IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Заспали" дружества

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Заспали" дружества

Може би имаш право до някъде, Императоре. Но едва ли е точно балон от типа на Петрол. Компанията е добра и просто си стои на нивата, които й подобават. Но такива компании са задължителни за диверсифициране на портфейл.

А Елените не ме кефи (ако това имаш предвид). Това дружество е яко източено. През изтеклата година са продали всички дълготрайни активи. Държи 98% от някакво ООД със сходно име и през него си прави далаверите. Умряла работа.

Коментар

• "Заспали" дружества

Не знам, Ави... Софарма си е балон, е вече все по-малко такъв, както казах.
      Между другото Еленчетата още спят между Морето и Планината...
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• "Заспали" дружества

Общинска банка!

Коментар

• "Заспали" дружества

Кой ги изтропа тия SFARM

Коментар

• "Заспали" дружества

dnekov.abv.bg какво, Джаксън?

Коментар

• "Заспали" дружества

Imperatore, дай моля те едно ICQ, искам да те попитам нещо!

Коментар

• "Заспали" дружества

Ето ви едно заспало дружество!!!

Захарни заводи на протест срещу разпределението на квотите за внос

200 работници и служители от захарните заводи в Горна Оряховица ще протестират пред сградата на областната администрация във Велико Търново срещу неравномерно разпределените квоти от сурова захар.

В писмо до финансовия министър те настояват да се прекратят репресивните действия на Агенция "Митници" към завода с цел облагодетелстването на други фирми.

Според протестиращите над 75% от квотата е дадена на един вносител, в резултат на което пазарът за захар отново ще бъде монополизиран.

На 1 януари митническите органи във Варна и Бургас проведоха мащабна репресивна акция срещу захарните заводи. Това бе направено с цел да не изпълним регистрацията на митнически декларация в деловодството на Централното митническо управление.
                В същото време декларациите на друга фирма бяха оформени предварително, съобщи изпълнителният директор на заводите Георги Узунов, цитиран от “Дарик радио”.
                Той е информирал за това финансовия министър Милен Велчев. Според Узунов изкуствено са създадени пречки както на митница “Бургас”, така и на митница “Варна”, за да се намали максимално квотата на завода.

Ако монополната ситуация в интерес на друга фирма не бъде променена, протестите ще продължат през следващите дни в Горна Оряховица и София.

Коментар

• "Заспали" дружества

Императоре, чета форумите и от постингите на всички мога да откроя тебе и още няколко човека, които мислят трезво и не говорят празни приказки. Преди време бях писал че GAMZA е доста подценена. Това беше когато цената и варираше около 2.10. В момента е доста над това и все още смятам че може да расте, като една цена от 4.30 - 4.50 ми се струва реална. Какво е вашето мнение

Коментар

• "Заспали" дружества

Nivoto na cenite e mnogo otnositelno, taka misli6 samo ti...

Коментар

• "Заспали" дружества

Добри новини може ида има за СОФАРМ , но цената е силно раздута и трябва да се корегига и след определено време може да има и покачване.

Коментар

• "Заспали" дружества

Kakvoto i da se govori sa SFARM te sa nai evropeiiskoto drujestvo po stabilnost i investicii- o4akvam samo dobri novini sa nego..

Коментар

• "Заспали" дружества

Не знам, нямам акции в холдинги.

Коментар

• "Заспали" дружества

До Императора - да така е, но би ли ми казал къде не ги мамят. Можеш ли с ръка на сърцето да кажеш че управителите например на Албена инвест, Доверие, Синергон и сие са почтени спрямо акционерите.
                            Навсякъде мениджмъта е един и същ - крадлив, както и некомпетентен.

Коментар

• "Заспали" дружества

Kostenez HHI-производството на хартия и изделия от нея!
                              Mislia ze samo leko e zaspalo!

Коментар

• "Заспали" дружества

Света софия мно-о мамят дребните акционери, така ми се струва.
                                Гоче, какво беше "хи-хи"?

Коментар

Working...
                                X