IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Заспали" дружества

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Заспали" дружества

da zashto

Коментар

• "Заспали" дружества

Защо смяташ така?

Коментар

• "Заспали" дружества

Гледам Елана са се наредили да купуват LOTOS)), прегледах и отчета му, струва ми се супер подценено!!!

Коментар

• "Заспали" дружества

LOTOS

Коментар

• "Заспали" дружества

На общото събрание на Симат на 30.03.2005 година ще се вземе решение за продажба на 4 парцела южно от централния път и ще търсят да отдадат под наем един от цеховете си / за стъклена вата/ най-много за 2 години.Инвестиционнта им програма за 2005 година е свързана основно със закупуването на италианска машина за увеличаване обема на производството на мебелни стъкла и огледала - голямо търсене има дори само в Габрово, където работят 40 мебелни фирми.60% от продукцията за 2005 година са я изнесли в ЕС, а нарастването на реализираната продукцията е с 20,13%.Очакват газифицирането на производството за да се намали драстично себестойността на продукцията. Отчитата загуба от 56 хил.лв. за 2004 година в одитирания си отчет.Изключително благоприятно разпределение на собствеността - почти поравно между холдинг "Света София", холдинг "Север" и индивидуалните акционери. При 12 лева счетоводна стойност на акция и очакваните приходи от продажбите и наема мисля, че в края на 2005 година счетоводната стойност ще е поне 15 лева. Юг маркет си продаде пакета и вече отмина времето на цените под 3 лева.На купилите честито, мисля че е ясно какво ще стане с цената.Имам акции в предприятието и от доста време го коментирам като подценено с идуята и други да се възползват от възможността за печалба.

Коментар

• "Заспали" дружества

VELB: 339 акции на 152, 20 акции на 184, останалите са на 101

Коментар

• "Заспали" дружества

Фазанчета ли ???
                Пукай ги с шмайзерът !!!!
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• велбъжд

кой продава тези акции на велб

Коментар

• Fazan

Императоре, какво ще кажеш.Да се закачам ли за фазана иле не.

Коментар

• Fazan

Питай Императорът. Той е с Фазаните

Коментар

• Fazan

Фазан имали бъдеще?

Коментар

• REKPL

Е ето, някой днес разтовари на пазар 1800 акции на Балканкар Рекорд.
                          Много подценено и работещо предприятие.

Коментар

• SIMAT

Абе недейте подплашва пиленцата и вие...
                            Оставете кротко да се " оттърват" от акцииките си ...
                            Ние ще се погрижим за тях
                            А сега няма предлагане
                            *** Lord Jeezas paid for our sins. Time to get the money's worth ***

Коментар

• SIMAT

Пазарът много бързо надушва подценените дружества
                              Не знам колко такива са останали ( и си струват де - които найстина работят, а не са някакви индустрални призраци...)
                              Честито на интелигентните, които се усещат
                              *** Lord Jeezas paid for our sins. Time to get the money's worth ***

Коментар

• "Заспали" дружества

Прелъсти я, Морский...
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X