IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Заспали" дружества

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Заспали" дружества

Съскащ, не са 3 а към 45 и никога не съм казвал че съм правил по 2 900%.

Стига измисляхте легенди за мене, бе, хора !!! Още малко ще ми направите фенклуб или нещо подобно!!!
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• "Заспали" дружества

от "ужаса наречен кобос" не мога да разбера офертите за Гагарин. помощ!!! все още ли изостава от ръста на повечето позиции

Коментар

• "Заспали" дружества

s tvoite tri drujestva ne spria, kak gi pravish tezi 2900% napravo ti se chudq

Коментар

• "Заспали" дружества

Помня, Гари, времето, когато и М+С беше същата работа - ако щеш вярвай, борил съм се 5 месеца, за да си купя 20 акции и трябваше да чупя ценови рекорди с поръчките, за да си ги.

Коментар

• "Заспали" дружества

Трудно продаваеми?!?!?
            Не, те са трудно КУПУВАЕМИ - питай напремирно Планинецът от колко време драпа да си купи Рила, ама не става.
            Аз лично 4 месеца се надцаквах с някакъв колега за Яйчицата, ама пак не успях да си взема, същото е и при Складова техника.
            Затова са неликвидни - щото ниой не продава, а и заради тъпото ограничение не мога да дам оферта от примерно 11.80 кинта за Яйцата да кажем, щото предната сделка, видите ли, била на 6.21. Бати глупостта!!!

Коментар

• "Заспали" дружества

Императоре, много са неликвидни тия малки компанийки. Теб това не те притеснява, ти влизаш и в непублични даже, но моята философия е по-различна - щом са трудно продаваеми, значи са рискови. Не ми харесва идеята да замразя някъде пари и после да не мога да ги изтегля. Въпрос на виждане де, може и ти да си прав.

Коментар

• "Заспали" дружества

VAMO ! Погледнете му показателите пък и май ще стопират миналогодишното намаление на капитала.
                Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• "Заспали" дружества

Да, Гари - напримерно посочените от мен в самата тема.

Коментар

• "Заспали" дружества

MOMKR ! GLEDAITE KAKVO SHTE STAVA TAM! EDNO OT MALKOTO NERAZRABOTENI SUKROVISHTA

Коментар

• "Заспали" дружества

Като например HDOM.
                      Мненията ми не са препоръка за търговия с финансови инструменти!

Коментар

• "Заспали" дружества

Дойде време да се ровим в дружества, за които до скоро не бяхме чували нищо. Дали да не ги подкарам по списъка. От "А" до "Я". Ама то за 90% от тях предлагане никакво няма.

Коментар

• "Заспали" дружества

Някой наблюдавали Симат-Габрово.Собственият им капитал е доста над цената в момента.

Коментар

• "Заспали" дружества

Ti si vzemi muni4ko i sled vreme da ne zabravi6 da po4erpi6:-)

Коментар

• "Заспали" дружества

vipom .. ne mu vqrvam... kuhu e mnogo... ne se nabutvai s mnogo tam... ..

Коментар

• "Заспали" дружества

Mom4eta, sled KDN, HIMKO i GAZ hvurljaite po edno oko i na VIPOM...

Коментар

Working...
                                X