IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

М+С хидравлик АД (MSH / MCH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Махни ги да не се мъчиш- защо ти е да имаш една от 5те наи добри компании на БФБ

Коментар

• Ми нищо не пречи, пазара е всесилен.
      Дай ми ги на 6.50, хем намазваш доста,хем ще се освободиш от терзанията си.

Коментар

• Абе гледам много го хвалите МСН -че погледнах имал съм някоя и друга акция- че гледам пазарната ми е 2,8-че въпроса ми е какво се е променило от тогава -и че какво му пречи пак да се върне на таз цена.Не е препоръка естественно.Късмет де.
        Първоначално изпратено от Alhimik Разгледай мнение
        Е пак ли бе Импе? Нали обеща, че няма да продаваш повече

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Хъх - май шитнах сгодно, ърм?
          Е пак ли бе Импе? Нали обеща, че няма да продаваш повече

Коментар

• Хъх - май шитнах сгодно, ърм?
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
              А бе то от минаването през ума до това да го направиш си има голяма разлика. И аз съм като теб, алхимик
              Така е Трейдър - едно е да го мислиш, друго да имаш топки да го играеш. Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от 4850 Разгледай мнение
                Това на български как ли би прозвучало
                Ами това на български означава, че един от аналозите на МСН, а именно Sauer-Danfoss Inc., който според мен беше ( а и може би продължава да бъде) най-подценен спрямо EATON Corp. и Parker Hannifin за има - няма месец е дръпнал с 45% напред в пазарната си капитализация. Сега преки аналогии между МСН и SHS разбира се не е удачно да се правят, но за мен беше по-интересно да сравня ръста на тези 3 изброени компании спрямо ръста на DOW и може би си струва да се направи преглед на бетите им , а аз си мисля, че поне за този показател може да се направи пряка връзка с МСН и нашия т.нар индекс. Надявам се да съм ви дал повод за размисъл. Успешни инвестиции днес.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4850 Разгледай мнение
                  Жокер :

http://finviz.com/quote.ashx?t=SHS

Даже 52 и кусур вече.
                  Оттам нататък Менделеевия да ти отговори

Коментар

• Първоначално изпратено от Alhimik Разгледай мнение
                    Абе някой гледал ли е как се движат пиърите на МСН. SHS на 06.01.2012 е бил 35,52 US$ а вчера е на 51.68US$. Честито на този който го е отиграл това, макар, че и на мен ми минаваше през ума.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                      А бе то от минаването през ума до това да го направиш си има голяма разлика. И аз съм като теб, алхимик
                      Хайде без лиготии, ако може Че е кораво това дружество - няма спор !

Коментар

Абе някой гледал ли е как се движат пиърите на МСН. SHS на 06.01.2012 е бил 35,52 US$ а вчера е на 51.68US$. Честито на този който го е отиграл това, макар, че и на мен ми минаваше през ума.

Коментар

• Абе някой гледал ли е как се движат пиърите на МСН. SHS на 06.01.2012 е бил 35,52 US$ а вчера е на 51.68US$. Честито на този който го е отиграл това, макар, че и на мен ми минаваше през ума.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            На хубавата булка всички са и мераклии
                            Киро, станал си "Заслужил инвеститор" май като гледам тия дни. И се ослушваш и не черпиш, а ?

Коментар

• На хубавата булка всички са и мераклии

Коментар

То на 6 или 5 и аз ще се наредя пак . Но да видим Елана докъде ще стигнат.
                                Има защо

Коментар

Working...
                                X