IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Заспали" дружества

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Заспали" дружества:SHERA

prodavaite docato e vreme da ne vi boli glavata sled obstoto sabranie

Коментар

Императоре SHERA продължава да е част отсветовната верига Шератон. Отиди до хотела - питай виж знамената, емблемите и виж какво пише на фасадата - Шератон София хотел Балкан . Никой не е луд да излиза от най-престижната хотелска верига.

Коментар

SHERA е без конкуренция като местоположение, стил, лукс и обслужване. А печабата му като съотношение към броя акции е добра, въпреки големите инвестиции.

Коментар

• "Заспали" дружества

a MSTRY????

Коментар

• "Заспали" дружества

Вярно е за конкуренцията на Шератон. Всеки го знае. Но и клиентелата на този вид хотели в София порасна доста. Иначе не биха се построили новите.

Коментар

• "Заспали" дружества

MCH rules!

Коментар

• "Заспали" дружества

Скачай, САС, смело, вие, пилотите вземате големи заплати, рискувай !!!
                А Шератон е №1 и винаги ще бъде... ама хотелът, не дружеството. В сравнение с него Хилтън е направо жалък - като тръгнем от фасадата и стигнем до обзавеждането вътре.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• "Заспали" дружества

nikoga he bix vliasal v seraton na tasi cena konkyrenciata pri lyksosnite xoteli vsofia ctava vse po

silna dami i gospoda koreicite ne sa glypavi navreme ce isteglixa prodadox icam dovoien zetox ze xotel rila se remontira davseme po visoka kategoria snaete li sen naskoro v stydenskiat grad raboti nov lykcosen xotel koreisite davaxa visok divident sastoto rabotexa pozti bes konkyrensia

Коментар

• "Заспали" дружества

malko me e strah za vlizane na tezi niva za6toto mislq 4e 50-60% ot potenciala e iz4erpan i nerazpolagam s mnogo svobodni pari....
                    samo 6te go gledkam i 6te se nadqvam nqkoi ot moite drujestva da napravi takova dvijenie

Коментар

• "Заспали" дружества

Щом те е яд - скачай вътре. Като направят сплитът ще скочи неколкократно.

Коментар

• "Заспали" дружества

още не е късно. предстои увеличаване на капитала.

Коментар

• "Заспали" дружества

kak me qd 4e ne sam ''IN'' v MCH

Коментар

• "Заспали" дружества

Мале-мале, М+С не се спря !!!!

Коментар

• "Заспали" дружества

Сравняваш с Албена... и аз ще сравня - от 3 или даже 4 години Шератон има спад на печалбите - Албена ръст има... е, май тая година и те регистрираха спад, но нищожен всравнение с шератонският.
                              Впрочем не съм видял последният отчет на Ш., но за да стигне печалбите си отпреди 4 години примерно, трябва да регистрира може би двоен или почти двоен ръст спрямо 2000 г. например.
                              Даже може би копия отк отчетите им се търкалят някъде из бумагите ми...

Коментар

• "Заспали" дружества

Не мразя гърците по принцип - но тия ги видях. Предното събрание беше скандално. Познавам много добре хотелът и дружеството - бях акционер в него от 1997 допреди 8 месеца. И с дивидентите, дето съм ги награбил оттам, съм си купил май най-ценните си сегашни акции. Колкото могъл - доил. А тия мажоритари лъжат като цигани - жълтите по ме кефеха.

Коментар

Working...
                                X