IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Заспали" дружества

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Заспали" дружества

Добре, добре - Инвесторът са бати лъжците... заради вас замалко да ми изгори пицата, дето си я готвех за обяд.
    Повече проверки няма да правя - вярвам на инвесторът, доколкото ми пука въобще, а то е твръде малко, защото акциите ми в тоя холдинг са точно 0.

Ако не си обядвал, Байо - бягай яж, не се разправяй с глупости.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• "Заспали" дружества

Императорът е прав за ръст от 43% на нетната печалба на Албена инвест холдинг. Толкова е според консолидирания отчет. И отчетът беше преданен още на 16.02.05г. /един от първите предадени консолидирани отчети/. И не мога нещо да разбера какъв е тоя коментар след такова закъснение от близо месец!

Коментар

• "Заспали" дружества

гледам разликата в печалбата с 2003 и 2004. И гледам колко са спаднали приходите от дейността 19460 -> 12262.

Коментар

• "Заспали" дружества

Абе императоре на 600 000 лева печалба 25 000 лева дивидент ли му викаш. Аз на това му казвам бебешки биберон. Защото мажоритарния вместо дивиденти си ги взема по друг начин. А ти продължавай да вярваш на Инвестора.
          Ето ти и откъде да си ги видиш.
          http://www.bse-sofia.bg/download/fin...4a3a514e0d0751
          Аз пък вярвам на самите отчети и на комисията и на борсата. Така че спирам по тази тема

Коментар

• "Заспали" дружества

Какви са тия левчета за Медика, ВНМ?

Коментар

• "Заспали" дружества

Не бъркай Албена с холдингът.
              Защитавам Албена, защото е най-доброто дружество в туристическия сектор у нас.
              А холдингът по принцип не ме интересува - не инвестирам в холдинги. Става дума за факти, не за интереси. А новината лесно можете да я намерите - на заглавната страница с новините напишете горе в полето "Албена инвест" и кликнете върху лупичката.

Коментар

• "Заспали" дружества

мдика де.

Коментар

• "Заспали" дружества

малко са - от лани . 2672000 левчета?

Коментар

• "Заспали" дружества

Е съгласен съм с БаЙ Благой. Освен това ми се ще да зная ИМПЕРАТОРЕ, защо така яросно ги защитаваш тези от АЛБЕНА. Нещо странно ми се вижда. Иначе само респект към теб - бива си те!

Коментар

• "Заспали" дружества

Точно така - ръст 43% на печалбата на Албена инвест спрямо миналата година. На кой да вярвам - на теб или на Инвестор БГ ???
                      Сори - нищо лично, но вярвам на Инвесторът.

Коментар

• "Заспали" дружества

Сега ти каза голяма щуротия. Как така - всички вземат дивиденти от Складова техника, Албена инвест - не ? А, те сигур нямат право, щото не те кефят.
                        За отчетът - не съм го дърпал, защото нямам акции в холдинга - не само в този, но и в който и да е холдинг. Останал съм с впечатление, че ръст в печалбата беше споменат тук, в инвесторът, в новините.

А Медика не пада - напук на тия дето я плюят.

Коментар

• "Заспали" дружества

АААААААААААААААа Императоре вече прекаляваш. Само немога да разбера ти наистина ли не разбираш за какво става въпрос, опитваш се да се заяждаш с хората от форума или просто не ги разбираш нещата. Въобще как можа да ти роди главата ръст. Виж отчетите на ALBHL и си набии в главата че намалението в печалбата им е 35,54 %. КОНСОЛИДИРАНА ПЕЧАЛБА ПО-МАЛКА от колкото през 2003 год.
                          На консолидирана основа печалбата за 2004 год 1 855 хил. лева, а за 2003 год. същата е била в размер на 2 878 хил. лева
                          А сега мой човек забележи печалба на неконсолидирана основа 1 315 хил. лева за 2004 год. и 3 078 хил. лева за 2003 год., което е 2,34 пъти не проценти ПЪТИ по - малко от предходната година. ТИ НЯКОГА ФИНАНСОВИ ОТЧЕТИ ВИЖДАЛ ЛИ СИ. МОЛЯ ТЕ ВЛЕЗ В СТРАНИЦАТА НА БОРСАТА И ГИ РАЗГЛЕДАЙ. Ако не разбираш е твой проблем, ама стига вече си дрънкал глупости че ставаш смешен. Моля те.
                          А в Складова техника мажоритарен акционер ако не си наясно е Акционер фаворит, а ALBHL е миноритарен и от масовата до сега само духат супата и не са видели една стотинка дивидент и няма и да видят.

Коментар

• "Заспали" дружества

То пък новите отчети няма ги...все пак благодаря Байо за това че ме насочи. За 2003 повечето от тия, дето ме интересуват са на печалба, но неголяма - даже и Соколец - най-добри кинти са направили тъкмо Албена Автотранс и Складова техника - както и предполагах.

Коментар

• "Заспали" дружества

А Складова техника? - това е едно от наистина заспалите дружества на БФБ с добър потенциал.

Коментар

• "Заспали" дружества

abe vie ludi li ste!??? :-)
                                za kakvo udobstvo v autobusite na Albena Autotrans govorite?
                                Vie koga za posleden put ste hodili da vidite vuobshte Albena?

Коментар

Working...
                                X