IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Заспали" дружества

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• v-k stadart- Разпродават “Булгартабак” до края на годината

До края на годината ще бъдат продадени всички тютюневи фабрики от "Булгартабак холдинг".
    Това обяви шефът на дружеството Христо Лачев. До 20 октомври ще бъде пуснат на борсата "Пазарджик БТ", през ноември ще е конкурсът за "Дупница БТ".
    През ноември и декември паралелно ще върви и продажбата на дружествата в Сандански, Ямбол и Смолян, а също и на Асеновград и Шумен. Все още няма определен метод за продажбата на "Кърджали БТ" и "Гоце Делчев БТ". В момента се прави становище на ръководството на холдинга за съдбата на пет задгранични дружества - две в Москва, две в Калининград и това в Подолск.
    Ще се реши дали те да бъдат запазени или ликвидирани. От миналия месец холдингът изнася български цигари и за Австрия, а преди това имаме експорт и в Италия.
    Невена Мирчева

Коментар

• Да, на приятелчета дето продаваха под 90ст. WWW им се стъжни, когато цената се върна над 1 лв. Аз пък тогава бях от тези дето купуваха и естествено имам акции!

По мое ЛИЧНО МНЕНИЕ дружеството е доста подценено /особено на фона на някои други/ и смятам че Пазарът ще го оцени, но разбира се това не е препоръка за покупка или продажба ...

Коментар

• Прав си, дружеството е уникално купувайте без значение на каква цена. Все пак се надявам скоро да не сменят борсовия му код от WWW на WC. Просто шега.

Коментар

• Аз под раздвижване имам предвид вчерашните обеми и покачване на цена. Днес не виждам желаещи да продават на 1.09 примерно. За 15-те акции съм съгласен, но да видим колко ще е до 13ч. Естествено си давам сметка , че това е Бг - дружество. Но смятам . че има потенциал за покачване. Виж за справка на Инвестора показателите и цената на акциите му в момента и преди няколко месеца) Успехи!

Коментар

• Стенли,давай в същия дух. Но акциите мисля са 1420000.

Коментар

• Мелон, сравнението ми беше иронично , надявам се си схванал. Основната ми мисъл беше за раздвижването на търговията и причината която я поражда .

Коментар

• Мисля , че не взимаш всичко предвид. Освен това по мое мнение не е съвсем коректно сравнението с пари в депозит и пари , изграждащи бизнес.

Коментар

• Нормално е WWW да е смешно евтино, все пак за 6 месеца да направиш 18 000 лева нетна печалба, при 1 640 000 лева акционерен капитал не е май голямо постижение. Всъщност хората с трите W май е по-добре да вкарат паричките в банков депозит, със сигурност годишната лихва ще е по висока от нетната им печалба . Иначе търговията се раздвижва, само се търсят рибки да захапят. Досега рибата кълвеше - от десния джоб та в левия, и тези огромни 15 бройки днес пак са на този принцип. Все пак време е вече рибката да излезе и извън джобовете . Хайде със здраве!

Коментар

• Какво се е раздвижило, 15 акции са минали
                    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• WWW e sme6no evtino

Коментар

• А МАК?

Коментар

• Гледам WWW се раздвижи. Крайно време беше!
                          Имам акции.

Коментар

• Kakto pri RXB, taka i pri GAGBT turgovite 6te sa na po visoki niva ot sega6nite zatova investicijata v njah v blizkite meseci e obre4ena na pe4alba

Коментар

• Има вярно, Расото, но нека не забравяме, че си има готини дружества, които си струват напомпването.
                              Да.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Щом си поемаш накакъв риск, печалбата ти е заслужена, дори и да не знаеш какво правиш. Просто си извадил късмет, но късметът никога не трае вечно и в дългосрочен план ще се отсеят тези които могат да печелят повече отколкото да губят.Все пак, много акции вече достигнаха реалните си стойности и ще става все по-трудно да се правят големи спекулативни печалби.

така , че радвай си се на печалбичките и инвестирай в знания!!!
                                Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

Working...
                                X