IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Заспали" дружества

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Заспали" дружества

Не съм съгласен, ама хич! Албена не е надценена, дори обратното, останалите дружества на холдингът като цяло макар и малки са доста качествени и печелят добре - Албена автотранс, Торготерм, х- Соколец, Бряст... не съм съгласен и за лошото управление и развитие на въпросните дружества - та Албена се превърна във водещата туристическа компания, която непрекъснато се разраства и като база, и като печалби, а един Бряст например, който беше фалирал, отново печели добре. Същото може да се каже за Соколец тоже. И това ако лошо управление е...
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• ALBHL

До Златана рибка:
      За DOVUHL съм абсолютно на едно мнение с теб + доста обезпокоителна некомпетнтност/неефективност на мениджмънта.

Коментар

• ALBHL

Не ситам ALBHL за "недобър", просто в сравнение с посочените от мен ми се струва доста по-скъп. Освен това има много малки дъщерни дружества, съответно слаби приходи на консолидирана база, а цената му се крепи единствено на дела в ALB. Само,че по мое виждане ALB е като цяло надценена и второ, не ми харесва взаимообвързаността на двете дружества - при тях непрекъснато се вземат някакви решения за някакви финансови операции с тотално неясен смисъл и неясен "печеливш". Мениджмънтът изглежда коректен във взаимоотношенията си със акционерите, но нещо не го виждам със сериозен потенциал да развива дружествата.
        Но отново да подчертая: Струва ми се скъп на относителна основа.

Коментар

• "Заспали" дружества

Видите ли защо не се занимавам с холдинги? Който иска да дава 7 кинта, за да вземе 11 стотинки, аз не ща - по-добре да си купя някоя е друга акциика от дъщерните дружества на тоя холдинг - М+С, ХЕС или Елхим - дивиденти съответно 4лв, 50 и 20 стотинки.

Коментар

• "Заспали" дружества

11.4 ст

Коментар

• "Заспали" дружества

Между другото, юГенералът, по колко дивидент снасят Стара планина, знаеш ли?

Коментар

• "Заспали" дружества

Не си прав, Генералът, оттам се вземат дивидентите на МСН, Елхим-Искра, ХЕС, както и на двата споменати холдинга... а може би и на други дружества.

Коментар

• "Заспали" дружества

грешиш мой човек. от там се взема и от труд и капитал, а ако питаш мен човека си е взел дивидента от МСН. но ти явно за тях не си и чувал. айде със здраве

Коментар

• "Заспали" дружества

само да ви обърна внимание че императора, който не обръща внимание на холдинги, иначе в друга тема обясняваче как си взема дивидента от бившата ПИМБ - там дивидент дават само на Стара планина холдинг

Коментар

• "Заспали" дружества

Mnenieto mi za DOVUHL e mnogo ..., kato si pomislia samo za Radosvet Radev i shte se izdraifam, sas skromnia mi opit sam vizdal toia chovek kakvi iztochvania pravi, razparchetiavane i prodavane na obosobeni chasti, kato mazoritari v bivshi dosta golemi stopanski subekti sa vkarani ofshorki kato Apachia Ltd- kipar. Znam li moze i da gresha.

Коментар

• "Заспали" дружества

Pl., zashto schitash Albhl za nedobar holding, poznavash li portfeila im?- za informatsia.10x

Коментар

• "Заспали" дружества

Защо да се е политизирал? Питам теоретично, с холдинги не се занимавам.

Коментар

• "Заспали" дружества

Императоре "Стара планина" прекалено се политизира.Внимание Дърво!

Коментар

• Подценените холдинги

Момчета печелете сега ! В управлението на холдингите е като орел-рак-щука.Дръжте за лидерите
                              PETHL I RAZHL.-другото е боза.

Коментар

• Подценените холдинги

Съгласен съм, но със едно уточненеие - Развитие не е дотатъчно ликвиден , дълго време към него нямаше никакъв интерес, но и при сегашните ценови нива липсват продавачи. Въпросът е в каква посока ще върви вторият ешалон холдинги.

Коментар

Working...
                                X