Има ли някой,който знае какво става тук?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
М+С хидравлик АД (MSH / MCH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от Stamb0Първоначално изпратено от NedБрей, те Каролци над 11000 броя днес са продали..., дали в близка перспектива не е изчерана .... не говоря за липса на фундамент или че предприятието не е качествено , убеден съм , че е, а дали не е вярна преценката им за липса на растеж в близкия месец два. Все пак знаем как за отрицателно време от нивата близо 8 и нещо стигна до тук...
Напротив - това е една от най-подценените компании сега, поне от наистина стойностните и стабилните.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stamb0Първоначално изпратено от NedБрей, те Каролци над 11000 броя днес са продали..., дали в близка перспектива не е изчерана .... не говоря за липса на фундамент или че предприятието не е качествено , убеден съм , че е, а дали не е вярна преценката им за липса на растеж в близкия месец два. Все пак знаем как за отрицателно време от нивата близо 8 и нещо стигна до тук...
Напротив - това е една от най-подценените компании сега, поне от наистина стойностните и стабилните.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от NedБрей, те Каролци над 11000 броя днес са продали..., дали в близка перспектива не е изчерана .... не говоря за липса на фундамент или че предприятието не е качествено , убеден съм , че е, а дали не е вярна преценката им за липса на растеж в близкия месец два. Все пак знаем как за отрицателно време от нивата близо 8 и нещо стигна до тук...
Коментар
Коментар