If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе гледам много го хвалите МСН -че погледнах имал съм някоя и друга акция- че гледам пазарната ми е 2,8-че въпроса ми е какво се е променило от тогава -и че какво му пречи пак да се върне на таз цена.Не е препоръка естественно.Късмет де.
Ами това на български означава, че един от аналозите на МСН, а именно Sauer-Danfoss Inc., който според мен беше ( а и може би продължава да бъде) най-подценен спрямо EATON Corp. и Parker Hannifin за има - няма месец е дръпнал с 45% напред в пазарната си капитализация. Сега преки аналогии между МСН и SHS разбира се не е удачно да се правят, но за мен беше по-интересно да сравня ръста на тези 3 изброени компании спрямо ръста на DOW и може би си струва да се направи преглед на бетите им , а аз си мисля, че поне за този показател може да се направи пряка връзка с МСН и нашия т.нар индекс. Надявам се да съм ви дал повод за размисъл. Успешни инвестиции днес.
Абе някой гледал ли е как се движат пиърите на МСН. SHS на 06.01.2012 е бил 35,52 US$ а вчера е на 51.68US$. Честито на този който го е отиграл това, макар, че и на мен ми минаваше през ума.
Абе някой гледал ли е как се движат пиърите на МСН. SHS на 06.01.2012 е бил 35,52 US$ а вчера е на 51.68US$. Честито на този който го е отиграл това, макар, че и на мен ми минаваше през ума.
А бе то от минаването през ума до това да го направиш си има голяма разлика. И аз съм като теб, алхимик
Коментар