IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Заспали" дружества

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Заспали" дружества

Е не може да започва със С., щото е в с. Дончево, обл. Добрич.

Коментар

• "Заспали" дружества

Малей , и Вие сте едни инвеститори,че не знаете къде Ви се намира дружеството и кое е точното име на селото.И като стигнеш до Добрич какво ще правиш? Поне се поинтересувайте до кой град е тоя пилчарник. Жокер започва със С.

Коментар

• "Заспали" дружества

BULVi заслужава да е заспало. Лични мнение.

Коментар

• "Заспали" дружества

BULVI е заспало от доста време, а не заслужава. А DEKOT заспа пак дълбок сън, въпреки че извади стабилен ръст на печалбата.

Коментар

• "Заспали" дружества

Кво викаш?! PET ли?! Объркал си темата май.

Коментар

• "Заспали" дружества

BZAH,IBG,PET

Коментар

• "Заспали" дружества

VELB се събуди

Коментар

• "Заспали" дружества

VPLOD
                  изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• "Заспали" дружества

Да, Брайн, заставаме на мегданът в Дончево (тъй се казва) до Добрич е... или по добре тръгваме по ароматизираните от крави и гъски и кокошки и пуяци улици, бием тъпанът и - да.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• "Заспали" дружества

Ех, тези Яйчица колко време ги дебна, пък те не искат да се излюпят. Ама така е като селяните им със селяни не се сещат още че имат акции. Само тва дето Морският го предлага е изход- да се застане в центъра на село Дойчиново ли беше, друго ли беше, и да се направи масова оборка на хартийките.

Коментар

• "Заспали" дружества

Я, Зарко - това си ти наистина ли !?!?!?!? :-))))))))))))
                        Банда, това ми е първият ученик, тия, дето са ми чели съветите, са го срещали в тях - пичът, с когото направихме онзи удар със Слънчев бряг холдинг...
                        То се знай, че познах, това ми е навик.

Морский, много сложно, бе, аз си знам как са разпилени акциите... преди време се бъзикахме с Брайн, че 80% от акционерите в Ейчицата и пилетата не знаят че има фондова борса, а 58% не знаят че имат акции...
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• BULVI

закачих и аз днес малко ЛОТОС-чета, просто едва ли има подобно дружество на БФБ-СОФИЯ, което да отчита подобен ръст в печалбата си. От едва 26 хил. лв на 305 хил. лв. А то е само с 205 хил. основен капитал. Сметките оставам на вас

Коментар

• BULVI

evala IMPERATORE,vchera BULVI izkaraha rust na pechalbata-sega stranno ,no turpqt nqkva korekciq,vajnoto e che se okazaha stabilno drujestvo....Pak pozna!!!

Коментар

• "Заспали" дружества - Iaitsa i Ptitsi - donchevo

Май сега има доста добра възможност за спекулация с акциите на Черноморски холдинг. Поне до 4 лв. трябва да отидат.

Коментар

• "Заспали" дружества - Iaitsa i Ptitsi - donchevo

Imperatore, za iaitsata i ptitsite shte e neobhodim Runnerski Podhod.
                                Ima dosta aktsii v nastoiashti i biwshi sluziteli - ot Masovata Privatizatsia, triabva da se sabirat na Parcheta.
                                Goliama chast ot pritezatelite im ziveiat predimno v 3-4 sela i v Dobrich. Obshto vzeto familna istoria - rodata koito sa raboteli ili rabotiat vse oshte tam sa vzeli aktiikite, nali me razbirash - tati, mama, diado i t.n. Niama da e mnogo trudno dase izdiriat i prozvaniat po telefonite, spisak shte e neobhudim ili ot Tsentralnia depoziter ili moze da se vzeme ot Fipmeno otdelenie na Okraznia sad. Bivsh sluzitel s okolo 20 godishe staz moze da sadeistva shreshto honorar. Ostava da mi namerish investitsionen posrednik koito da haresa initsiativata i da ia podkrepi. Priemam vsiakakvi predlozenie i initsiativi. Imash li Poznat IP-RUNNER? Pozdravi.

Коментар

Working...
                                X