IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

М+С хидравлик АД (MSH / MCH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ядове продадах на 13 ( а я пазя цяла година да го ....
    ама ко да се прай важното е каде влязох )

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
      Loshoto e che na tezi niva kompaniqta e dosta nadcenena.
      вече да

Коментар

• Tuka ima nesto drugo ! Nekoi pak znae poveze ot povezeto !!!

Коментар

• Аз пък преди месец въведох в инвеститорския си речник понятието "синдрома Монбат". Благодарение на него все още си стискам акцийките тук.
          Като гледам обаче, май е по добре да прекръстя термина на "синдрома КАЧЕСТВО", при който трябва да се разделя с остарелите си явно представи за прилично П/Е и всякакви там коефициенти!

Коментар

• Loshoto e che na tezi niva kompaniqta e dosta nadcenena.

Коментар

• Според мен компаний които нарастват yera over year са only HOLD. Аз като влизах тук преди месец на 10лв. ми се виждаше малко скъпичко но бях сигурен че акцията ще се развие макар и не веднага. На нашата борса има около 30 компании който в последните 8 Qs растат като приходи и печалби значително. Една от най-дорите сред тях според мен е тази.

Коментар

• Ами как да не ги продам като допреди 2 месеца им се чудехте на 8,7???

Коментар

• Първоначално изпратено от 33 degree
                  Импе ще се самозапаля!!! Наистина съм тъпо парче... Как продадох всичко на 12.8!!! Хапчета требе да пия!!!
                  На всички ни се е случвало. Недей пи хапчета - по-добре пий някоя водка. Аз поне така правя. Даже ей сега ще си сипя една, че изтървах GAMZA-та, а от 2-3 дни все се каних да купя и така и не купих.

Коментар

• ами за хубави акции Импа слушайте

Коментар

• Импе ще се самозапаля!!! Наистина съм тъпо парче... Как продадох всичко на 12.8!!! Хапчета требе да пия!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от dreamhell
                        Привет Кико,
                        Нямам време да съм обстоятелствен, нито пък желание. Който има акции тук да си пресметне сам рисковете. Аз нямам и нямам желание да имам на тези нива. След като се толкова надъхани можеш да се опиташ ти да обосновеш сегашната цена. Аз лично не намирам такава обосновка. Наблюдава се някаква еуфория по позицията, в което няма нищо лошо. Какво ще стане обаче, когато тя отмине и когато се види, че цената е без нужното покритие?
                        Не претендирам да съм светило, нито член на някакъв отбор. Просто споделям гледна точка, различна от вашата. Но явно тук се толерират само изказвания от рода "up-up" и че акцията е "секси" (очевидно обосновани твърдения).
                        Иначе... не ми се спори, а и е безсмислено. Пожелавам борсови успехи на всички!
                        Горното не е препоръка за покупко-продажба. Както може би се досещате
                        ПРИВЕТ,

НЕЩО ДАЛИ ИМАШ ДА ДОБАВИШ КАТО МНЕНИЕ ВЪВ ФОРУМА, ТЪЙ КАТО ОТ ПОСЛЕДНОТО ТИ ВКЛЮЧВАНЕ РАЗЛИКАТА Е САМО 4.3ЛВ. ЗА АКЦИЯ

Коментар

• тук май найстина се пече нещо. няма логика цената да хвърчи така без причина.

Коментар

• KVO sana tuka bre ??? :-)

Коментар

• Namashe me dnes, ama kato gledam pak si e ubavo !!!

Коментар

• Популярна каса днес са ми малко странни.

Коментар

Working...
                                X