If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Асенова крепост има огромен потенциал, защото произвежда оборотен продукт, изнася и има модерно оборудване. Друга ракета е LAVEN - там от миналата година има руски собственик, който има достъп до необятен пазар.
отговор
Някой погледна ли днес ASKRE. В някой от форумите го препоръчах, но не ме послушаха ( или са изчакали). Ето ви сега една нова ракета. Поразпитайте малко за нея защото информация в пресата липсва и ще видите че тя наистина е такава. Успех на всички.
Някой нещо да каже за ASKRE. Не подценявайте единствения производител на полиетилен. Пълнете докато е време.
Коментар
Kate
"Ракетите" през 2005
М+С хидравлик и Кораборемонтен завод Одесос
Двете дружества работят много добре, а оценката им от пазара е меко казано смешна. Явно наистина ще трябва да изчакаме увеличението на капитала за да достигнат нормални за търговия нива.
Някой погледна ли днес ASKRE. В някой от форумите го препоръчах, но не ме послушаха ( или са изчакали). Ето ви сега една нова ракета. Поразпитайте малко за нея защото информация в пресата липсва и ще видите че тя наистина е такава. Успех на всички.
Коментар
Surprise
"Ракетите" през 2005
Току виж и ХИМКО тук - днес в БГ- 40, утре в БГ-8.Ами Кремчето - него май го забравихте.
За 2005 мога да кажа: РЕНЕСАНС В СТРОИТЕЛСТВОТО НА СОЦ.-РАКЕТИ !!!
Коментар
БТК с 4-те двигателя
"Ракетите" през 2005
Тази БТК направо ще ме скъса - абе хора я да си купим по 2 акции от нея и след 5 години да сме ве4е милионери )))))
Коментар