IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Заспали" дружества

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Заспали" дружества

На загуба беше, щото Софарма спряха да им купуват някаква смрадлива субстанция. Мисля, че за 9-месечието имаха по-голяма загуба, отколкото е годишната. Оттук нататък може да направят три неща - да намерят друг клиент, да сменят производството или най-готиното - да почнат да правят аналог на Софармовото лекарство.
    Независимо от всичко - има търсене на 26 кинта - но никой не ще да продава - просто акционерите са наясно, че дружеството е едно от най-добрите на БФБ и тая загуба е временна. Аз можех да продам моите на 31 с почти 100% печалба, но не ги, щото не съм се побъркал.

Пасханец, те не правят спринцовки, доколкото знам - тях ги фабрикува Момина крепост.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• "Заспали" дружества

Medika proizvejda kofti neshta - kato sprincovki naprimer.

Коментар

• "Заспали" дружества

Тогава как ще обясниш загубата тази година, след като всичко е преобурудвано и си е работило цяла година? А да, и ти на тия мизерни 200 бр., разбити на поръчки за по 10-15 акции търсене ли му казваш?
        Медика не бих купил дори и цената и на акция да беше наполовина!

Коментар

• "Заспали" дружества

Миналата година бяха на добра печалба, по-миналата бяха на загуба, защото повечето цехове бяха преоборудвани и поради това доста месеци не работиха.
          А както съм казвал, новопостроеният цех за превързочни материали (работещ от 16 месеца), при пускането си беше най-модерният в Европа.

Коментар

• "Заспали" дружества

Добре, като има търсене и то нае нелоша цена, защо никой не продава?
            Защото акционерите знаят, че дружеството е качествено.

Коментар

• "Заспали" дружества

Като са толкова добри, защо регистрират загуба след загуба?

Коментар

• "Заспали" дружества

С тази имитация на търговия и разните кросчета, дето ги връткат, познай как ще изреве някой . . .

Коментар

• "Заспали" дружества

???

Коментар

• "Заспали" дружества

ОDES не е дърво, MCH не е дърво, ORG не е дърво и други, които на този етап няма споменавам, защото не искам

ПРИМЕР ЗА ДЪРВО : МЕДИКА

Коментар

• "Заспали" дружества

Медика е едно от най-модерните предприятия в БГ, ако не и най-модерното.
                      Според теб кое не е дърво?

Коментар

• "Заспали" дружества

А бе Медика е дърво, това е ясно за всички. И ако продължат да губят така ларш, скоро не само дивидент, но и заплати няма да могат да дават. . .

Коментар

• "Заспали" дружества

Какво имаш в предвид?

Коментар

• "Заспали" дружества

Жалко само, че източването става по-лесно. Справка: Слънчеви лъчи-Провадия - София.

Коментар

• "Заспали" дружества

То доста дружества си преместиха регистрацията в София... Нали там е централата на мажоритаря - това няма нищо общо със самата дейност - колко световни корпорации имат клонове по цял свят и какво? Не работят ли?

Коментар

• "Заспали" дружества

Защо ли Медика Сандански се премести в София по регистрация
                                и как ли оттам ще следят подрастващите водорасли от екофермата си ?
                                Навярно санитарите ще им изпращат SМS-и

Коментар

Working...
                                X