито съвет. Просто си запълвам времето

Коментар

• ех ех, да припомня една от основните ивнеститорски грешки:
                      "това, че една компания е нарастнала по цена значително, не означва, че тя не може да расте още много"

Коментар

• Първоначално изпратено от dreamhell
                        Много рев ще има тук. Лично аз не виждам основание за тази цена, освен чистата спекулация. Който излезе навреме ще спечели много, който не успее... . Корекцията тук е неизбежна... и като гледам ще е дълбока.
                        Успех на всички, притежаващи акции.
                        Дали ще има корекция или не, времето ще покаже! Лошото в този случай е че ти, не даваш конкретизирано и обосновано мнение, а ей така просто таки ги чувстваш нещата. "Корекцията тук е неизбежна... и като гледам ще е дълбока" - ЗАЩО СМЯТАШ ЧЕ АКО ИМА КОРЕКЦИЯ ТО ТЯ ЩЕ Е ДЪЛБОКА? Бъди обстоятелствен и с конкретни тези в подкрепа на твоите теърдения в противен случай никой няма да взима на сериозно това което казваш и ще бъдеш включен в отбора на facts и някои други светила в този форум.

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
                          Първоначално изпратено от dreamhell
                          Много рев ще има тук. Лично аз не виждам основание за тази цена, освен чистата спекулация. Който излезе навреме ще спечели много, който не успее... . Корекцията тук е неизбежна... и като гледам ще е дълбока.
                          ха ха ха, изби рибата с тази тъпотия ... и преди съм го казвал: нямам акции, не съм пристрастен ...
                          Кой крив, кой прав - времето ще покаже. Не виждам нищо тъпо в изказването ми - това е форум и това е МОЕТО мнение. Ако не ти харесва проблема си е твой.
                          Айде със здраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от dreamhell
                            ха ха ха, изби рибата с тази тъпотия ... и преди съм го казвал: нямам акции, не съм пристрастен ...

Коментар

• Не ми се занимава с теб боец, седи гледай мача и без това друго не ти остава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стенли
                                Първоначално изпратено от dreamhell
                                Боец, ти като видиш основанието цената няма да е същата вече . Успех в гледането, ако не виждаш мини през някоя оптика, там може да ти помогнат.
                                Това за оптиката е добра идея. Мини и ти оттам ... и махни розовите очила.
                                Съжалявам за песимистичната прогноза, но съм реалист.

Коментар

Working...
                                X