Първоначално изпратено от danetha
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
М+С хидравлик АД (MSH / MCH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Yordan_Nickolov Разгледай мнение
След 3 месеца щели да ги извикат пак,може би,евентуално,според зависи.......а дотогава работниците да минат на слънчева диета или на гладолечение.
Предположението ,че това са ниско квалифицирани хора,цигани,е без съмнение.Още повече локацията е в Казанлък.Колкото пъти да ида в центъра или се разходя из града,90% са цигани.
Прави впечатление и друго,което местната фауна пропуска ,защото е субективна.
инж. Владимир Спасов обяви , че има спад на икономическата активност в Европа
и допълни, че има отлив в търсенето на хидравличните изделия.Last edited by danetha; 29.03.2024, 09:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеЕ той ако има два лева в джоба си, ще троли ли по цял ден във форумите? Питай го да ти даде обоснавана прогноза за нещо си, извън това да пуска картинки с подводници и ще видиш... Вероятно модераторите ще ми изтрият коментара но нищо, рано или късно ще останат само троловете с картинките тук...
Къде сте глътнали вода,че сте толкова нервен ганчев?
А обоснованите прогнози струват пари.Вие получавате безплатно само картинките с подводници.Last edited by danetha; 28.03.2024, 21:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Аре стига дрънка. Приемай предложението и да видим кой крив, кой прав?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Наистина ли е валидно ?
Не мога да повярвам.Аз мислих,че си се отказал
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеПредложението още е валидно
Не мога да повярвам.Аз мислих,че си се отказалLast edited by danetha; 28.03.2024, 19:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеРибарче, аз лично ти препоръчвам ...да се насочиш към БГ МамаMSH / 5MH М+С хидравлик 11.100 10 111.00 +0.91%
Явно някои хора с по- слаб багаж имат проблем с осмислянето на най-обикновена информация.
От същия линк може да видиш,че цената пада от 12.20лв през септември 2023 до сега !!!
6 месеца цената пада !!!
Кое те накара да мислиш,че нещо се е променило ?? Ако се качи над 20лв тогава може да почнеш да се възбуждаш.
Утре,вдрудиен като лиснат пак 20к бройки до 10лв тогава какво правим ?
Коментар
-
Вие бавноравиващи ли сте в този форум не мога да разбера???
Нещо променило ли се е ? НЕ
Колко беше преди 1-2 мес. ? 12 лв
Колко е цената в момента? 10.80 с една средна работна заплата оборот.
Е ???Рибарче, аз лично ти препоръчвам ...да се насочиш към БГ МамаMSH / 5MH М+С хидравлик 11.100 10 111.00 +0.91%
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеКак така все греди удряш
Нещо променило ли се е ? НЕ
Колко беше преди 1-2 мес. ? 12 лв
Колко е цената в момента? 10.80 с една средна работна заплата оборот.
Е ???
Коментар
-
Кучетата си лаят,акцията се потапя
Скоро трайно под 10лв
Коментар
-
Това е много глупаво решение. Когато бизнесът поеме нагоре и имат пак недостиг на хора, тези няма да се върнат. Можеха да ги задържат, все пак разходите им за заплати не са толкова високи. Много разочароващо
https://financialtribune.bg/bg/parit...vi-uvolneniya/
"Второто предприятие, където ще има приключване на трудовите отношения с голяма част от работещите, е „М+С Хидравлик“ АД в Казанлък. Те са заявили уволнение на 128 служители от 16 април, съобщи днес Любен Георгиев"destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеЖалко,че няма къси продажби на БФБ
Готов е да влезе в ролята на
Скоро трайно под 10лв
Коментар
Коментар