IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

М+С хидравлик АД (MSH / MCH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнение
    Мечтаете си тука. Няма лошо.
    3.5 милиона печалба за първото тримесечие, срещу 637 хиляди за миналата година и печалба на акция от 27 стотинки само за едно тримесечие. За последните 4 тримесечия печалбата вече е 79 стотинки на акция или P/E под 10 при приличен ръст на печалбата.

Все такива мечти да има

Коментар

• Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнение
      Мечтаете си тука. Няма лошо.
      Предлагам тогава ти да отрезвиш нас-мечтателите с твоите виждания за позицията. Ще ни сториш ли тая добрина Или просто си карал наред по темите във форума малко след полунощ
      Last edited by Alhimik; 07.04.2011, 08:22.

Коментар

• Мечтаете си тука. Няма лошо.
        търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Първоначално изпратено от Alhimik Разгледай мнение
          Не е странна играта, особено ако сте забелязали големите пакети от последно време в какъв ценови диапазон минават. Просто днес се получи малка изненада за тях, защото тапата отгоре за около 6 000 акции беше погълната от "странични" дребни играчи . Затова и веднага се появи по-сериозна тапа от 37 000 бр. на askа. Да видим, кога ще приключи оформянето на големи пакети - това ще е и ориентир за ценовите нива в бъдеще. Мнението ми, разбира се, не е препоръка за търговия с акцията . Успех
          Ако е своего рода "маркетмейкърство" - добре, ама ... Да не се окаже, че ще извадят още тапи като при ццб например. Там може да си затапват и до нова година. Не е препоръка. И за мен е странно изпълнение, а уж има потеницал. !?!
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Който иска бройки на тия цени трябва да си договаря пакетите, че май скоро няма има. На мен така ми изглеждат нещата, ама сериозните неравновесия се отстраняват в даден момент.

Поздрави на всички оценили потенциала на компанията!

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
              Тук някой играе много странна игра.
              Не е странна играта, особено ако сте забелязали големите пакети от последно време в какъв ценови диапазон минават. Просто днес се получи малка изненада за тях, защото тапата отгоре за около 6 000 акции беше погълната от "странични" дребни играчи . Затова и веднага се появи по-сериозна тапа от 37 000 бр. на askа. Да видим, кога ще приключи оформянето на големи пакети - това ще е и ориентир за ценовите нива в бъдеще. Мнението ми, разбира се, не е препоръка за търговия с акцията . Успех

Коментар

• къде другаде, че не следя всички компании, а само тези, към които имам интерес

Коментар

И не само тук

Коментар

Докато не си направи добър пакет няма да я пусне. Може би ще го играе като маркет-мейкър.

Коментар

• Тук някой играе много странна игра.

Коментар

• От Алианц здраво трупат тука и всичко свързано със Стара планина.

http://www.investor.bg/news/article/114784/339.html

Изменението на портфейла им определено обяснява по-значителната търговия през последните месеци. Интересно е обаче кой е бил на отсрещната страна

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Божке-е-е голямото сравнение - "народът", дето му изгоряха паричките в бамките само преди 14 години, ама той пак там ги трупа Народът е прост финансово, всеки ден се сблъсквам с това.
                          Ами такива са фактите и условията импе, средата не е розова, както отбеляза и Алхимика, балонерите не се виждат на хоризонта, набалончването се отменя с неясен интервал във времето
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                            Добре, че са такива коментари, че да сетите да се включвате. И сега какво толкова сте се притеснили, ами да помня пирамидите, но не съм участвала в тях. А за балонирането - да, нооо къде са балонерите. Не е ли по-добре да дойдат и да балонират. Но не идват.
                            Ами народа е спестил 2 млрд в банки, но не иска да даде 100 мил за м+ц !? Защо така....
                            Божке-е-е голямото сравнение - "народът", дето му изгоряха паричките в бамките само преди 14 години, ама той пак там ги трупа Народът е прост финансово, всеки ден се сблъсквам с това.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Alhimik Разгледай мнение
                              Няма спор в това което казваш и сам стана свидетел, че зададох въпрос на г-н Митанкин на, който получих общоизвестни прогнози, реализирани и очаквани резултати. Смятам, че това което попитах интересува и други играчи с акции тук и ще е по-добре ако отговорите на въпросите бъдат дадени тук отколкото всеки да звъни и да пита.
                              Разбирам интереса Ви към повече информация. Ние също се стремим към повече прозрачност. Същевременно има строги законови правила, които са общи за ЕС.
                              В случай че емитент разкрие вътрешна информация на трето лице, той е длъжен да публикува тази информация едновременно с разкриването й.
                              Това означава че в момента на разкриването й пред трети лица (какъвто случая е форума), тази информация трябва да се представи на КФН, БФБ и медията, с която емитентът е сключил договор.

Първоначално изпратено от 4850 Разгледай мнение
                              Ами лично на мен ми се струва, че може да има връзка с някакви отложени плащания за бъдещ период. Малко нелогично ми звучи, но не и невъзможно. Ако е така то следващите месеци може да се окажат по слаби по отношение на печалбата.

А сега като видях и резултата за февруари - почти същият по отношение на печалба и приходи с леко нарастващ ефект. Март според прогнозите е даже още по успешен. С други думи ни предстои най-интересното
                              Ето линк, който може би отговаря на този въпрос: Значителните повишения, които отчитаме, се дължат на ниската база в началото на миналата година. Увеличението се дължи също така на конюнктурата - основна заслуга са външните пазари, но и работата на мениджмънта на нашите компании, защото бяха намерени нови клиенти. В края на годината е нормално ръстовете да се забавят.

Коментар

• Прецаконото ако смяташ че дружество с печалба на акция от 0,57 лв, редовно раздаващо дивидент и с очаквания значим ръст на печалбата е балон на 7,10 лв. може би трябва да се замислиш че ти просто не си за пазара на акции. Грешката е изцяло в твоя телевизор. И ако не искаш да си сменяш ника на Самопрецаканото, то по добре следвай съветите на доста пишещи в този форум и инвестирай в депозити.

Коментар

Working...
                                X