IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

М+С хидравлик АД (MSH / MCH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• не изключвам вариант 20 ст. дивидент и сплит.

Коментар

• За да затворим темата за днес:

М+С = ВНЛ

.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Така е - затова и ХЕС е по скъп
        Не, просто защото една Нова акция на Любовното послание ми струва около 54 стинки, а една Нова Хесовица - около 35 стинки...

Коментар

• Така е - затова и ХЕС е по скъп

Коментар

Би било прекрасно, но зависи от инвестиционните им намерения. А бяха години даваха и по 4 лева
            Бяха, ама преди сплитчето... ся сме и нагли - искаме по 70 стинки дивидентец... се едно преди 35 кинта дивидент...

Ного яко, за акции, за които съм плащал по 26-28 кинта...

Според инфото на господин Митанкин - над 15 000 000 кинта дивидент - как да не ги обича човек? По груба моя бръза сметка, пръвоначалната инвестиция съм си я избил на около 148% САМО от дивидент... а при хесовиците показателите ми са дори още по-добри !!!
            Last edited by Императорът; 27.01.2012, 13:33.

Коментар

Би било прекрасно, но зависи от инвестиционните им намерения. А бяха години даваха и по 4 лева
              По 4 лв., но преди сплита 1:50...

Ето статистиката:

фин.год... ДИВИДЕНТ
              1997 …… ...368 000
              1998 …… 1 041 000
              1999 …… 1 041 000
              2000 …… 1 041 000
              2001 …… 1 042 000
              2002 …… 1 042 000
              2003 …… 1 042 000
              2004 …… 1 041 000
              2005 …… 1 041 000
              2006 …… 1 119 870
              2007 …… 1 233 330
              2008 …… ...822 220
              2009 …… 1 233 000
              2010 …… 2 603 680
              ОБЩО ... 15 711 100

Коментар

• Лично аз се надявам на дивидент между 50 стотинки и един лев. Да видим. Имаше интервюта в които прогнозираха инвестиции от 9 милиона за 2012 г. Според мен дори един лев дивидент няма да им затрудни инвестиционната програма.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Пак остава много за инвестиране дори и при 70 ст. дивидент.
                  Дори и при 70 стинки дивединтче, пак ще съм на далаверка, че съм прехвърлил към Жабокът... щото за тия кинти човек чоже да си купи Обикновени Жабоци, вместо Привилегировани Жабоци и да гушне по един кинт дивидентец.

Коментар

• Дано много яко дружество е

Коментар

Пак остава много за инвестиране дори и при 70 ст. дивидент.

Коментар

• Би било прекрасно, но зависи от инвестиционните им намерения. А бяха години даваха и по 4 лева

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
                          Имепе, че честно
                          имаш ли продажба на МЦХ някога

Или имаш само покупки от време оно?

Имам, имам... но немного.

Коментар

Дивидента може би ще е около 0.20 споре мен- дано е и повече , но има потенциал за още разтеж
                            Подобна сума ми е толкова далеч от очакванията че бих бил силно разочарован. За мен минимума на дивидента би трябвало да 40 ст. За предпочитане някъде около 70 ст.

Коментар

• Дивидента може би ще е около 0.20 споре мен- дано е и повече , но има потенциал за още разтеж

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                                Поздравления за страхотната година за всички свързани с дружеството и неговите акционери Мениджмънтът се справя отлично и кеша сериозно набъбва поредно тримесечие. Да видим накъде ще се насочи.
                                Ако наистина няма спад тази година, цената е повече от добра Но аз нямам бърза работа, ще почакаме и ще видим.
                                Аз може да се повтарям, но най-ще де зарадвам да се насочи към дивидент

Коментар

Working...
                                X