If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Малей , и Вие сте едни инвеститори,че не знаете къде Ви се намира дружеството и кое е точното име на селото.И като стигнеш до Добрич какво ще правиш? Поне се поинтересувайте до кой град е тоя пилчарник. Жокер започва със С.
Да, Брайн, заставаме на мегданът в Дончево (тъй се казва) до Добрич е... или по добре тръгваме по ароматизираните от крави и гъски и кокошки и пуяци улици, бием тъпанът и - да.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Ех, тези Яйчица колко време ги дебна, пък те не искат да се излюпят. Ама така е като селяните им със селяни не се сещат още че имат акции. Само тва дето Морският го предлага е изход- да се застане в центъра на село Дойчиново ли беше, друго ли беше, и да се направи масова оборка на хартийките.
Я, Зарко - това си ти наистина ли !?!?!?!? :-))))))))))))
Банда, това ми е първият ученик, тия, дето са ми чели съветите, са го срещали в тях - пичът, с когото направихме онзи удар със Слънчев бряг холдинг...
То се знай, че познах, това ми е навик.
Морский, много сложно, бе, аз си знам как са разпилени акциите... преди време се бъзикахме с Брайн, че 80% от акционерите в Ейчицата и пилетата не знаят че има фондова борса, а 58% не знаят че имат акции...
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
закачих и аз днес малко ЛОТОС-чета, просто едва ли има подобно дружество на БФБ-СОФИЯ, което да отчита подобен ръст в печалбата си. От едва 26 хил. лв на 305 хил. лв. А то е само с 205 хил. основен капитал. Сметките оставам на вас
evala IMPERATORE,vchera BULVI izkaraha rust na pechalbata-sega stranno ,no turpqt nqkva korekciq,vajnoto e che se okazaha stabilno drujestvo....Pak pozna!!!
"Заспали" дружества - Iaitsa i Ptitsi - donchevo
Imperatore, za iaitsata i ptitsite shte e neobhodim Runnerski Podhod.
Ima dosta aktsii v nastoiashti i biwshi sluziteli - ot Masovata Privatizatsia, triabva da se sabirat na Parcheta.
Goliama chast ot pritezatelite im ziveiat predimno v 3-4 sela i v Dobrich. Obshto vzeto familna istoria - rodata koito sa raboteli ili rabotiat vse oshte tam sa vzeli aktiikite, nali me razbirash - tati, mama, diado i t.n. Niama da e mnogo trudno dase izdiriat i prozvaniat po telefonite, spisak shte e neobhudim ili ot Tsentralnia depoziter ili moze da se vzeme ot Fipmeno otdelenie na Okraznia sad. Bivsh sluzitel s okolo 20 godishe staz moze da sadeistva shreshto honorar. Ostava da mi namerish investitsionen posrednik koito da haresa initsiativata i da ia podkrepi. Priemam vsiakakvi predlozenie i initsiativi. Imash li Poznat IP-RUNNER? Pozdravi.
Коментар