IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Заспали" дружества

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Заспали" дружества

Георгиев е готин, ама вече трябват млади хора. А от нашия випуск всички сме в УНСС и Софийския, има и малко МЕИ. Случва се да минавам през шефа но като випуска преди нас - 95 и нашия няма да има младежите на последък пообъркани ми се виждат, само бригади по - чуждо са им в главите няма инициатива в БГ, ние въртяхме дребна търговийка още преди да завършим.
    www.targ.bg

Коментар

• "Заспали" дружества

Abe daskale, ti nesto mnogo obichash umalitelnite, da ne si ot onezi petli s mekite kitki ))) Kaji kakvo prepodavashe v 56-to, imam prijateli tam, deto sa uchili bash 96-98 Ste te hvanem, kaji po kakvo beshe daskul, da se posmeem zaedno .

Коментар

• "Заспали" дружества

Апропо, миячът, ти отиде ли за съвет при Любо Пенев както ти казах?
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• "Заспали" дружества

Ohooo, daskaleee, pak li pravish kupon na horata vuv nedelja? ))))))) Ajde ..., pishi oste - SHOW-to NA DASKULA )) Kakvo pedavashe be daskule v 56-to?

Коментар

• "Заспали" дружества

Daskale ti ne si u red !!! Chestno!

Коментар

• "Заспали" дружества

A, ako beshe s boen, napravo steshe da e kupon! Momche, ti ne si nikakuv daskul, ami si edin bolen ... deto si igrae s demoto, puk misli che e hvanal .... Ajde, u levoo selooo

Коментар

• "Заспали" дружества

Как тогава от 56-0, само от един клас 7-8 ученици влязоха висше само в специалности, свързани с моят предмет? Аз съм си мно-о готин учител.
                И няма да се накисна, щото аз съм Императорът.
                Напротив - все по-силен и могъщ ще ставам.

Значи, разминали сме се, колега... кво да правиш. А помниш ли шефът Георгиев? Ле-ле-е-е-е, страхотен образ, такъв директор няма никъде, убеден съм... Виждал съм го да гони учениците по коридорът с воден пистолет. Но толкова го уважаваха, че всеки ученик беше готов за г-н Георгиев и в огънят да влезе. В кабинетът му постоянно имаше бивши възпитаници на 56-о, дошли му на гости. Ей-това се вика педагог!!!

Коментар

• "Заспали" дружества

Daskale, chuval li si, che njama tupi uchenizi, a tupi daskali koito ne mogat da prepodavat. Ne se uchidvam, che sa te izritali ottam! Ama tuka s akziite kak ste se nakisnesh ne e istina! Samo stoj ta gledaj

Коментар

• "Заспали" дружества

Дипломирах се 96г., Имахме само един мъж преподавател Гърдишки до колкото си спомням, но той си беше от самото начало. Готино даскало започнахме да си отваряме очите от доста малки програмата не беше лоша, всички от първите випоски се реализираха доста добре, но доколкото имам инфо, след нас се е размила историята. Поздрави.
                    www.targ.bg

Коментар

• "Заспали" дружества

Виж ти... май беше периодът 1996-1998-а.

Коментар

• "Заспали" дружества

Те не че са го жертвали готиното курортче. Просто не искат да го делят с никого и си правят разни врътки. Някой някъде във форума много правилно беше посочил, че едно дружество, за да е заспало, може би има някаква причина и трябва да търсим такива заспали дружества, при които някакъв фактор се е изменил - мениджмънт, пазари и.т.н. или при които има перспективи нещо да се измени в предвидимо бъдеще. Или пък да купуваме добри заспали дружества, които още не са забелязани. Истината е, че задължително трябва да се четат отчетите. Въпреки че и на тях на може напълно да им се вярва. Щом има мърлячи, които да заверяват отчета на Химко, значи всичко може да се очаква.

А учителската работа сигурно най-малкото е била забавна. И мен много ме привлича тази професия. Но не знам, парите са малко и перспективите - неясни. Може би е по-добре да продължа аз да се уча преди да започна да уча другите.

Коментар

• "Заспали" дружества

Императоре, кои години си преподавал в 56 - то, аз съм от първия випуск мениджмънт, много ми е любопитно.
                          www.targ.bg

Коментар

• "Заспали" дружества

Гледай ти, гледай ти... кво ли е това дъщерно, та заради него са жертвали готиното курортче? Е, при нужда ще ги избягам - не са ми много, благодаря ти.
                            20 двойки за 20 минути? лесно е. Дигам първи №. Първи въпрос - отговорът е "Мъ-ъ?" Повтарям въпросът и получавам тъп поглед. Следват втори и трети въпрос, отговорите варират от "Ъ-ъ-ъ", придружен с взор отправен в неизвестното, до отчаяна мимика с ръце и рамене. Моята следваща реплика е "Сядай, двойка!" Процедурата трае около 50 секунди. Следва №2, №3, №4, №5 и т.н. Почва колективно хленчене - "г-не, що ни пишете толкова двойки, ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ!!!!" " по две причини - отговарям ведро-ведро аз - Първо - нищо не знаете, дажа какво учим и второ - не ме кефите!!!"
                            Това беше един кошмарно тъп клас в Тесктилният, от който оставиш 6 идиотчета на поправка, чак за септември. Отивам после на гости - гледам - те всички минали в 10 клас!!! Имаха късмет, че не ми подновиха договорът, щото щяха да стоят в 9-ти клас до пенсия - моята или тяхната.
                            Не мисли, че жесток човек съм - просто справедлив съм. Напр. в първото ми у-ще - 56-0 в Люлин за 2 години не съм написал нито една двойка. Ама то беше елитно и даже най-големите тъпанари там, все измънкваха по нещо, от обща култура, колкото да докопат тройката.

Коментар

• "Заспали" дружества

Как така не си го отворил? Най-обикновен екселски файл. Може би ако си го свалиш първо на хардидиска, няма да имаш проблеми да го отовриш. А данните в най-обобщен вид са следните: В началото на периода ДМА - сгради (демек хотели) и земи и терени 28.769 млн. лв. В края на периода ДМА са 0!!!! Няма дълготрайни нематериални активи. Единственият дълготраен актив е инвестиция в дъщерно предприятие с отчетна стойност 11 млн. лв. Дъщерното предприятие е Елените Роял Холидей АД, където участието на Елените АД е 98%.
                              Приходи от продажби на услуги - 13 хил. лв.
                              Приходи от други продажби (демек на активи) - 518 хил.лв.
                              Текуща загуба - 505 хил.лв.

Ясно е, че с каквото и да се занимава Елените АД, това не е туристически бизнес. Императоре, симпатичен си ми и не ми се ще да влизаш в куци позиции. Между другото, чудих се, как така си пишел по 20 двойки за 20 минути )) По време на моите гимназиални години оценките по тия предмети започваха от слаб 4 нагоре.

Коментар

• "Заспали" дружества

Не можах да го отворя... кажи ми данните.

Коментар

Working...
                                X